Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
'neatza! ma bag eu prima repede la cafea ![]()
Raducu este pe ultima suta de metri cu tzitzi, deja nu mai rezist eu sa fiu suzeta. Asa ca azinoapte a primit doar o data si dupa aceea n-am mai vrut sa-i dau. Prin urmare proteste violente. Uof! Mi-e mila rau si de el, dar si de mine, ca sunt obosita gata dimineata.
Cine a fost la Madonna? Sa ne povesteasca si noua.
Alaturi de SEBI
Adriana_78 spune:
Noroc cu Lilly
- Cenia, felicitari, o sarcina usoara! Bb3! wow! frumos
Alina_anto, pai daca sotul are jobul in apropiere de Breaza, e sigur mai usor sa stati acolo.
Nu stiam ca Breaza are asa un aer curat - f bine ca ne putem lauda si noi cu asa orase
nasol cu noptile dormite prost - eu sunt terminata, Annika doarme ff prost, chiar mai prost ca atunci cand era mica.
Nu inteleg cauza, o doare burtica?? nu stiu, cert e ca se tot foieste si se trezeste de n ori
Chinabulina, MsBb, drum bun si vacanta frumoasa!
Adriana
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam 'neatza! ma bag eu prima repede la cafea Raducu este pe ultima suta de metri cu tzitzi, deja nu mai rezist eu sa fiu suzeta. Asa ca azinoapte a primit doar o data si dupa aceea n-am mai vrut sa-i dau. Prin urmare proteste violente. Uof! Mi-e mila rau si de el, dar si de mine, ca sunt obosita gata dimineata. Cine a fost la Madonna? Sa ne povesteasca si noua. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Lavinia a fost la concert. O asteptam cu impresii.
Imi pare rau ca esti obosita, il pupam pe Raducu si il rugam sa fie intelegator.
Adriana si Eva se perpeleste toata noaptea de vreo 2-3 nopti. Nici eu nu reusesc sa imi dau seama care e cauza...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cenia spune:
SAlut
multumesc dragele mele pentru felicitari, vad ca spionajul e in floare! hi hi! vreau sa va fac curaj si voua pt. bebe 2. aici e asa de normal sa ai 3 copii, incit am uitat de continentul sau batrina Europa ca nu se prea poarta.
e bun asa ca nu-s la distanta mare. deja copii mei se joaca impreua desi unu are 4 si unu 1. se fugaresc, se mai cearta dar le trece.
merci inca o data si toate bune va doresc
sper sa mai am timp sa intru
Getutza81 spune:
Neatza ! La cafea pana nu se trezeste si bogdi.... dar de foit tot se foieste a trezit cred.....sa mai stea nitel acolo sa mai pot eu sa ma trezesc mai bine.... noi cu dormitul stam binisor, adoarme pe la 10-11 seara si se trezeste dim la 9-10 uneri... doar eu adorm mult mai tarziu...pont bun cel cu olita-scaunel, si la bogdi i place mult sa stea pe scaunele, o sa incerc si eu, ca mai de pampi tre sa scapam...multam fetelor de primire si de raspunsuri, firma are promisiuni frumoase pe viitor, ceea cemi place la nebunie, dc as mai castiga cu ea inca peatat cat castig acuma mas declara multumita, nici cristi nar trebui sa mearga la lucru, ci mar ajuta pe mine si am avea o gramada de timp liber... ieri am fost la plimbare la nadlac cu tati cu lucru... a fost frumos, la bogdi ia placut ca am stat pe la doua matusi deale mele la curte, i plac la nebunie animalele, in special cateii, pisicutele si puisorii... dar nu imita decat calutul si catelul... cand vede un catel face HAMMM, asa lung si accentuat tare, ma distrez de el...
Getutza81 spune:
Felicitari Cenia si celorlalte mamici gravidute, si eu deabea astept !!!!!! vreau o motzata 

, sfaturi despre cum se face?????a, si cu testul ala, unde il gasesc ???????
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cenia SAlut multumesc dragele mele pentru felicitari, vad ca spionajul e in floare! hi hi! vreau sa va fac curaj si voua pt. bebe 2. aici e asa de normal sa ai 3 copii, incit am uitat de continentul sau batrina Europa ca nu se prea poarta. e bun asa ca nu-s la distanta mare. deja copii mei se joaca impreua desi unu are 4 si unu 1. se fugaresc, se mai cearta dar le trece. merci inca o data si toate bune va doresc sper sa mai am timp sa intru |
Felicitari!!! Sarcina usoara, nastere de vis si bebe sanatos!
Te inseli insa daca generalizezi, si aici e super normal sa ai trei sau mai multi copii, desii se zice ca trei e cel mai rentabil material vorbind (aici). Sunt unii mai anormali
o zi buna,
Esme
Getutza81 spune:
trei ar fi super, eu poate mias dori chiar patru, dar din pacate nu cred ca e posibil, cel putin la noi in romania, si in situatia noastra, asa era pe vremea lui mama si a bunicii, trei-patru copii... dar astazi e lux sa ai si unu sal poti creste daramite doi...dar eu nu vreau sa fie bogdi singurel, si nici sa fie mare diferenta intre ei... si vreau neaparat i o fetita... cred ca voi fi tare dezamagita dc voi avea baiat din nou... dar sanatosi sa fie, indiferent, mai ales in ziua de azi cate se intampla, uneori e sanatos si til imbolnaveste altii, cum e si cazul lui micutul sebi...
gabitzam spune:
Getuta, nu mai zice ca ai fi dezamagita cu doi baieti. E asa de bine ![]()
Alaturi de SEBI