Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Marina, Flori saru'mana de raspunsuri Si mie mi s-a parut enorm de mult aproape 5 minute. Am citit si eu o multime despre sindromul asta, inca de cand ai povestit tu, Marina, ce i s-a intamplat Sofiei. Si Nancy mai are sincope de respiratie daca plange groaznic, dar o ridic la verticala si isi revine respiratia, mai mult de 10 secunde nu a stat fara sa respire, si oricum nu a lesinat niciodata...

Ei bine, finutul meu face SHP (am facut acronim pt Sindromul Hohotului de Plans) cand cade, atunci se sperie foarte tare, deschide gurita si lesina; nu se cianozeaza, doar devine palid si e ca o carpa. A mai facut de 2 ori inainte de episodul de ieri si de fiecare data in acelasi context, adica s-a speriat pentru ca a cazut in timp ce mergea in picioare (el acum invata sa mearga). Dar ieri a fost cumplit, prietena mea era DISPERATA.

Din ce-am citit e si o componenta psihologica grasa la mijloc, legata de spaime si traume de-ale mamei (prietenei mele i-a murit o sora acum vreo 8 ani, inecata) si mi-a spus clar ca de fiecare data cand a facut Vlad SHP ea retraieste momentul mortii surorii ei Sotul ei este la fel de panicos ca si ea, daca aude ca a cazut un pic baiatul face spume, i se face si lui rau fizic Cred ca vor trebui sa faca si terapie...

Si tabloul clinic e mai amplu, sambata cand va ziceam ca s-au internat pt viroza i-au facut hemograma si copilul e anemic, are si calciul si fierul sub limita, prietena mea face caderi de calciu de cand se stie, da' din alea cu lesin si chemat salvarea. Cumatu meu (medic) suspecteaza si o talasemie). Oricum, trebuie investigat...

Da' mie mi se inmuiasera picioarele ieri cand imi povestea. Oare se mai gasesc saruri din alea anti-lesin de care-si treceau domnitele pe la nas secolul trecut? Oare or fi eficiente in cazul asta?

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Imi pare rau ca nu prea mai am timp sa scriu pe forum dar sunt la zi cu cititul.
Anaxena sanatate multa!
Caprioara ce face Ilinca?Papa mai bine?
pica super masinuta lui Sebi.
flo poate punem de-o intalnire saptamana viitoare,ce zici?
Lui Ralu ii iese al 5-lea dintisor si e cam maraita dar trecem noi si peste asta.
Am pus cateva poze pe picasa.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Boti, trebuie sa existe dar nu stiu cum se gasesc. e un fel de sare de mare...dar la mine stiu sigur ca functioneaza cu AMONIAC. asa ma trezeste stomatoloaga pe mine ca eu cand merg la dentist lesin macar o data la sedinta. lesin numai daca imi zice sa deschid gura.... Si statea de fiecare data cu sticluta de amoniac pregatita...Cum ma vedea ca trag pe dreapta, asistenta repede imi punea o batista cu amoniac la nas si ma trezeam... nu pentru mult timp insa :)). mi s-a intamplat sa lesin si de 4 ori pe scaun si apoi de 2 ori langa usa cand ma pregateam sa plec.
am deviat de la subiect...
deci ideea era ca exista cu siguranta dar nu stiu cum se paote face rost. oare de intrebat la dentist? habar nu am...

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna!
Imi pare rau ca vin asa rar pe la voi,dar efectiv de cand am reanceput munca nu mai am timp de nimic altceva,iar cand ajung acasa ma solicita David la maxim,nici nu ma lasa sa deschid calculatorul.
Noi suntem bine,am terminat azi si ultimul vaccin,David e baiat mare,are 77.5 cm si 10.5 kg,16 dinti,de imi mananca si urechile!!!
Spun si eu cu intarziere,dar din suflet LA MULTI ANI pepenasilor care s-au sarbatorit in iulie si in august!

Am o rugaminte la voi,care credeti ca aveti 1 minut sa-mi dati si mie pe PM sau mess userul si parola de la pepenasi....
Multumiri anticipate!
Vreau sa pun si eu cateva poze sa vedeti ce baiat mare am,sa vad si eu ce fumos au crescut pepenasii vostrii,sa-mi vad nora.

Va pup mamicilor si piticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sursu, cuscra mea draga,
La ulti ani cu fericire,
sanatate, bucurii, noroace si impliniri marete!

Ingry, La multi ani si tie, numai impliniri sa ai!

Ilincu a primit aseara 2.5 ml de peritol (nu mancase nika ieri) si azi dimineata a mancat vreo 60 gr de fructe cu musli humana la borcan si un pic de iaurt tnuva. Dar de cand s-a trezit, am vazut ca tuseste si ii cam curge nasucul . De dormit a dormit asa si asa: in prima parte a noptii m-a capiat, apoi parca a mai legat un pic de somn pana dimineatza. Ma dispera ca se trezeste numai plangand si greu o potoloesc. In continuare e cu mainile in gura.

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

vai rontzi ce dea dinti aveti! oare e cel mai dintos pepenas? noi abia ne chinuim cu primul dinte

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

LA MULTI ANI
SURSULA!
LA MULTI ANI
INGRY!

Mai voi vb de tuns si noua nu ne mai creste parul odata, abia astept sa-i fac codite, dar cred ca mai am de asteptat vreun an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sunt foarte emotionata si fericita! Azi s-a nascut finuta mea, Eva Maria, o fetita sanatoasa de 3700g!!!! Mamica ei este si ea o membra DC, o mamica de zmeurica , si deasemenea prietena mea!!!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Multumesc de mesaje fetelor!
Anababy-sa-ti traiasca finutza Eva Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI,SURSULA!
LA MULTI ANI,INGRY!

FLO cred ca recordul la controlul de dupa nastere il bat eu, pentru ca nu am fost deloc, cu firele m-am descurcat singura. Doar o singura data medicul care m-a operat s-a uitat la cum arata incizia, asta intamplandu-se o data cand venise pe la noi sa-si vada finuta. Asa ca... te-am batut

Marti am facut si noi vaccinul. ROR-ul se poate face cu alt vaccin impreuna, numai ca trebuie intepat in alt loc. Noi l-am facut si pe cel de un an acum, asa ca ne-am ales cu doua intepaturi, una in manuta si alta in piciorus.

Xenia e o grasana de nu se poate, are 8700g si 75 cm. Oare cand o sa vad si eu sa arate cantarul la ea 10 kg? De mancat mananca, mai mult cu jucarii si se plictiseste extrem de rapid, lapte bea seara si dimineata in jur de 200 ml, dar la cat de mult alearga nimic nu se pune pe ea.

Gata, fug la munca.....Pupici...

Mergi la inceput