Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asaaaaaa
acum ca am recuperat restantele...sa zic si io doo vorbe.

in primul rand trebuie sa va multumesc pentru ca sunteti niste scumpe si ne-ati urat la multi ani. am fost atat de fericita sa vad ca atata lume s egandeste la puiul meu (si la ma-sa lui, desigur) fie prin sms, fie pe forum, fie prin telefoane: MAITREYI, CAPRI,FLO,MONI, ESTRELLA,ANA_A,TECKY, GALLYB,IROLF, ANKA, DANA, ATB,DYANIRA,DR_ANCA, SUN, RALU

pentru poetesele mele preferate, un pupic mare si unul de la ANDREI!!!FLO, BUJO,MONALAC, CAPRI

pentru nebuna de IRLANDEZIA care va muri atarnata de jugulara de catre barbacsu irlandezu'ca vb la telefon peste hotare cu mine , si mai ales incognito, ca nu zice cine e si face jocuri cu mine.

si mai ales pentru SOR'MIA pe care o iubesc de mor pentru ca este cea mai buna prietena ever!!! si o femeie extraordinara, foarte sufletista, o super-mama combinata fatal cu o dusa iremediabil!!!

la mare a fost foarte interesant, ANDREI s-a distrat si mai ales, a alergat dupa fate. KIMMY este o fata super, cu o papusa de copil, curajoasa si plimbacioasa.

XENA e dusa cu capu, ea se vede grasa si mai ales burtoasa, da crek o lasase in masina (burta) k io n-am vazut-o. de aratat...arata de oleak mi-e ciuda ca nu-s barbat.MARIA este o delicioasa!!!deshteapta foc si care stie sa faca o multime de lucruri.

aniveresarea am petrecut-o strict in fmilie, cu ambele perechi de bunici la un restaurant. am filmat tortul si bineinteles, amalergat dupa ANDREI care alerga dupa fete.

la mare a mers putin singur, primii pasi sunt super emotionanti. doar ca acasa deja ii e frica, nu mai pleaca, asa ca mai asteptam.

i-am promis lui FLO ca pun poze, am sa ma tin de cuvant pana diseara daca gasesc un buton de upload sau pe nebuna de IRLANDEZIA sa ma ajute.

pupici pt toata lumea, merg sa fac ceva de mancare.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bufi mie pediatra mi-a zis ca in ziua in care-i fac vaccinul sa nu-i fac baita, apoi o saptamana sa evit expunerea prelungita la soare, daca face temperatura pus un supozitor cu paracetamol, daca se intareste pulpita sa pun cartof crud taiat feliute subtiri pe locul inflamatiei.

Pana la noi ea nu a avut nicun caz de reactii secundare dupa Priorix, nici macar umflare la bulan, noi am fost primii care am facut o forma usoara de rubeola. Pt asta mi-a zis sa urmaresc daca i se inflameaza ganglionii occipitali sau face febra. Ceea ce nu s-a intamplat, a ramas doar in stadiu de bubite care au trecut dupa 3 zile. De azi o sa si stam mai mult afara ca zilele astea tot doar cate o ora am stat...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna si de la noi!!!
Azi suntem bine, neasteptat de bine, nu a mai facut febra si nici scaun, dar nu prea vrea sa pape...o fi fost o mini indigestie.multumim pt sustinere, eu sunt rupta de oboseala pot ca am tot pazito pana la 3 cand am picat.Azi parca e alt copil, plus ca a dormit toata noaptea!!
MULTUMESC RUX pentru poezie, m-am emotionat
Clara de locca,
Mara Alexandrina de anaco,
Alexandru de cristina_p
Ne pregatim de plecat la mare pt week end, vom sta undeva izolat pe la Navodari, asa ca slaba sansa sa ma intalnesc cu fetele care mai sunt pe litoral!
Anka tu pleci la bulgari vineri?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Ana_a noi pe 12 sept suntem la Bistrita, cununam la restaurantul Bulevard, daca stii unde e. Poate ne intalnim. Cred ca stam cateva zile.

bujo mami de Filip

super!!!
binenteles ca daca reusim ne intalnim.Cam stiu pe unde este restaurantul ala...cel putin am auzit de el da il gasesc eu.
O sa-ti trimit nr de tel pe PM si ma suni.

botiiii super ideea cu cosurile....da io nu am vazut pe aici....cei drept nici nu m-am uitat ca nu am fost prin magazine de ceva vreme, insa maine am zi exclusiv de hoinareala si o sa caut. Daca nu...o sa apelez la tine sa te uiti la magazinul cu pricina si vedem apoi ce si cum facem. Multam mult!

Io is in extaz!!!am lasat copilul cu o vecina, am fugit cu taxi la finante si am scapat de toate declaratiile+raportarea!!! Imi stateau pe cap....mai ales ca suspendasem firma cu 1 mai si astea ar fi ultimile hartoage. Apoi inchidem firma asta cand o sa se poata si sotul o sa mai lucreze extra job cu PF ca e mult mai simplu la banutii care ii face....ufff ce usurare....nu degeaba am stat pana dimineatza cu ele in brate....

