Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
Doloress spune:
Mom Minodora merci mult! E o fraza care trebuie sa o utilizez zilnic de vreo 3-4 ori pe zi si mereu stau si ma gandesc cum sa zic, registered with, registered at, si prepozitiile astea imi dau mari batai de cap. ![]()
Eu engleza am invatat-o mai mult de la sora-mea, ea a terminat Engleza-Romana, si vorbea mai mult engleza in casa decat romaneste. Profesori am avut de toata jena, nu am invatat nimic cu ei. Franceza am invatat-o super bine, mergeam si la Centrul cultural francez si faceam cate 6 ore pe saptamana de franceza in plus, pe langa 4 ore ce le aveam la scoala, din placere pur si simplu. Insa engleza o stiu mai mult la nivel de conversatie. Cu gramatica stau prost de tot. Si din pacate jobul meu e de scris in engleza cam 80% din timp.
Wow, ce veste minunata, felicitari Cenia! Se inmultesc gravidutele |
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Mi-am bagat nasul la odiseea de martie-aprilie 2009 sa vad daca e cineva cunoscut, si a mai aparut o mamica de mladite. Felicitari cenia .Sa ai o sarcina usoara si-un bebe sanatos, cuminte si papacios.Nu mai pot scrie pt ca s-a trezit Julia. Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
"Plimbare?" What? Felicitari cenia! Wow, din ce in ce mai multe mamici de m&m s-au hotarat sa mai faca un bebe!!! Vreau si eeeeuuu!!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
chinabulina spune:
| citat din mesajul lui YLARI "Plimbare?" What? Felicitari cenia! Wow, din ce in ce mai multe mamici de m&m s-au hotarat sa mai faca un bebe!!! Vreau si eeeeuuu!!!!! YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
pai cred ca mai tii minte de la Eva cum se face, nu?
felicitari, cenia!!!
sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos!noi ne pregatim de concediu. am lasat fata la ai mei ca sa putem sa mai facem cumparaturi si alte treburi prin casa. si sa ne putem odihni, ca ne asteapta drum lung si tati trebuie sa fie odihnit. numai maine nu-i poimaine, abia astept!!!!

georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Alysh spune:
Noi ne-am intors de la a doua tura prin MAll, i-am luat lui tati un sacou frumos de la Debenhams, ca tot ma intrebai, Laurita
L-am dat si pe Vlady in masinutze ca e innebunit dupa ele, chiar daca mi se pare bataie de joc sa dai 5 ron pe un minut sau cat o fi de bataiala pe o masinutza. In Unirii la locul de joaca e 2 ron/ masinutza, mi se pare mult mai rezonabil.
Chinabiulina, unde plecati? POate ai spus si n-am fosy pe faza....Oricum, concediu placut, sa te relaxezi si distrezi la maximum , sa-ti incarci bateriile si te asteptam cu drag inapoi!
Ah....si felicitari Cenia pt burtica! Bebe sanatos si la termen!
Vlady
chinabulina spune:
alysh, mersi! in grecia plecam, insula thassos mai exact
edit: am putin timp acum si am facut si eu testul pentru Teo, mai mult de curiozitate, caci mi se pare un copil normal, nu face nimic ingrijorator (sper sa si ramana asa). rezultat:
Varsa mentala: 1.8(1 ANI 10 LUNI )
Varsa cronologica: 1.28(1 ANI 3 LUNI )
IQ: 141 - desteapta lu' mama ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui chinabulina alysh, mersi! in grecia plecam, insula thassos mai exact georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine Avem viata in sange |
Vacanta placuta Georgiana!!
Si noi am fost anul acesta in Thassos, la inceput de iunie. A fost super!!! Cam obositor drumul, dar l-as repeta oricand .. Unde veti sta?
Alysh, Doloress Nici Sara nu mai sta delooooc in carut, isi da jos centurile-bretele, apoi se ridica in picioare si vrea sa sara din el
Cenia Felicitari pt bb3!! Wow!
Eu sunt zombie..azi-noapte n-am dormit decat vreo 3 ore pt ca Sara a plans continuu..O dureau ff tare maselele, care nu stiu de ce nu ii sparg odata gingia.. Se chinuie cu ele de mai bine de 1 luna
Fir-ar sa fie de treaba..Acum doarme de la ora 21, dar eu am stat sa fac mancare pt maine. Azi a styat lipita efectiv de mine ca o mainuta si nu am reusit sa fac nik. Am facut o ciorbita de pui ardeleneasca cu smantana (ii place f mult Sarei), spanac, mancarica de fasole galbena cu pui. Aviz gravidutelor!
Fug la nani k nu mai pot de somn. Aaa, stiti cum a adormit intr-un final Sara ieri noapte? Cocotata pe pieptul meu. Cum incercam sa o dau jos, se trezea si incepea sa urle..
Sper intr-o noapte mai buna!Va pup

Noapte buna!
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
Victoria_mami spune:
Georgiana, felicitari ptr. rezultate; si noi tot pe-acolo suntem. Scrisesem si eu rezultatele si-apoi le-am sters.
Concediu placut in Grecia. Moaaaaama, ce te invidiez!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
CENIA, FELICITARI!!! Si sarcina usoara, draga mea! Si un bebe sanatos iti doresc!
Alina_anto... vroiam sa spun ceva, dar am uitat.
Sper sa ai o noapte mai buna si pupam masuletele Sarei, sa iasa repejor si fara durere. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alysh spune:
Ia uite ce dorm fetele mele!! BRAVO! Inteleg gravidutzele, dar restul?![]()
Hai, trezirea la cafelutza sa stam la taclale
! Cum ati dormit, cum au dormit bebeii?
Noi bine, a fost o noapte super, doar adormitul a fost greu caci VLad mai nou aprinde si stinge de vreo 1000 de ori luminile de la capatul patului
Vlady
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Alysh Ia uite ce dorm fetele mele!! BRAVO! Inteleg gravidutzele, dar restul? Hai, trezirea la cafelutza sa stam la taclale ! Cum ati dormit, cum au dormit bebeii?Noi bine, a fost o noapte super, doar adormitul a fost greu caci VLad mai nou aprinde si stinge de vreo 1000 de ori luminile de la capatul patului ![]() Vlady |
Prezent!!!
Eu cam tusesc. Eva la fel, dar cred ca doar ma imita (sper) Of sper sa nu apara alta problema acum

Alina_anto ce harnica esti, si eu trebuie sa gatesc ratza aia odata, dar ma bate gandul sa fac o tocanitza-ostropel de pui. Si noi ne chinuim cu maselele de muuuuulta vreme, doar una a spart si acum vad ca i coboara si caninii, se vad prin gingie.
Va pup.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png