Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna dimineata!

E prima mea si de serviciu si nu prea am ce face, nu am inca nici calculatorul meu.
Va multumesc mult pt toate urarile de ieri, m-au emotionat si m-au bucurat peste masura.
Tim mult la legatura care s-a creat intre noi in acesti ani si sper ca o vom transmite copiilor nostri care se vor bucura de multi prieteni.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

La multi ani fericiti, Alexandru, de mami Oana C!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Lol, bernixo, bine ai revenit la serviciu!
Vii cu noi pe bancuta mamelor bocitoare cu copii gradinari sau ai alta varianta pentru Degetica?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud
Fratele Andreei, Andrei, este ditamai flacaul...vazandu-i m-am gandit ce frumos e sa fie doi copilasi in familie!

Sa intelegem ca te bate gandul?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Pnetru dragele mele Yaia si Erina, cu ce vesti emotionante si bune veniti voi!!! Sa aveti o sarcina usoara, bebe sanatos si sa fie totul asa cum va doriti!!!

Saru'mana!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Citat:
citat din mesajul lui sivadar12

Buna. Pentru Sim, exista un magazin numai cu Thomas este thomastoys.ro. Si noi suntem fani.

Multumesc, l-am gasit si eu zilele trecute si am analizat toooot ce au acolo

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Citat:

Yaia, imi pare rau de perioada asta mai nasoala, de greturi, varsaturi. Sper sa iti treaca repede, sa te poti bucura din plin de sarcina. Odihneste-te cat poti, o sa vina zile mai bune!!!

Si-a revenit Tudor cu gradi? I-au venit toti prietenii din vacanta?

Edit: am vazut ca tragi chiulul de pe bancuta maicilor gradinarese inlacrimate si tare ma bucur! Sa o tineti tot asa. Abia astept poze cu noile creatii ale delfinasului.

Eu abia astept sa treaca, dar dupa cum a fost la Tudor , mai am vreo 5-6 saptamani de chin. Dar asta e, trec ele si greturile. Acum mi-e teama sa nu ma tina toata sarcina!

Prietenii au venit, el s-a mai impacat cu ideea ca ramane fara noi. Dimineata mai plange foarte-foarte putin, azi-dimineata doar o tentativa, dar s-a linistit in 2 secunde. Il ducem si noi 10 minute mai tarziu, sa plece copii de la alte grupe si sa ramana doar grupa lui si parca e mai bine. Pana si tantrumurile s-au rarit, acasa au disparut, mai are cate unul mic la gradi, dar cica deja e pe trecute si acela (e cand trebuie sa intre inapoi in gradinita, dar cred ca e combinat si cu foamea si cu faptul ca nu are inca notinuea de "asteapta 3 minute").

Creatiile au inceput sa fie confectionate abia saptamana asta, dar pana ajung la noi, mai dureaza ceva...Cum vad vreuna, cum v-o arat!

O sa continuu sa citesc, poate ai postat de Lisa si de Samburel.

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Yaia, Mandarinuta, cu intarziere va urez La Multi Ani cu fericire, iubire si intelegere la aniversarea casatoriei!!!! Cum ati sarbatorit???

Multumesc!
Eu am vomat si am dormit! A doua zi la pranz, am fost cu sotul la restaurantul chinezesc, la o supa de pui si un fried-rice with chicken, sa sarbatorim!

Poze

Mergi la inceput

Mostra din petrecerea de ieri pt Degetica, cu tort facut de mama si cadou (cam baietesc, ce-i drept, de la Bobo).http://www.flickr.com/photos/22336005@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Multumesc mult Adimercedes!!!
Da, ne simtim bine la Piatra Neamt, e un oras mic si linistit!!!

Ma bucur sa citesc ca Lisa isi imbogateste vocabularul de cuvinte romanesti cu ajurorul bunicului. Mi-a placut mult faza cu brinza... de oaie, mi-o si imaginam rizind.

Ce putin mai e pina in octombrie! Minunat ca sarcina merge excelent si iti doresc ca si ultimele luni sa mearga la fel...

SabinaY. ce bine ca toate rezultatele la contolul de ieri au fost excelente. Povestirea ta imi aminteste de sistemul de la noi. Imi imaginez ca spitalul vostru e super tehnologizat ca cela din Tokyo dar timpii de asteptare nu pot fi evitati oricum.
Un mare pupic pentru fetita curajoasa a carei barbie a trenurat ieri si unul la fel de mare pentru Erika. Japoneza e asa interesanta iar cind o vorbesc copiii e sunet cristalin ce mai!!!

Yaia, ultima parte a aniversrii a fost super interesanta!!! Mi-ai facut pofta de mincare chinezeasca- avem pe TVR1 un serial coreean Dae Jang-geum unde arata cum pregatesc mincarea la care salivez la greu!! Numai cu gindul la mincarea japoneza stau vreo doua ore dupa ce ma uit fie si pentru 5 minute!!!

Nu mai zic nimic pentru ca stiu ca starile de greata te impiedica sa te bucuri de mincare...

Melania felicitari pentru cresterea in greutate a lui Tudor!!!

Bernix, readaptare usora la job!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Mergi la inceput