Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 18
YLARI spune:
Belleane, dar am inteles ca , chiar ar fi facut si playback o parte din concert.
Getutza nu reusesc sa vad pozele...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chinabulina buna dimineata! ... desiree, eu testul l-am facut de amuzament, de curiozitate, caci chiar nu cred ca as avea de ce sa ma alarmez cu Teo. de aia am si pus rezultatele ... georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine Avem viata in sange |
Hihi! Tu de amuzament, eu de curiozitate.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Am primit pe mail, daca vreti sa semnati si voi :
> Am vazut azi emisiunea "Trenul Vietii" la B1TV si
> m-am ingrozit de ce pot fi in stare niste nenorociti sa faca
> cu copii lor; si nu e vorba de tati adoptivi (nu ar avea
> nicio scuza nici atunci) insa cu atat mai nefiresc e ca un
> tata, care e cel mai important sprijin al unui copil, sa il
> abuzeze sexual; sa-l distruga ca individ pe viitor.
> Am mai auzit in trecut si de un caz la fel de socant, in
> care o mama isi fortase ani la rand baiatul sa intretina
> relatii sexuale cu ea.
> Indiferent de sex, nici unii nici altii nu se pot numi nici
> macar oameni, daramite parinti.
>
> Cazul despre care s-a vorbit la "Trenul Vietii"
> era al unei fetite pe care tatal ei natural a fortat-o sa
> faca sex oral de la 5 ani. Tatal o batea adeseori pe mama si
> ea a interpretat sfiala fetitei ca fiind rezultatul
> traumelor asistarii la atatea violente. Si-a dat seama cand
> l-a surprins efectiv pe sotul ei; deci pura intamplare. Ani
> in sir ar mai fi putut
> continua sa faca asta.
>
> Asa cum era de asteptat, legislatia actuala e in urma cu
> sute de ani; si fara o proba biologica procuratura nu da
> drumul la dosar sau lungeste ancheta ani de zile; timp in
> care, conform legii, agresorul se poate intoarce bine-mersi
> acasa, langaacelasi copil care nu are nicio aparare.
>
> Pare-se ca nu e de ajuns ca psihologii sau psihiatrii
> constata ca acel copil e agresat sexual si nici spusele
> copilului nu cantaresc mare lucru;
>
> Petitia e lansata de Mirela Zivari (psiholog) si cu
> ajutorul nostru poate face mai multe demersuri.
> Insa are nevoie de minim 5000 semnaturi din fiecare
> judet. Nu e greu! Dati mai departe! Nu-ti ia decat
> 2 minute pentru a semna aceasta petitie si poate fi un
> inceput!
>
>
> Acesta e textul
> pe care-l veti gasi pe site-ul :
>
> http://www.petitieonline.ro/petitie/noi_spunem_nu_abuzului_sexual_fata_de_minori_-p42643046.html
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
mihaser spune:
Salut!
Alysh bine ai facut ca mi-ai trimis PM ca eu mai citesc pe diagonala forumul si poate nu vedeam! 
Getutza bine ai revenit! Dupa 8 luni de muncit ptr fetita iti pot spune ca singurul secret e sa te rogi la Dzeu ca poate iese!
...Daca nu asta e mai incercati!![]()
Nici eu nu am reusit sa vad pozele!
Cenia felicitari si sarcina usoara! Sunt si in Europa locuri unde a avea mai multi copilasi nu e ceva atat de anormal ca la noi...Mama s-a pocait si de curand a fost la o nunta unde ginerele avea 10 frati...Vreau sa iti spun ca toate rudele lor au fost la nunta pe cand din familia noastra imensa de ortodocsi au venit doar 2 familii...Mai mare rusinea! (mireasa e verisoara mea de-al doilea!)
Si ai mei de 1 an si 3 ani se joaca amandoi chiar daca sunt fata si baiat...Asta mare chiar imi spune sa o las pe cea mica sa se joace cu el.
Belleane imi pare rau ca nu a fost asa cum v-ati asteptat...Mie nu prea imi place Madonna...iar sotu` si mai rautacios a zis ca ea se pregateste sarind de concert ca asta stie sa faca, aerobic...ceilalti fac vocalize
...se pare ca a avut dreptate ptr ca doar un sfert din concert a fost live...si ala vai si amar din ce scrie pe net...Nasol! Cred ca nu mai calca diva pe-aci!
Ylari ce mortala e Eva cu aplaudatul...si Eli la fel danseaza si aplauda e superba!
Gabitza am vazut la unguri marc jacobs dar aveau haine doar ptr noi care nu prea sunt stilul meu sau nu sunt eu obisnuita cu ele! Scriau fetele de senza uk ca mai livreaza aici ptr 7 lire jumate si au lenjerie super.
Va pupam!
Lorich spune:
Pentru cine mai doreste, cine mai pofteste pozici de aici ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Pentru cine mai doreste, cine mai pofteste pozici de aici Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Lore sunteti foarte frumosi...ce peisaje superbe! Ma bucur ca ai postat pozele acum si am avut si eu vreme sa le vad...parca simt mirosul brazilor aia...
Alysh spune:
I'm freeeeeeeeeeeee....like a bird. Bunicii au venit sa-l ia la curte pe Vlady, sunt singura si nu-mi gasesc locul. Il vreau inapoi
Serios, saptamana asta am boierit-o, luni a fost la soacra-mea, azi panna maine dupa amiaza la mama, ma simt prea odihnita, relaxata....ceva nu e in regula![]()
Ia ziceti, aveti nevoie sa mergeti la un coafor, aerobic, shopping, ceva? aduceti copilasii la mine![]()
Mihaser, ti-am mai trimis 2PM. Am o pofta nebuna sa fug macar pana la Strasbourg sa fac niste shopping![]()

Lorich, bestiale poze, sunteti niste frumosi toti 3! Imi place mult poza cu tine si sotul tau, eu de cand s-a nascut Vlad n-am mai facut poze in formatul asta.
Ba mint...am facut cand am fost doar noi 2 in concediu....dar in rest, nimic.
Vlady
belleane spune:
Lori: mi-au placut pozele super si peisajele. 
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Lorich spune:

Alysh si noi radeam cand ne-a facut mama poza aia...tot asta ziceam si noi "hai ca doi porumbei sa facem o poza singurei"
va pupicesc, ne pregatim de iesirea 2, ca azi dimineata am iesit scurt langa bloc, din motiv de copil sculat o data cu gainile.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008