Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTI ANI, MARIA DE DMA!!!

LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR SI MAMICILOR CU NUMELE MARIA SI DERIVATELE!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tecky si Ioana face la fel, ignora jucariile complet, in schimb tipa ca vrea diverse alte obiecte care nici pe departe nu sunt bune pt ea, mai ales ca ea linge absolut tot ce prinde in mana - de ex chei, peria mea de par, brichete, pachet de tigari, cutit!!!! si asa mai departe. Da' ce urla ca ea vrea cutitul!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gata, am "predat" copilul, de acum sa ma apuc si eu de bagaje, de pus lucrurile in ordine,de infrumusetat , la noapte plecam. O sa fie prima data cand stau departe de ea timp de o saptamana, pana acum recordul a fost de 4 zile...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Mi-am adus aminte ce voiam sa intreb:Dati-mi idei cum sa ii mai dau oul, ca ma impusc, il uraste, ma trec toate transpiratiile pana mananca si el un ou pe saptamana, nu doua. Fiert tare nu vrea, omleta la cuptor nu (desi am amestecat-o si cu rosii si ardei), ochiuri romanesti nu, amestecat in iaurt nu, singura forma in care accepta cu multe strambaturi, intorsaturi de cap si din partea mea multe transpiratii e oul moale. Dar oare nu exista o alta forma sub care sa se impace cu el? Si la fel cu branzeturile, nu suporta nici branza nici cascavalul...

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Deci uite asa imi dau eu seama ca nu ii dau copilului ou nici macar o data pe luna. Aia e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI MARIA!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI DE SFANTA MARIA!!

Fetele care le-ati dat copiilor occilococcinum, cum i l-ati dat, ca mie la farmacie mi-au spus ca e o capsula ce se tine in gura pana se topeste, da' n-o vad pe Miruna mancand asa ceva...ceva sfaturi/idei???

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Tecky aceeasi poveste si la noi cu jucariile, eu am zis ca nu-i mai cumpar niciuna pt ca am umplut casa cu tot felul de jucarii si nu se joaca cu ele. placerea ei e sa le darame din rafturi, sa le scoata din sertare, sa fie toate pe jos imprastiate.

Dia oscilococcinum eu i-am dat dizolvat in putina apa, asa mi-a spus si doctorita

la multi ani Mariutelor si celor ce mai poarta numele Sfintei Maria, sa traiti cu numele!

la multi anisori pepenasi ce ati trecut de un anisor si n-am apucat sa va urez
3 aug
Bogdan Victor
Julia Sara
4 aug
Victor Ioan
Alexandru Nicholas
Ioana Rebeca
Maria Alexandra si Ioana Teodora
5 aug
Ana Sofia
Adina
6 aug
Clara Andreea
7 aug
Andreea Maria
Antonio Matei
Raisa Andreea
8 aug
David Alexandru
Bianca Maria
Maria Sofia
10 aug
Mihnea Robert
11 aug
Andrei Tudor
Toma Paul
12 aug
Clara
Mara Alexandrina
Alexandru

si pentru astazi de 2 x la multi ani pentru Andreea Maria

si mamicilor baby_r7, Clabur, Carissma, Ralu79, turturica, Sursula, Ingry

multa sanatate va doresc si tot binele din lume

... si imi cer si scuze ca nu urez la timp pe fiecare dar si eu va citesc dar n-am stare intotdeauna sa postez, dar ma gandesc la fiecare in parte.

sa aveti concedii frumoase fetele care plecati, si noi vrem sa mai mergem o saptamana la mare dar abia dupa 24 aug putem pleca, sper sa mai avem parte de vreme frumoasa.

