Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)
Raspunsuri - Pagina 11
moni_or spune:
SURSULA SI INGRY
MARINA, noua ne-a zis pediatra sa mai mergem la control la 1 an si 3 luni, la 1 an si 6 luni si apoi gata, numai cand e bolnavior.
DIA, DTP-ul e cel care se fac fix la 1 an, pe care l-a facut si la 2 si la 6 luni parca. Daca ati facut si priorixul concomitent (ala se face intre 12 si 15 luni) atunci intr-adevar numai la 4 ani o mai vaccineaza. N-ati facut 2 intepaturi, una in manuta si una in piciorus?
RONTZY, 16 dinti?
Wow, felicitari dintosului!
KIMMY, nu tu ziceai ca Timi are numai 3 incisivi jos? I-a crescut al 4-lea? Ca si noi tot cu 7 dinti am ramas, al 4-lea incisiv de jos nu mai creste deja de vreo 3-4 luni...
ANNA, felicitari pentru finuta, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
CARMENELA, ma duc sa ma uit la zane, n-am scris initial ca aveam cam aceeasi parere cu fetele, n-aveam ce sa aduc nou. Mi se pare f. faina ideea ca zanele sa aiba culori mai difuze la inceput, pt. ca asa vede bebe si apoi tot mai intense.
De nu stiu cand vreau sa intreb ceva, dar cand sa scriu uit, offf, nu cred ca imi mai recapat eu neuronii in veci. Uneori mi se intampla sa fiu la volan si sa ma gandesc: oare unde merg eu???
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
moni_or spune:
MARINA, am vazut pozele, sunteti niste frumoase, voiam sa te intreb: unde ai gasit caruciorul si buburuza din lemn? Sunt asa deosebite, n-am mai vazut... Iar tortul jos palaria, tu l-ai facut???
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
estrella80 spune:
Buna, fetele!!!
Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI tuturor pepenasilor a caror zi de nastere a fost, si in avans uram LA MULTI ANI si celor a caror zi de nastere va fi saptamana viitoare, intrucat noi azi plecam intr-un minicircuit prin tara, cu obiectiv Bucovina.
De asemenea, Urez LA MULTI ANI SI FETELOR, SURSULA SI INGRY!!!
Va dorim tuturor multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!!
Rontzy multi dintisori mai aveti domne!!! Noi avem exact ca la carte, 8!!!
Gallyb stai calma, relaxeaza-te caci 10 kg pe cantar vei vedea probabil la 2 ani. Din cate stiu eu, incepand cu varsta de 1 an, copiii mai iau in greutate, in medie cam 1,5 kg pe an. Si Maya e la fel, asa ca ne auzim si la 2 ani sa comparam pepenasele.
Control la Gineco nici eu nu am fost deloc de cand am nascut... in schimb am avut niste arsuri la stomac odata, iar o prietena de familie a alor mei, care e medic ecograf.. mi-a facut o ecografie si am rugat-o sa se uite peste tot. Si mi-a zis ca e totul ok!! Asa ca... mai pe la toamna!!! Noi nu avem deocamdata in plan bebe nr.2!!! Asa ca
anaxena iti doresc multa bafta, iar fetelor care deja sunt insarcinate sa stiti ca aveti toata consideratia mea!!!!Iar celor care deja au 2, sau 3 sau 4
, nu am ce sa le mai spun, ca ele sunt sunt deja zei pt mine!!!

Noi am amanat Priorix-ul, caci pediatra mi-a spus ca efecte de la el se manifesta incepand cu ziua 5 si pana in ziua 7, motiv pt care am lasat-o pt cand ne-om intoarce. Tarziu nu e, caci atat Priorix-ul cat si Infarix-ul se fac pana la 15 luni.
Marina eu sincera sa fiu, nici pana la 1 an, nu am respectat vizita lunara la medic... by the way, la noi a venit pana acum pediatra acasa, sper sa faca la fel si in continuare. Eu tot asa o voi chema, la vaccinuri, sau daca Doamne fereste e bolnavioara Maya... altfel nu am de gand!!!De sunat o mai sun sa o intreb diverse... dar de venit acasa, vine doar daca trebuie!!