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

Desi cu mare intarziere vreau sa urez si eu la multi ani pepenasilor care deja au sarbatorit un an. Sa fiti sanatosi si cu mult noroc!

Tizo, esti foarte draguta. Iti multumesc pt. poezie , dar sa stii ca trebuie refacuta un pic pt. ca nu am nici un musafir azi, nici macar bunici. Ne petrecem in familia noastra mica printre nurofene si paracetamoale. Clara a facut herpangina si e cu febra.

Cand nu are febra e foarte vesela, vorbareata si curioasa. Ma ingrijoreaza putin incapatanarea ei si obiceiul de a bate din picior cand nu se intampla ce vrea ea , dar cred ca asta e copiat de la frate-su. La modul mai serios ma ingrijoreaza somnul ei, care nu e deloc stralucit, inca se trezeste de multe ori noaptea, iar ziua cu greu doarme cate o ora.

Cam atat de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Clara de locca,
Mara Alexandrina de anaco,
Alexandru de cristina_p
la multi ani,sa fiti sanatosi,veseli si voiosi!

CAPRI,eu zic ca mananca suficient ilinca!nici codrin nu mananca mai mult de 120 g la o masa plus ca nu cred ca bea atata lapte !am vazut pozele de la munte,ai 2 copii tare reusiti,iar tu esti o curajoasa ca te ai incumetat sa urci pe munte cu fata in ham.

DMA,felicitari pt bebe baietel!

ATB,felicitari pt samburel!ai vazut,ti am zis noi ca e de bine!sa dea dumnezeu sa fie ok pana la sfarsit!

am vazut pozele cu alexandra de mai3 si cu narci ,eliza clara,violeta tm si puii lor[fara sirena] si am declar geloasa ca prin giurgiu nu trece nimeni...fratilor,cand va duceti la bulgari nu treceti si pe la noi?

ANKA,insanatosire grabnica sotului tau!

BOTI,finului tau i au aparut bubite si pe fata?la cat tp de la ror?

DANA,ma bucur ca se simte clara mai bine.

LOCCA,SANATATE MULTA CLAREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

pepenasilor Andrei Tudor, Toma Paul, Clara, Mara Alexandrina si Alexandru!

Ralu, Turturica si Sofia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Pupam gasca .

Atb, felicitari pentru samburelul tau ! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si bb sa fie sanatos!

Locca, bine ai revenit !

Mona, !

Anka, plecati la Bulgari acum? Unde exact, cate zile si cat a fost pe noapte de pers? E cu AI?

Azi a mancat dimineata cateva lingurite de iaurt, vreo 2 de mar cu banana la borcanel, vreo cateva zmeurici. Dupa a tras un kk mic si imputit, cu zmeura in el . Apoi a mai mancat pe la ora 18 cam 70 gr de pilaf amestecat cu legume si carnita blenduite, si a mai tras un kk cu zmeura . Mi-a bocit toata ziua si isi baga detetelul in gura si se pipaie/freaca pe gingii sus si jos, si in stanga si in dreapta, si plangeee.

Fug ca iar boceste jalnic .

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Dar toata lumea are treaba nu mai da nimeni pe aici?

Am o intrebare care ma macina de pe acum ca frec menta pe net ca Saruca a adormit. Poate va dati cu parerea mai ales cele cu 2 copii care au trecut peste iarna cu bebe de 1 an si ceva.

Mai stau copilasi nostri in sac de dormit noaptea?

A mea nu sta invelita cu nimic si deja ma bat gandurile negre ca ea a stat de la 2 luni pana in martie asa cu sac de dormit si apoi fara nimic iar la cat de agitata e nu stiu daca mai accepta sa aiba spatiu restrans de manevra.

Astept niste pareri.

Sanatate multa Ilincutei si Clarutelor amandoua ca-s bolnavioare

Noapte buna!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DIARUX asa, asa, mai scrie si tu, nu numai poezioare, ca ne e dor sa ne povestesti ispravile voastre, esti restanta inca la excursia cu sor-ta, da-ne detalii picante...

DR-ANCA,nici Luca nu sta acoperit nici sa-l pici cu ceara si daca doarme cum pun patura pe el se trezeste si face scandal ca i se incalcesc picioarele in ea, nu stiu cum o sa facem la iarna ca el nici sacul de dormit nu-l suporta, la cum doarme el, in toate pozitiile si de-a latul patului si pe burta cu fundul in sus, l-ar incomoda f. mult. Nu stiu nici eu ce-as putea face decat sa-l imbrac mai gros noaptea cand va fi mai frig.

DANA, ma bucur ca sunteti mai bine!

BUFI, priorixul isi face efectul intre a 5-a si a 7-a zi de la vaccin, atunci ar putea face febra plus o eruptie usoara ca la rubeola, punctisoare mici rosii, e normal, n-are nimic. Succes, sa nu aveti efecte secundare nedorite! Oricum n-au cum sa dureze pana la inceputul lui sept., cand mergeti la mare.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput