Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luy, ce-mi place ca te citesc zilnic, esti norocoasa ca ai acces de la job la forum . Frumoasa Meme incepe de la 1 programul lung, nu ? Adi si-a rupt mana cazand de pe topoganul de la gradi.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am avut o noapte agitata, Adi s-a trezit pe la 1 si vreo 3 ore n-a mai dormit . ieri n-a mancat decat pepene si lapte. azi n-a mai vrut decat lapte. nu stiu ce-i cu el, saracul vine mereu langa mine sa-l "capin" (scarpin) pe sub bandaj, transpira si banuiesc ca-i f inconfortabil.
sunt nauca de nesomn, cum adoarme el ma bag si eu la nani, ca dupa ce ca n-am dormit noaptea a fost si matinal.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia e perfetct. Vb pe PM despre locul exact de intalnire.

M-a sunat bona acuma ca ar putea veni la orice ora. Problema la noi era ca ea muncea si in alta parte si nu putea veni decat de la 11, acum a aflat si ea ca nu se inchide locul unde lucra. La mine la scoala nu stiu ce va fi, nu stiu de la cat mi se vor pune orele, nu stiu unde voi fi trimisa asa ca am optat pt gradinita. Tati si toata familia sunt super incantati de ideea gradinitei, mai putin eu. Va fi un chin pt el sa l trezesc la 7.30, apoi ma gandesc la boli, la perioada de iarna....Off, sunt tare nehotarata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Degetica!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai parte numai de clipe fericite!!!
Flicitari Bernix, petrecere frumoasa!!!

Am citit repede-nu ma lasa Daria, sa incerc sa raspund!!!

Da Roxana imi place predictia!!! Eu cam simt ca e fetita dar vom fi foarte fericiti si cu baietel!
Ma bucur ca Teodora e bine. Trebuie sa fie foarte ocupata...

Luy la anul te asteptam si pe tine cu vestea buna. Cum e sa fii din nou un pic libera??? Pupici Memei!!!

Gabriela, multumesc. Inca o dulcetica (e minunat pentru Sara, se stie ca surorile au o relatie mai speciala decit fratii de sex diferit), ce emotionant ca ai vazut-o astazi!!!
Bafta sa iasa bineTT. Mie doctorita mi-a zis de DT. O sa il fac pentru linistea mea.

Yaia ai dreptate la noi se prescrie la greu nospa, nici eu nu sunt fan pilule, prefer sa stau cu durerea.
Eu am sa incep sa iau Elevit pentru ca nu sunt sigura ca dieta mea e destul de completa. Eu mai iau acid folic si sunt pe ultima suta cu utrogestanul.
Pupici sa treaca odata raul ala!!!

Ieri dupa-amiaza chiar ma ingrijorasem de cit de bine ma simteam, desi am avut o zi plina cind m-am lungit burtica nu mai vibra cum facea pina acum. Noroc ca m-a apuct greata cind m-am spalat pe dinti si mi-am data seama ca e totul in regula...

Sim, la Piatra Neamt e minunat! Iar la tara e si mai grozav, abia astept sa mergem simbata. Din pacate revenim in Bucuresti saptamina viitoare dar nu pentru mult, doar pentru o saptamina...

Papanash, numai bine lui Andrei sa treaca mincarimea!!! Oare daca ii mai tai din lapte nu papa mai multa solida? La Daria a functionat. Zic si eu sper sa nu o iei in nume de rau...

Cecilia, poate tot raul spre bine cu anularea mutatului. Deocamdata Cristi e mic si imi amintesc de cind eram eu mica ce mari mi se pareau si camera si casa si tot. Sigur ca veti face o schimbare norocoasa mai tirziu!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

O scot pe Daria la un topogan de linga bloc, fac si ceva cumparaturi marunte si apoi somn.

Dimineata a stat soacra cu Daria si am fost la mani&pedi. Ce bine a fost...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Eu am sa incep sa iau Elevit pentru ca nu sunt sigura ca dieta mea e destul de completa. Eu mai iau acid folic

Eu stiu ca Elevitul contine si cantitatea de acid folic recomandata, asa ca n-ar mai fi nevoie de acid folic extra.

Deci Daria merge la gradinita pana la urma? Unde, la Bucuresti?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Hallo! Se vede ca s-au cam terminat concediile, are lumea chef de scris. yupiiii!
am fost aseara la concert, sincera sa fiu am plecat cam dezamagita. praf ca la balamuc, sonorizare asa si asa, iar de vazut mai subtire, ca eram cam in spate...asta e, ma asteptam la ceva mai grandios, dar nu prea a fost.in comparatie cu show-ul lui michael din 96 asta a fost fas.ma rog, interesant per total.
Luy, cind ai timp poti sa pui si pozele de la intilnirea din parc? ca eu nu le-am vazut (sorry daca ai zis ceva de ele, n-am bagat de seama)
pupici si servici usor tuturor (acasa sau in cimpul muncii)

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Gabrielo, sigur ca rezultatul va fi unul bun!

Ma bucura mult fericirea ta la intalnirea cu bb! Sa fiti sanatosi cu totii! Sara stie ca vine barza?

=====================

Mergi la inceput

Papanasho, vad ca toate recenziile concertului de ieri sunt facute ca sa nu mai ai nici un motiv sa-ti para rau ca nu ai fost acolo!

=====================

Mergi la inceput

Devylla, ce mai fac fetele?

=====================

Mergi la inceput