Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Gabi, ma gandesc ca e frumos si cu doi baietei, dar eu imi doresc tare tare tare mult si o fetita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
getutza, pozele nu se pot vedea, probabil ca nu-s facute publice.
alina_anto, in limenas mergem. stiu ca ai fost si tu, ti-am urmarit cu mare interes pozele
desiree, eu testul l-am facut de amuzament, de curiozitate, caci chiar nu cred ca as avea de ce sa ma alarmez cu Teo. de aia am si pus rezultatele
eu mai am o masina de rufe (in afara de asta care ma bazaie la cap acum) si apoi ma apuc de calcat. Teo e la ai mei, deci pot calca fara grija ca-si trage fierul de calcat in cap .
sunt cu ochii pe voi

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Chinabulina vacanta frumoasa iti urez!!!

Eu am facut o tocanitza de pui cu cartofi Inca e la cuptor, abia astept sa ma imbuib!!!

Am pus cantecele ptr copii si cand se termina cate o melodie Eva aplauda.

Tusea vad ca e tot prezenta. I-am dat de dimi un oscilococcinum si o linguritza de stodal. Poate daca o iau din pripa nu ne va chinui prea tare.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi!

profit de pauza de nani sa va spun ca ne-am intors si noi din weekendul foarte prelungit la Sebes. A fost minunat, n-am avut chiar copilul cuminte de Esme ( si asteptam pozele alea ) , in sensul ca Robert nu sta mai mult de 2-2,5 ore in scaunel, dar cu pauze, cutiute muzicale si neste crizute pe ici pe colo am scos-o la capat. Din alte puncte de vedere a fost foarte ok, a papat foarte bine, cu verisoara lui de 9 luni, s-au jucat, fugarit, ras si toate alea. I-au placut la maxim porumbeii din piata din centrul Sibiului si fantanile lor arteziene, un spectacolo mediaval de la Portile din Alba Iulia... ce mai a fost tare frumos. O sa dau si eu jos din poze. Ne luptam si noi cu masele, incisivi, toti vor sa iasa acum-acum, dar ca la Sara nu mai sparg o data!

Aseaaa....cat am fost eu plecata au aparut gravidutele noi, felicitari si sarcini super usoare si bebeisanatosi, frumosi, la termen Danicris si Cenia!

Ylari sanatate, sper sa nu fie grav!
Lavinia te asteptam cu info despre concert, imi pare rau de problemele cu coloana. Despre prietene ta cu bebe sunt tare curioasa ce a determinat-o la varsta lui Bogdanel sa-l dupa la neuropsihiatru. Of, Doamne fereste si poate nu e asa de grav.

N-am vazut inca poze din urma, am o tona de taburi deschise, abia astept sa le vizionez.

Getuta ne era dor de voi, stii?

Va pup, nu ma mai lungesc ca o zi de post.

pentru toate mamicile de M&M.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ne-am intors din parc: avem niste vecine dragutze chiar de pe forum, habar n-aveam ca stau asa de aproape, nu prea au venit prin parcul nostru, dar acum ne vom intalni mai des:Piggy si Ilinca, niste dragutze iar Ilinca o scumpa cumintica foc.

Ylari, mai baga osciloccocinum in Eva ca e miraculos. Asa am prevenit eu o raceala de-a lui VLad care se anunta tare uratica. Pofta buna la tocanitza
eu am facut piureias de cartofi si snitzel din vitel de lapte

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari cu tuse si durere in gat ne-am trezit si noi!
Oof, ce rau imi pare! Din cauza asta nu am mai fost la Sis, desi mama facea tort pentru una dintre sora mijlocie! .
Asta e! Sanatate si voua si noua! Eu de 2 zile vazusem ca muceste si-i dadeam dimi si seara virbocil, nazomer si nurofen. Acu i-am dat si prospan... nu stiu ce sa-i fac... sper sa ne lase repede. ca incepem cresa...
Alyshuca bravo scumpa, shoppinguiesti la gtreu! Sa le poarte sanatos!! POate mergem intr-o zi la locul de joaca din Unirea ce zici??? Luam 40-ul sau 56-le ne lasa fix acolo. Sa-mi spui cand ai chef - bine sa se faca si Mircea bine sa nu va pricopsiti!
Cenia wow, suuper...pai deja o sa fim 3 gravidute la odiseea de mar apr. Eu ma inscriu cand imi aflu DPN-ul, pe 1 sept, dar tot aprilie suspectez si eu. Sa fie sanatos!
getutza nu pot vedea pozicile...
Alina_Anto mmm, ce bunatati gatesti tu acolo.... Imi pare rau de durerile de maselute...Sa stii ca si Mircea doarme la fel, de fapt el numai agatat de gatul meu adoarme si se scoala noaptea de cateva ori sa ma ia in brate Puiul mamei drag
Chinabulina aaah, dintre toate vacantele, mi-e dor de Thassos...noi am fost in Limenaria, dar am umblat peste tot si am facut plaja peste tot...e superb.cred ca peste 2 ani, cand ne vom putea deplasa cu copii acolo mergem! Concediu placut si relaxant!
Nu mai stiu cui/ce voiam sa spun

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh iar ne sincronizaram!
Lorich bine ati revenit. Pozici ceva si de la voi???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

da iubita mea, iar ne sincronizam.
pai mergem sapt viitoare dc vrei, si 104 ne lasa chiar acolo
imi pare rau ca sunteti racitei, sa va faceti repede bine!

Lorich, bine ati revenit, vrem poze!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mai fetelor, una la mana ca va invidiez cu sincronizarea asta. Doi la mana nu mai vorbiti de intalniri si shoppinguri ca ma inverzesc si mai tare Io sufar teribil aici departe de lumea civilizata...
Tocanitza a iesit o nebunie, am mancat de mi s-a aplecat. Sau o fi bebe??? As vrea eu, stiu ca e prea devreme oricum, mai am pana la testare, va tzin la curent.
Laura, Alysh eu voi continua cu oscilo (1 pe zi) stodal (o lgt de 2 sau 3 ori pe zi) si cred ca bagam si noi apa de mare ca parca vad si niste muci la orizont.
Asaaaaa... mai vroiam sa mai zic ceva...
Lorich bine ati revenit! Si Iuby vrea sa plecam undeva la munte dar ma credeti ca n-am niciun chef? Nu am... cu toate ca sunt superplictisita, cred ca m-ar face cu nervii o plecare de-asta... Noi oricum am merge doar noi 3 si iar ne sleieste fata asta a noastra de ne intoarcem mai obositi decat am plecat...
Ma vandeam la Vianne, i-or fi dat dintzisorii Stefanei?

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Eu am fost la Madonna. Am avut bilete din cele mai ieftine la gazon B si a fost tare naspa. eu am vrut la gazon A dar atunci nu mai erau. N-am vazut nimic, eram la 1 km de scena si nici ecranele nu prea se vedeau. Praf si mizerie. Sonorizarea varza. Aveai impresia ca face playback. Si ca un capac ne-a incantat cu melodii tiganesti ca tot ne place. Nu ca n-am avea-o pe Loredana dar ...trebuia. Asa ca s-a ales cu multe huiduieli. Si n-a fost bisata. Cei din fata s-au ingramadit de au lesinat. Dar in spate era veselie si bascalie. Mai rau ca desi in aer liber am ajuns acasa plina de fum de tigara si praf. Unii fumau ca serpii. Nu am avut impresia nici o clipa ca-s la un concert Madonna.Sincer, ma asteptam la mai mult. Singura chestie buna a fost ca am mai iesit undeva dupa cate am tras in ultima vreme.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput