Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)
Raspunsuri - Pagina 17
prisi spune:
pe noi sa nu va suparati dar "viata la tara"
imi rapeste timpul, nici nu-mi dau seama cand se face 10 seara, dupa care facem dush lui Miru si o bagam la somn si apoi incep sa-mi mai fac si eu din treburi (calcat/ordine/facut curat in bucatarie) si nu mai apuc sa intru pe net dar sper sa ma revansez cat mai curand, asa ca dau fiecarui pitic cate un pupic si mamicilor la fel
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Erina spune:
Daria iar are chef de stat! Se tot da jos din pat si zice, nu nani!!!
Carpatina, planul cu gradinita ramine neschimbat chiar daca s-a schimbat un pic situatia. Oboseala mea dupa doi ani a ramas aceeasi, ba mai mult starea asta di dolce attesa nu o usureaza cu nimic.
Daria va merge la Bucuresti, deocamdata la program scurt.
Ancasilv si eu cred ca beneficiile sunt mai mari decit dezavantajele in ceea ce priveste gradinita.
Yaia, cu siguranta bancuta aiai are nevoie de extensie!!!
Mie mi-a iesit hemoglobina mica si de aceea trec pe Elevit. Carpatina, Elevitul are acid folic dar nu sficient. Excesul de acid folic se elimina oricum. Utrogestan am primt si la sarcina cu Daria desi nu acuzam absolut nimic. Aceleasi 2 drajeuri pe zi.
Simona, am suspinat cind am citit!!! Dar daca ma simt bien si ma apuca nebnia tragem si noi o fuga. Eu ma uit la sot si la Daria.
Melania, in opinia mea "problemele" nu se simplifica odata cu reinceperea serviciului dar multumirea ca faci si altceva si ca vezi alti oameni compenseaza oarecum. Pofta mare la pizza!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
Erina spune:
Bebeka, multa sanatate Rebecai. Ai grija sa nu fie afte. Auzisem acum o luna de multe cazuri de stomatita aftoasa la copii.
Prisi te asteptam cu drag sa revii dupa ce va aranjati complet! Pupici frumoasei!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
prisi spune:
Malania esti tare cu serviciu, stii cum se zice ,ai grija ce-ti doresti ca poate se intampla, sa vii de la serviciu si sa prestezi intr-un timp mai scurt aceleasi treburi
, eu acum am scapat de gatit o perioada si e tare bine
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Gabriela77 spune:
Multumim mult, Erina, Luy, Simona, Carpatina,Roxana, Papanasha!
Carpatina, da, stie Sara ca mai vine un bebe si a botezat-o de la inceput Emma! Ne place si noua!
Simona, ce dulce e Stefan! Mi-era tare dor de voi!
La Multi Ani, Degetica dulce si frumoasa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 16+
carpatina spune:
Sim, ti-ai schimbat numarul de telefon?.. ca cica sms-ul meu de acum 2 zile
n-a putut fi livrat
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
sim_stoian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Sim, ti-ai schimbat numarul de telefon?.. ca cica sms-ul meu de acum 2 zile ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nope, duamna C. E acelasi.
Happiness_4_us spune:
Gabriela,
burtica, mamica si Sarita!
Asta ca sa rimeze!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
cecilia L spune:
Andreea11, daca mai este valabila intalnirea de maine, da un telefon, sau un bip si te sun eu....nu am maine net.....deci singura modalitate de a comunica este telef.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem