Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 14
Alysh spune:
Hello fetele,
Am fost prin MAll cu Vlady. unde acum cateva luni era un partener extraordinbar de shopping.....acum a devenit exact contrariul. Cum intram in Mall, se zbate sa sara din carutz si o ia la alergat, mai ales catre scarile rulante
si prin toate magazinele, apuca tot ce intalneste in cale, HORROR
Cand sa plecam spre Mall, mi-am cautat bezmetica sandalele, nu gaseam una....si n-am decat un apart cu 2 camere f aerisit: m-am umplut de nervi cautand-o......m-am incaltat cu altele pana la urma. La intoarcere Vlad deschide un sertar lateral unde tin sticlele de ulei/ otet(una dintre pasiunile lui) si vad sandaua mea frumos aliniata langa sticle
Iata, ca scriu iar imediat dupa LAurita, crede-ma, nu te urmaresc...dar te iubesc
si de-asta ne sincronizam.
Papa tot ce ai chef sa creasca bebe. Dar nu exagera cu junk food-ul
Astept si eu cu nerabdaresa mergi la eco!
MsBB, concediu placut scumpa! sa vii relaxata si fericita!
Vlady
momMinodora spune:
salutare, fetelor...n-am reusit sa dau cafea de dimi dar dau acum
...m-am trezit tarziu...
vroiam sa va zic de cateva zile de ce cred eu ca am avut succes asa de mare cu olita...fiindca e sub forma de scaunel si Daria e innebunita sa se aseze si sa se ridice de pe ea...se pune pe ea si imbracata de cate ori prinde usa de la baie deschisa...si sta acooolo f cuminte, uneori deruleaza hartia igienica pana in dormitor..sa-i ajunga
... mai are o olita cu jucarie, sub forma de iepuras...pe aia se aseza pe la 9 luni si se juca...cum sa-si faca fata nevoile pe/in jucarie?
..neah..nu se face asa ceva...in rest, vocabularul Dariei se imbogateste pe zi ce trece...repeta dupa noi ca un papagal sau, cum zicea gabitzam, ca o maimutica...
reallaura, papa, papa ca sa va faceti mari...si eu pap intruna...si eu trebuie sa ma fac mare 
feteloooor, mai am doar 3 zile de concediu...de luni deja incep in forta..zilele astea trebuie sa formulez subiectele pt examenul de diferenta la seral...cel mai mult ma streseaza cei din Minister, cu schimbarile lor si masurile lor drastice...ce ma doare cel mai mult e ca ne taie si amaratele de salarii..ati vazut si voi, cred...offff...ce sa fac daca asta e meseria care imi place???...
in fine...pe unde umblati, fetelor?...cand am aparut si eu la orizont, ati disparut voi...in masa...dispar si eu acum, cu treburi..revin...
Reallaura spune:
S-a sculat Mircea, a dormit mai putin azi.
Bogdan e la cabinet si vine tarziu asa ca probabil nu facem multi purici in casa..
Alysh hihi, iar ne sincronizam, zici ca ne urmarim! 
ne e dor de voi si d-aia!! I-am mai luat si eu lui Mircea ieri in fuga niste pantalonasi de la Okaidi avem hainute sa ne punem si-n cap. Voi ce ati cumparat azi in Mall??
Ah, maine merg si eu cu Sis in Plazza Mall, abia astept!
MomMinodora si mie imi place meseria asta, de fapt mi=ar placea sa ma fac la un moment dat invatatoare la clasele 1-4, ah, ar fi cel mai frumos lucru, nasol insa cu salariile..Avem si noi o matusa profesoara de biologie, traieste din croitorie
Salariul de profesoara nu a ajuta foarte mult... Asta e tara in care traim!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
gabitzam spune:
Minodora, am uitat sa te intreb si n-am retinut daca ai zis ce materie predai.
Am vazut si eu scaunelul olita al Dariei, cred ca si lui Raducu meu i-ar place asa ceva, ba chiar si lui Andrei ![]()
Alaturi de SEBI
momMinodora spune:
reallaura, gabitzam, norocul meu e ca predau limba engleza...din meditatii vin banii, ce-i drept cu munca suplimentara si sacrificarea timpului atribuit treburilor casnice, copilului...am si autorizatie de traducator lb engleza care nu mi-a folosit la nik pana acum, cel putin nu in Craiova...am incercat sa ma angajez ca secretara/traducator dupa absolvirea facultatii, toti vroiau experienta...unde???pe bancile facultatii, din cate stiu eu, se specializeaza cineva, nu castiga experienta...o sa ma interesez daca prin zona pot face ceva...si ar mai fi traducator online...dar n-am avut timp sa caut...oricum, as face traduceri tot pt un venit suplimentar...n-as renunta la profesia de dascal
...
Doloress spune:
Magnetism multa sanatate!
Stefany e foarte bine daca vrei sa ramai in sistemul medical, se castiga binisor. Ca asistenta de exemplu. Asa am sa am si eu o pila pe undeva, sa nu ma mai plang ca nu gasesc unde sa ma duc ![]()
Laura profita la maxim de mancarica! Fac si eu ca si Sis eu ma gandesc la mancare in fiecare minut din zi. Acum m-am apucat de cura de ciorba de varza ca nu se mai poate. S-a dus ziua mea, aniversarea casatoriei, deci nu mai am nimic de sarbatorit. La sala n-am ami fost de 2 saptamani din cauza uratilor, acuma in sfarsit par ca se termina sa-mi reiau si sala. Asteptam sa vedem ce-ti zice la eco!
Minodora cum te impaci cu adolescentii? Predai la clase mari? Aici se platesc foarte bine profesorii, mai ales la scolile private. Dar si la public e OK.
Ca tocmai am ceva de zis aici si nu prea stiu cum sa formulez, ajuta-ma si pe mine sa traduc : "trebuie sa cunoastem asociatia la care acest practician este inscris" Tot timpul m-am pierdut in pronume in engleza. to whom, in which, etc . Merci beaucoup! ![]()
Alysh nici cu al meu smecheras nu mai pot merge la cumparaturi din pacate
Nu sta deloc in carut, se ridica in picioare de-a dreptul. Asta este, il inteleg, nici mie nu mi-ar place. Dar o sa-mi fie dor de shopping
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Reallaura spune:
MomMinodora ah uitam, si Mircea tot olita-scaunel are. Dar nu-i pasa. se uita la ratustele desenate pe spatar mai degraba decat sa stea pe el...
Mie mi se pare foarte interesant sa faci traduceri...si eu mai fac.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
YLARI spune:
Ia te uita, m-am intins 2 ore langa Eva si cand m-am intors ce gasesc? Fetele sunt puse pe vorba! Asa fetelor!
Si Eva tot olitza scaunel are dar nici nu vrea sa conceapa ca trebuie sa se aseze pe ea! Degeaba i-am exemplificat eu, ca ea nici ca se incumeta!
Laura si mie imi placea mecul cand eram cu Eva in burtica. As fi mancat tone!
Minodora te admir ptr dedicatie!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
momMinodora spune:
Doloress, s-a trezit daria si era ora de masa...sper ca nu vin prea tarziu cu raspunsul la "trebuie sa cunoastem asociatia la care acest practician este inscris" care in engleza este asa" we must know/meet the association where this practician is registered at"...la celelalte intrebari raspund mai tazriu...trebuie sa pun bulionul in borcane...see ya...
Lilly79 spune:
Julia inca doarme, vasele le-am spalat, curatenie am facut, asa ca m-am gandit sa mai scriu pe-aici.
Zilele astea am mai citit pe net, am analizat situatia si cred ca sunt cateva motive pt care Julia nu vorbeste inca:
- ea e mai preocupata sa-si dezvolte functiile motorii, sa alerge, sa se catere decat sa stea cuminte si sa povesteasca sau sa asculte
Ne intalnim zilnic in parc cu alte fetite de varsta Juliei, si una din ele spune multe cuvinte, dar nu se ridica singura de jos, nu se catara de-a busilea pe scari, etc.
- eu am momente cand vorbesc cam repede.Am o faza memorabila din copilarie.O intrebasem pe maica-mea unde e cartea "Coliba unchiului Tom", si maica-mea m-a pus sa mai repet de vreo 2 ori si intr-un final "Ce Colibon Coliton vrei?" ![]()
- nu vorbesc cu Julia in propozitii scurte ci zic fraze intregi.De inteles pare ca intelege, dar e cam greu sa le reproduca
De multe ori ii etichetez doar obiecte/animale cand mi le-arata cu degetul.
Concluzia: nu sunt ingrijorata pt ca vad ca Julia povesteste pe limba ei si cred ca-si va da drumul la un moment dat, dar va trebui sa ma controlez si sa vorbesc mai rar si in propozitii scurte ![]()
DanaH ti-am vazut cele 2 comori.Superbi copilasi ai.Sa-ti traiasca.
Mi-am bagat nasul la odiseea de martie-aprilie 2009 sa vad daca e cineva cunoscut, si a mai aparut o mamica de mladite.
Felicitari cenia
.Sa ai o sarcina usoara si-un bebe sanatos, cuminte si papacios.
Nu mai pot scrie pt ca s-a trezit Julia.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)