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

La multi ani tuturor Mariutelor!
va multumesc si eu pt urari

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

dia i-am dat oscilo dizolvat in putina apa si l-a baut din biberon.La copiii mari e valabila treaba cu tinutul sub limba.
Anna si a mea pune gura pe tot ce-i pica in maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci este incredibil cat de greu poate sa fie sa faci bagaje frate! Mai ales cand ai doua fete si fiecare are cate treij' de rochii, treij' de izmene, treij' sau patruj' de bluze, zece perechi de incaltari, tot vreo zece perechi de blugi samd...
Apoi, e ggreu tare sa pleci in concediu
Pana acuma, la noi, "concediu" a fost la maica-mea si la soacra-mea, in ciuda "iubirii" fantastice dintre noi si a inimii care spunea "go Planet" pe alt continent ca nu merje alianta asta... Aia e, cand ai punga prapadita, mergi la mama si zici mersi.
Ei, cand merg la mama, po' sa imi uit si chilotii acasa, ca ori imi cumpar ori are mama sigur vreo pereche in plus, luati si pusi bine in dulap or something. Numai la incaltari nu ne potrivim, desi si acolo, cu putin efort m-as descurca. La fel cu taica-miu. Daca incepe frigul si n-am haina pentru sotz, pac iau de la taica-miu.
Pana si la fete, daca le uit ceva, ma descurc instant. De exemplu data trecuta am plecat fara tricouri pentru Eliza. M-am dus peste drum la mall si cu 16 lei bucata i-am luat fetii tricouri si basta.
Erikai nu ii luasem chiloti, si nici nu am gasit dar am improvizat....
Pot sa nu iau dush gel, sampon, pasta de dinti, ba chiar si periutele le pot lasa acasa! Chiar si incarcatoarele de la telefon, ca sunt compatibile ale maica-mii.
Una peste alta, la mama pot sa ma duc cu mainile in buzunare.
Ei acuma... am inceput prin a pune asigurarile, pasapoartele, procura si asigurarea mamei ma-sii de la leasing pentru care am mai scos din buzunar 13 euro pe langa ailalti 18 milioane nenorocite pe care mi le taxeaza BeCeReul de rahat la o masina pitica si cacacioase, veche de 4 ani si la valoare sub 10 mii de euroi mama ei de masina.
Apoi, aduna cosmetice nene, crema de funduri, balsame de podoaba capilara, sampoane si geluri de dus de bebe. Am si eu piticii mei, cre' ca si voi. Ma spal cu ale mele si nu cu alea de la dozator de la hotel, ori de la mini-sticlutele din dotare. Am si eu pitici. Pana recent caram si prosoape si as fi carat si acuma, dar nu mai avem loc in valiza. Poate iau de la maica-mea, las izmenele murdare si bag prosoape macar pt copii. Vad eu.
Noroc ca ne-a dus firma in team building si am aflat ca are hotelul uscator si ca vederea la mare e nashpa. Ma rog, nashpa pentru mine zic, care m-as muta in padure, numai sa nu imi bata soarele in cap dimineata. Probabil as fi gandit altfel daca ar fi apus soarele in Marea Neagra.
Una peste alta, dupa cum se observa sunt inca la domiciliu.
Pe langa problemele logistice, mai am si febra de ieri. Ma doare gatul si mi-e cam rau.
Gata, time out. Sotzu cica hai ca el a dus bagajele jos si poate le fura chinezii.

Pup gashca, ma gandesc la voi cu drag si va urez in gand multi ani, si ma scuzati ca am scris un roman aci in loc sa citesc si eu ca omu; cu simtire pe prima pagina, ca sa aflu baremi cine s-a mai sarbatorit.
Ca m-a certat Carmenoasa cica nu imi dau cu parerea la album da' sa mor daca am vazut ceva la diagonala citirii mele.

Aaa.... ATeBeule cuscra - n-am aflat nimic domne, astia sunt incompetenti! Cica stie casierita, ailalti nu. O sa ma duc la Constanta luni, poate scap naibii de ai pardalnici de o mie shapte sute de euroi aka taxe mama lor de taxe, nu de alta da' poate raman naibii fara ei ca am mai patit-o eu asa, si nu imi place sa ma plimb cu banii la mine.... Poate reusesc sa platesc acolo. Am incercat azi, da' cica era liber ca e Sf Marie.
Aaaa, macar Mariilor sa le zic MULTI ANI FERICITI!!! Marii, Maye, si alte piticute si mamici, ca parca baietei sau tatici Marieni n-avem hugh?

Pup you all ca sa citesc pe amica noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI MARIA DE DMA
LA MULTI ANI MARIA DE ANAXENA!
LA MULTI ANI MARIA DE DIDI
LA MULTI ANI MAYA DE MCOCA,
LA MULTI ANI MAYA DE ESTRELLA,
LA MULTI ANI MARIA DE IROLF,
LA MULTI ANI,MARINA!
LA MULTI ANI MAYA DE MADA
LA MULTI ANI MARIA DE CLARA 81
LA MULTI ANI MARIA DE DARA
LA MULTI ANI MARIA DE JJOVANA
LA MULTI ANI MARIA DE ANNABABY
LA MULTI ANI MARIA DE MIHA MIHA
LA MULTI ANI MARIA DE CARISSMA
LA MULTI ANI MARIA DE CLABUR
LA MULTI ANI MARIA DE ALEXATEO
LA MULTI ANI MARIA DE LADYMINA
LA MULTI ANI MARIA DE IRISS
LA MULTI ANI MARIA DE BABY R7
LA MULTI ANI MARA DE ANACO

SI NU IN ULTIMUL RAND,LA MULTI ANI MARA DE TURTURICA!!!!
sa fiti sanatoase si sa avet parte numai de fericire!

sper sa nu fi uitat pe nimeni!

Mergi la inceput