Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Degetica! Sa cresti mare si cuminte,sa-i bucuri mereu pe cei dragi!

Papanash cat mai trebuie sa tina Ghighi gipsul,bietul de el?

Gabriela felicitari pentru bebelina!

Greyerash cum e cu al treilea an de CIC,ai facut cerere? Intreb pt ca s-ar putea sa fiu nevoita sa-mi iau si eu..of! Pana acum am zis ca Miru ramane acasa cu taica-meu,acum vad ca el da inapoi,ca ii e teama,ca una,ca alta...mai degraba ii e frica sa nu-si strice tabieturile..

Mergi la inceput

La multi ani Daniela76!Ce mai face Alexandra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Am intrat sa va spun noapte buna!
Tudor e hranit, imbaiat si acum se uita cu tati la meci...in speranta ca adoarme!
Astazi nea-m vazut cu Celia si dulcetica Andreea in Copou! Eu nu am avut curaj s-o abordez desi eram aproape sigura ca este ea...In final m-a abordat ea...Andreea parca e un inger coborat pe pamant, este ireal de frumoasa si nu exagerez nici nu vreau sa par amabila!

L-a intrebat pe Tudor "Ce faci Tudor!" ..pacat ca nu avea cine sa ii raspunda. Fratele Andreei, Andrei, este ditamai flacaul...vazandu-i m-am gandit ce frumos e sa fie doi copilasi in familie! Pupam fata si mamica

Mergi la inceput

Babylinaare PC-ul stricat si de aceea n-a mai dat pe aici,dar va transmite toate gandurile ei bune!
Asteptam sa revii printre noi cu vesti despre Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Multumim tuturor pt urari si va pupam dulce,dulce,dulce!

Un calduros LA MULTI ANI si din partea noastra tuturor papnasilor si dulcetelor ce au implinit 2 ani!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Degetica!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sivadar12 spune:

Buna. Pentru Sim, exista un magazin numai cu Thomas este thomastoys.ro. Si noi suntem fani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Devylla, ce mai fac fetele?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Ieri am fost la control...o saptamana de la externare.
Asa nu-mi plac spitalele publice,e groaznic sistemul de aici...cu sugar in brate si trebuie sa stai la rand.Am zis ca innebunesc.Am stat cinci ore prin spital,dintre care 3 cu Lisa.(am avut si eu controlul de-o luna)
Spitalul plin,eu paranoica sa feresc mogalneata de oameni...foarte stresant si obositor.
Am facut controlul control oftalmologic,si mi-au chinuit fetita de-am zis ca sar la gatul lor ca o leoaica...pe mine m-au lasat sa astept afara...cand mi-au adus-o,avea ochisorii rosii cu lacrimi multe,gurita cu varfurile buzelor in jos si suspina de mi s-a rupt inima.In urma acestul control,s-a dovetit ca aude si vede ca un bebelus nascut la termen.
La pediatrie a fost totul ok,doctorul multumit de evolutia ei.A spus ca a luat f bine in greutate.A avut 2910 grame si 48 cm...cam atat a avut si Erika cand am externat-o :)
Ne-a chemat peste o luna,la control + injectie cu anticorpi pentru virusul RS.Am sa intreb medicul pana cand suntem nevoite sa venim aici la periatrie,caci eu vreau sa ne mutam la medicul Erikai(clinica privata)
Cam astea sunt noutatile.
Despre Erika: nu avem cu ce sa ne laudam nou...deocamdta stagneaza si doreste sa fie si ea bb.Cere sa fie tinuta in brate mult mai des ca inainte,seara adoarme in bratele mele tinandu-ma de mana,ceea ce inainte nu se intampla.Cu oala nu alem deloc progrese,chiar am renuntat la oala si o astept pe mama sa o invete la wc direct,pana atunci am sa incerc si eu.Dar sunt sigura ca o vede pe Lisa cu scutec si acum nu doreste nici o schimbare.Cand incerc sa o schimb de scutec,fuge,isi trage de pantaloni in sus,nu vrea!
Insa,vorbeste din ce in ce mai bine.Face propozitii din ce in ce mai corect,are un progres tare frumos in perioada asta.Toate in japoneza bineinteles...in romana nu face deloc propozitii,doar amesteca cuvinte...insa nici eu nu am perseverat in ultima vreme.Tot in mama imi spun speranta,ca Erika va prinde mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

No, hai ca tot sunt cu 1/2 de capitol in urma, insa am reusit sa citesc si sa recuperez cat de cat.

Am ratat atatea evenimente importante , dar vreau sa urez si eu La Multi Ani, sa cresteti frumosi, isteti, sanatosi si norocosi

Miruna Ioana de mami Lia_B
Olivia Ioana de mami Alinkav
Cristian Nicolae de mami Afibebe
Yannisa Milena de mami Marunzika
Maria-Teodora de mami Luy
Stefan de mami Sim_Stoian
Teodora de mami irina.c.
Andra Maria de mami alina.clau
Vera Helena de mami mishuta
Ana Elena de mami Bernix

Parintilor le doresc sa bucure de clipe superbe alaturi de micii strengari si sa aiba viata senina, cu multe bucurii!!!

Bineinteles, astept sa vad poze cu torturi si cadouri (am vazut tortul lui Fafan, superb, mniamiii) .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Pnetru dragele mele Yaia si Erina, cu ce vesti emotionante si bune veniti voi!!! Sa aveti o sarcina usoara, bebe sanatos si sa fie totul asa cum va doriti!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput