Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

ancasilv, nu am reusit inca sa incarc pozele din parculet, pt ca in noaptea aceea am tot facut bagaje si pregatiri pana la 4 dimineata, in ziua urmatoare noi am plecat in vacanta. Insa ca sa-si faca fetele o idee despre cum s-au simtit copiii, am trimis pe mailul comun 2 poze cu "Ceata lui Pitzigoi"
Raman cu restanta si la pozele astea , nu numai la cele din concediu. Daca vezi ca mai trece multa vreme si nu le-am pus, mai adu-mi tu aminte... Deja sunt inghesuita rau de tot cu timpul, cand vin de la serviciu trebuie s-o scot pe Me afara, apoi sa-i dau sa manance, sa o spal sa o culc si uite asa se face ora 23 ( in cel mai bun caz ) si de la ora aceea teoretic ar trebui sa ma ocup si de menaj. Pt forum sau alte activitati de genul acesta nu stiu cat timp voi mai avea
Acum e o situatie de exceptie, intru de la munca pt ca pana saptamana viitoare nu este f.clar care-mi sunt responsabilitatile si ce am de facut. Dar dupa ce vorbesc cu directorii si intru in miezul problemelor gata cu forumeala...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Te tare si sa dea Domnul sa scapi de greturi!
Simt eu ca or sa apara niste codite de tras ptr delfinas, dupa cum sunt comparatiile intre sarcini! Ar fi tare frumos!
Cat despre facut curat, spalat etc, mai vine vremea cateodata sa simta si ei cum e sa fii noi. SI cred ca de-aia ne iubesc si ne apreciaza si mai mult.
La noi se intampla acum, cand sta tati cu Andrei pana la 12. Are grija excelent de el, dar nu ezita sa zica: clar tu ai experienta multa daca-l imbraci imediat, ca mie-mi ia juma' de ora, dupa care ar trebui sa fac un dus inainte sa plecam afara.

Multumesc mult! Abia astept sa scap de greturi sa ma pot bucura de sarcina. Ar fi frumos sa fie fata si l-ar incanta tare pe sot, dar ce-o fi, sanatos sa fie!
Nana, asta cum iti suna: "Hai schimba-l tu, ca esti mama lui si te iubeste...si te pricepi mult mai bine decat mine!" Si sotul il schimba foarte bine, numai ca cica ii vina greu sa-l stearga cu servetele, asa ca ii face dus lui Tudor cand trebuie sa-l schimbe de kk si ii ia vreo 20 de minute toata operatia. eu i-am spus de atatea ori ca nu ne grabim nicaieri.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ana de Bernix
Sa fii fericita, sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Nana, .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Luy, cred ca nu ar strica sa le povestesti si tu fetelor impresiile tale din concediu. Eu am povestit doar partial, despre Meme nu am zis prea multe. Cat despre timpul liber, asa de bine te inteleg...

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Acestea fiind zise, ma duc sa cercetez netu' pt ski-ul de la iarna, sa vedem ce ne ofera Salzburg-ul

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

La multi ani fericiti si sanatosi DEGETICA! A mai trecut unul la grupa mare...adica la cei cu 2 ani impliniti! Who is next?

Am bagat o pizza cu pui la cuptor...pt Tudor! Bine numai a pizza nu seamana ..e mai dietetica dar papa cu multa placere...are suvite din piept de pui, mozzarela, ciuperci proaspete ardei gras si ceva boabe de porumb, suc de rosii de casa si aluat retea lui mami. La pranz a mancat...ati ghicit ficatel cu piure...

Ieri tocanita si orez cu legume si carne...pt maine i-am facut perisoare cu sos de rosii....sunt franta cu gatitul asta zilnic bine ca ma ajuta soacra mea...plus calcat ...VREU LA SERVICIU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna ziuaaaa,
La multi ani Degetica care de fapt nu mai e deloc degetica, e o adevarata domnisoara

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Pup fetele!!!

Ieri am stat si cu fetita de 2 ani jumate a unei prietene ,am iesit cu amandoua in parc,a fost f frumos.Dar dupa pranz...iar super muci,febra,2 scaune explodate si pisu f des si bomboana de pe tort ..are toata gurita o rana si limba nu prea a mancat nimic..
Se duce la bucatarie si zice: ti-e foame !dar cand ii pun incepe sa planga pt ca o doare gurita si limba..of,of..noroc cu supa cu galuste,cu sticsurile si grisinele si cu pepenele rosu..

Urez si eu la multi ani fericiti si sanatosi pt:
Teodora
Andra-Maria
Vera-Helena
si frumoasa Degetica!!!

Maine stau iar cu fetele amandoua pana la 1 dar nu cred ca mai ies in parc pt ca si nisipul asta irita rau mucoasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Pup fetele!!!

Ieri am stat si cu fetita de 2 ani jumate a unei prietene ,am iesit cu amandoua in parc,a fost f frumos.Dar dupa pranz...iar super muci,febra,2 scaune explodate si pisu f des si bomboana de pe tort ..are toata gurita o rana si limba nu prea a mancat nimic..
Se duce la bucatarie si zice: ti-e foame !dar cand ii pun incepe sa planga pt ca o doare gurita si limba..of,of..noroc cu supa cu galuste,cu sticsurile si grisinele si cu pepenele rosu..

Urez si eu la multi ani fericiti si sanatosi pt:
Teodora
Andra-Maria
Vera-Helena
si frumoasa Degetica!!!

Maine stau iar cu fetele amandoua pana la 1 dar nu cred ca mai ies in parc pt ca si nisipul asta irita rau mucoasele.

Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Fii convinsa ca nisipul nu e bun ...lui Tudor nu ii mai trecea rinita si nu stiam de ce..nu curgea nasul rau insa prea mult il tine...evident dupa doua zile de schimbat locul de joaca i-a trecut
Multa sanatate!

Mergi la inceput