Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)
Raspunsuri - Pagina 13
sursula spune:
Dragi mamici de pepenasi,va multumim din suflet pentru urari!Am urat si noi din umbra toti pepenasii si ne-am bucurat de evolutia lor miraculoasa!De scris ,n-am scris pentru ca am trecut printr-un moment personal de tranzitie ,in care a trebuit sa ne reorganizam universul si sa il redefinim.Incetul cu incetul ne-am adaptat si acum suntem in masura sa fim din nou aici cu voi.
Tudorel e grasunel in continuare-13kg! si 76cm ,voios,maraitor pe motiv de dintisori si umblator nevoie mare.A mers foarte repede,spre surprinderea mea,care nu ma asteptam , tinand cont ca a stat in fundulet destul de tarziu.Acum,alearga de abia ma pot tine dupa el si madamele din parc se minuneaza ca are doar un an(iar mie imi creste inima:) ).Acu' ies,dar daca tot m-am inors,promit sa-mi onorez statutul de mamica de pepenas cat se poate de bine in viitorul apropiat!Va imbratisam cu drag!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Carmenela spune:
si...geniala ideea cu titlu pentru zane...sa se stie ce zane sunt. Am notat! Sarmana! Incerc sa le fac mai putin comerciale, sigur insa nu vor fi zane din poveste....Mercic tare Sybille si Capri!
Si da, boti, moni-or si sib au onteles bine...vreau sa creez un album care nu arata ca celelalte si sa il vand....Si nu...nu ma astept sa ma imbogatesc din asta...![]()
![]()

Va pup din nou
My heart leaps up when I behold
A rainbow in the sky:
So was it when my life began,
So it is now that I am a man,
So be it when I shall grow old,
Or let me die!
The child is father of the man.." William Wordsworth
Carmenela
moni_or spune:
CARMENELA, mie mi se pare foarte buna ideea cu file intersanjabile
Numai ca singurul neuron care mai functioneaza la mine a mers deja la culcare la ora asta si n-am inteles exact cum faci cu culorile, ca unele sa fie difuze si altele nu, daca se pot aranja filele in ce ordine vrem. Deci sa zicem ca daca un bebe e nascut vara pui prima data zana vara si apoi o sa ai zane pentru luna 1, luna 2, luna 3, apoi zana toamna, zana luna 4,5,6,zana iarna etc? Si intre ele zana maseluta in functie de cand ies primii dinti? Adica pe langa zanele anotimpuri si evenimente (primul dinte, botez etc) o sa fie si zane luni din viata bebelusului? Ca asa mi s-ar parea super, eu zic sa fie zana pentru fiecare luna din primul an. Si noi pe calculator asa am aranjat pozelelui Luca, pe luni de viata, in primul an. Sper ca am fost cat de cat coerenta, ca pic de somn. Pupici si sanatate Allegrei!
ANNA, sa aveti o vacanta superba si sa te odihnesti bine de tot!
MARINA, mersi, notez reteta!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Gini75 spune:
Buna seara!
Pentru ca n-o sa fiu in week-end, urez de-acum La multi ani tuturor ce poarta numele Sfintei Marii, iar pentru Andreea Maria de doua ori La multi ani!
Carmenela, sa-mi fie rusine dar n-am intrat pe picasa in ultimele zile. Daca am timp ma uit si eu luni, cand revin.
Sursula, ma bucur mult ca esti cu noi. Poate il vedem si noi pe Tudorel, s-o invete si pe Irina sa mearga.![]()
atb spune:
Salutare! Va scriu rapid si scurt fiindca sunt in priza cu pregatirile de mers la mare, maine plecam si nu o sa va mai citesc doua saptamani din lipsa de calculator. Internet caffe-uri sunt pe-acolo, dar gata, s-au dus vremurile alea...
Asa ca va pup cu drag, sper sa ne reauzim cu bine!
Urez de pe-acum LA MULTI ANI!!! tuturor Mariilor, Marinelor, Marioarelor, Marinilor samd.
Anna, Anka, distractie placuta si voua!!!
Anka, te rog sa nu te superi ca nu ti-am raspuns la mess, am vazut f tarziu ca mi-ai scris taman cand inchideam calculatorul ca sa ies din casa, la cumparaturi. Sper ca ai rezolvat ce ai avut de rezolvat.
Carmenela, super treaba faci tu acolo!!!
Adriana
8+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Caprioara spune:

Andreea Maria de Dma, La muuulti anisori cu sanatate!
Mariucelor, Marianelor, Marinelor si Marinilor, Marianilor
La muuulti ani!
Adela, bine ai venit
.
Marina,
si multam de reteta
.
Sursu,
si asteptam poze.
Rontzy, am schimbat eu data la album ca sa apara in fata.
Atb, Annababy concediu placut
!
Noi tusim de zor si ne inecam cu secretii. Am reusit sa o pipai la gingii si am gasit prima ei maseluta iesita in stanga sus
. Dar tare se mai cinuie saracuta! La dinti nu am avut asa probleme, nici nu am simtit ca ies. Azi a mancat ceva (in total cred ca vreo 180 gr, toata ziua), fata de ieri cand nu a mancat mai nika. Si pentru ca a mancat, a tras si 2 kaci imputiti in pampers, unul inainte de pranz si altul seara. Ieri a fost pauza de kk, ca nu avea de unde
.
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
Chuny spune:
Carmenelooo, daca ziceai de la inceput ca e un album pt cei mai educati, nu ma dadeam eu in stamba cu parerile mele.![]()
Sanatate cui are nevoie!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
Tecky spune:
LA MULTI ANI tuturor care poarta numele de Sfanta MARIA!
Anna distractie placuta! O sa-ti prinda foarte bine acest concediu.
Ankalaura distractie placuta!
Caprioara prima maseluta zici?Felicitari Ilincutei!

Ma duc sa vad pozele noi.....revin
daniela_daneza spune:
Mamici de pepenasi indraznesc sa postez cu o informare ...este un targ cu jucarii pt. copii, pe bulevardul aviatorilor, in fata trotuarului de pe kiseleff ...http://www.realitatea.net/sute-de-jucarii-expuse-la-targul-copiilor_588457.html
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/
Tecky spune:
Rontzy cuscra ce ginerica frumos am,are niste ochisori superpbi!
Carmenela suna foarte interesant ce vrei tu sa faci,abia astept sa vad rezultatul final....pana atunci sa ai multa bafta!
Fetelor fata mea nu mai e interesata sa se joace cu jucariile.Cotrobaie mereu prin sertare si se joaca cu ce gaseste prin ele.Se joaca cu orice altceva mai putin cu jucariile ei...