Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)
Raspunsuri - Pagina 19
adimercedes spune:
Erina, ce frumos povestesti despre cum pupa Daria burtica
. Imi pare rau ca ati avut o perioada de raceala, sper ca sunteti ok acum. Ma bucur ca va simtiti bine la PN si ca Daria profita din plin de socializarea si joaca de acolo. Te simt si pe tine mai linistita si impacata, cumva.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Yaia, imi pare rau de perioada asta mai nasoala, de greturi, varsaturi. Sper sa iti treaca repede, sa te poti bucura din plin de sarcina. Odihneste-te cat poti, o sa vina zile mai bune!!!
Si-a revenit Tudor cu gradi? I-au venit toti prietenii din vacanta?
Edit: am vazut ca tragi chiulul de pe bancuta maicilor gradinarese inlacrimate si tare ma bucur! Sa o tineti tot asa. Abia astept poze cu noile creatii ale delfinasului.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui danielle02 la multi ani!!! Yannisa-Milena![]() adi,ai incercat kamilosan pt piele uscata?e super bun.si eu ma mai dau,dar mai ales pe Ebonee pe fata fiindca se joaca pe afara,pune mainile murdare pe fata si se irita imediat,i se usuca pielea,o dau cu kamilosan si pana dimineata nu mai are nimic.poate functioneaza si la voi ![]() |
Danielle, nu am incercat asta. O sa caut sa vad daca si ce gasesc. Se pare ca suntem amandoua cu mainile uscate (eu mai rau decat Lisa), desi fara taieturi si alte traznai. Sper sa treaca o data cu venirea caldurii si umiditatii mai serioase.
Am vazut pozele
. Ce dulceturi ai tu acolo
. Iar Melissa e o scumpa, o finuta si o cuminte. Esti o norocoasa.Bafta si cu inceperea gradinitei, am bagat un ochi pe site si arata tare bine, iar meniul pare super ok!!! Tin pumnii sa fie totul bine. Le dai pe amandoua de-odata?
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Adi, imi pare rau sa aud de treaba cu mainile uscate. Eu am avut odata pe brat si odata pe picior o portiune din asta, am crezut ca doamne fereste e alat balarie(psoriazis etc) Insa prima a disparut la mare, a doua dupa ce m-am dat de 2 ori cu o creme pt piele f f f f uscata, lipobase se numeste. |
Sabina, merci de pont. O sa vad ce functioneaza. Nu am auzit de Lipobase, dar o sa caut, ca musai trebuie ceva, macar pt noapte. La noi nu sunt pete solitare, e o chestie generalizata, cel putin la mine, pe palme, intre degetele de la maini si pe picioare, mai ales pana deasupra genunchilor. Arata de parca as fi fff dezhidratata sau parca as naparli
. Lisa nu are probleme decat putin de tot, pe dosul mainilor mai mult si se observa doar daca te uiti ff atent, ins ape mine ma deranjeaza si putinul ala, NU dpdv estetic, ci ma gandesc la posibile cauze.Voua cum va mai merge? Ce minuni mai face Ghe?
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Rodica, sa-ti traiasca noul pui de morosan!!! Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii alaturi de fratiorul mai mare!!! Tie refacere rapida si zile linistite!!!
Superbe pozele cu Darius. Astept sa vad poze si cu Emanuel. 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Yaia, Mandarinuta, cu intarziere va urez La Multi Ani cu fericire, iubire si intelegere la aniversarea casatoriei!!!!
Cum ati sarbatorit???
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Papanash, off, cate tragi! Multa sanatate si "minte" tatalui tau.
Un
mare pt Adi si sa i se refaca rapid mana, saracul, ce frustrare trebuie el sa indure!!! La gradi l-ai mai dus de cand cu mana sau il tii acasa pana ii trece?
Edit: Am vazut ca ii e dor de miss, asa ca am tras concluzia ca l-ai tinut acasa. Pana la urma accepti propunerea directorului cu ingrijitoarea personala? Poate o sa ii faca bine sa fie intre copii macar cateva ore pe zi, ii trece si lui mai usor, desi poate fi sursa de frustrare si mai mare si de potentiale noi belele...
inca o data, sa treaca repede "auchy".
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Sidaca tot se pare ca termin singura capitolul asta, hai sa va zic rapid si despre Lisa.
Tatal meu (Pati, cum ii izce Lisa, de la Patrick) a venit de 2 saptamani. Lisa s-a obisnuit ff bine cu el, e partenerul ei de joaca, il coopteaza in activitatile casei: are grija sa vina cu noi la masa, il serveste daca vede ca termina din farfurie, il cheama la rugaciune cu noi etc. Insa nu prea are el succes cu imbracatul, schimbatul de scutec, statul pe toaleta, spalatul pe fata si periatul dintilor etc. Totul e "mami, mami, Adi".
Inainte sa ajunga Patrick la noi si-a revenit si ea cu mancatul. Desi are idei fixe despre cum trebuie sa arate mancarea din farfurie, mananca destul de bine, mananca singura cu lingurita, furculita, mai merge la frigider si cere de pe acolo caise uscate, iaurt (din care mananca doar 1 lingurita si apoi refuza, insa ii palce sa il deschida ea), paine cu unt, portocale pt suc (le stoarcem impreuna) sau branza Babybel, pe care si-o desface singura, cu mare placere si o mananca f bine. Mai face nazuri, dar per total e ok si nu imi fac griji. A scapat si de tuse si raceala si cred ca si de aceeasi si-a revenit asa de bine.
De cand e aici Patrick a facut progrese cu lb romana. Primele expresii pe care le-a inavatat au fost "nu e voie" si "las-o", zise ffff corect! Va dati seama dupa cine ce repeta
. Repeta multe cuvinte dupa Patrick, de multe ori se amuza de cum suna. Spune f corect si cu mare placere "branza", "oaie" si rade in hohote, cred ca au pt ea o rezonanta speciala. Stie sa iti arate nasul, ochii, urechile, gura ("guia") etc daca ii cere Patrick, insa nu prea le repeta.
Patrick ii tot repeta vreo 2 poezii de copii, pe care se pare ca le-a invatat, ca le sopteste si ea dupa el, insa nu am auzit-o sa zica singura. Insa "canta" franturi de cantece de la cursul de muzica, face gesturi, dar cand o iei in seama si faci mare tam-tam, se rusineaza si se arunca pe jos :P
In continuare stie exact ce vrea, cam la orice capitol. In continuare ne intelegem doar cu reguli pozitive si compromisuri, dar e super ok si ma bucur de cum evolueaza.
Sarcina evolueaza bine, medicul e fff multumit. DPN e 14 octombrie. Avand in vedere ca Lisa a fost peste termen, in functie de cum se prezinta si pregateste organismul meu in saptamananile dinainte, vom hotari daca cezariana va fi pe 7 oct sau chiar pe 14!
Cumparaturi nu am facut multe, insa am reusit sa trec prin hainutele de la Lisa si sa le aleg pe cele unisex. Mai am de luat chestii pt toaletizare etc, dar asta se rezolva rapid. Hainute voi mai lua mai incolo, in functie de vreme, ca nu stiu cat de cald/rece va fi in oct.
Lisa vine cu mine la toate controalele, stie exact procedura, apoi musai trebuie verificata si papusa (Dolly Aura), prima data o verifica medicul, apoi si ea sa o asculte cu stetoscopul. Apoi isi alege 2 stampile pt dosul mainilor si de la secretara primeste 2 abtibilduri.
Acum fug, ca s-a trezit si trebuie sa ii dau sa manance de pranz.
. Mai intru eu cu vesti. Sper sa va mearga toate bine!!!
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
melaniatud spune:
Buna dimineat!
O cafea calda va rog sa serviti!
La Iasi e innorat...fapt pt care doarme si copilul meu bine ca ieri m-a capiat dupa amiaza..nu s-a odihnit si nici n-a papat prea bine din cauza caldurii.
Aseara i-a facut tati "cantarirea oficiala" baiatului...avem 11,570 kg dupa tratamentul cu Kreon ...plecasem de la 11,170. Deci dr a avut dreptate ca nu asimileaza bine amidonul pt ca el manca f bine si inainte de tratament. Sunt superincantata...chiar daca ar fi sa ia si doar 200 gr. Deci Luy nu mai avem 11, 300 cat iti spusesem ieri. Sa vb cu dr sa vedem ce facem in continuare.
Devylla bine ca dupa toti nervii si oboseala suportate controlul a avut un final fericit. Ma scoate din minti faza asta a doctorilor cu asteptati afara...mie mi s-a intamplat cand i-au recoltat sange lui Tudor si le-am explicat ca se linisteste copilul si nu se agita daca ma vede.
Adi
pe Lisa vorbareata! Buna branzica papa fata.
carpatina spune:
La multi ani Alexandru de mami Oana MC! 
Sa ai o viata frumoasa! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)