Fetelor, o saptamana nu vom mai intra.... din motive de lipsa de net, imi este sila sa imi iau laptop-ul cu mine, la cate car, ala mai lipsea!!
Stiti si voi cum e cu caratul... m-am decis, urmatoarea investitie, va fi intr-un carucior mai mic, de dimensiuni reduse, sa imi ocupe mai putin loc in portbagaj, ca asa o sa ajung sa imi pun hainele mele intr-o punga de 1 leu!!!
Si nu ca am avea un portbagaj mic.... e mare nene, dar poate ca nu sunt eu suficient de bine organizata!!!
Va doresc un weekend placut si o saptamana minunata!!
Marina_1609 spune:
gally, pai sa stii ca e grasa Xenia! pfoaaaa, pai sofia va avea atat la un an jumate sper
ca acum are 8360...cam asa ceva
moni, nu am facut eu tortul. am avut asa un gand dar aveam emotii ca n-o sa-mi iasa si probabil avea sa iasa mai rau decat buburuza plangacioasa pe care ai vazut-o in poza. l-am facut la delicateria franceza www.delicateria.ro/produse.php?cID=2" target="_blank">aici
caruciorul de lemn si mergatorul buburuza l-am luat de la Veldor www.flaro.ro/index.php?id_cat=12" target="_blank">aici
pai nici eu nu am dus-o chiar lunar asa cum zice in carte....la inceput venea doctorita acasa si apoi am inceput sa merg eu ca e aproape si fac o plimbare cu carutul cam 15 min. cam la 2 luni o vedea pana acum...
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
merci fetelor pentru comentarii la poze
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Ma credeti ca eu nu am fost la controlul de dupa nastere? ...deci "fata mea" nu a mai vazut ginecolog de la nastere ![]() Edit: de la o saptamana dupa nastere, ca a trebuit sa scoata firele.... Pe la 6 saptamani dupa nastere eram cu David cu kineto si nu am ajuns, pe urma avenit iarna, mare stres cu copii si uite asa a trecut si anu' ![]() cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash! |
idem si eu....
proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2
rontzy spune:
gata!pus cateva poze,dar in albumul vechi,ca nu stiu sa fac altul nou si sa-l sterg pe cel vechi![]()
Enjoy!
Marina_1609 spune:
am descoperit un balcon pe casa scarii care relativ ar fi liber. sunt niste mizerii atruncate acolo si vecinul imi zice ca sunt ale unei batranici de la alt etaj, deci nu ar avea in general ce cauta fiarele alea la balconul nostru... ma gandesc sa imi fac curaj sa fac curatenie acolo, ca e mare jale...dupaia o sa intru eu in posesia cheii si sa se roage altii la mine sa isi mai lase din lucruri. mai intai sa-mi bag ale mele si daca mai incape....le dau voie si lor. ca la curatenie nu cvrea sa se bage nimeni. am vrut sa o pun pe tanti care face curat pe scara blocului si vecinii au sarit cu scandal ca o deviez de la munca ei. pai bine fratilor. sa vad eu pe vro unu ca vrea sa se foloseasca de balconu ala.
vai, eu ma bucur ca vreau sa-mi iau bicicleta la primavara, cu scaun de carat copilu si sa renunt la carucior. asa o sa am unde sa o tin ![]()
ma duc la treaba
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI SURSULA SI INGRY!!!
Apropo de vaccin, Miruna a primit 2 intepaturi, una in mana si una in sold, dar erau ROR si Pentaxim (la asta am vazut ambalajul). De DPT nu mi-a spus nimic...
De cate ori avem voie sa le dam ou pe saptamana??? Ca Miruna face greva legumelor, ar manca orice in afara de masa de pranz cu legume si carne. Singura chestie care o accepta e omleta in care mai strecor eu legume, branza, carne...asta o mananca bine.
Aaaa si acum o intrebare idioata: cand le dati sa manance voi deschideti gura o data cu ei??
Ca eu am "dezvoltat" un tic tampit, de cate ori deschide ea gura, o deschid si eu, si strang buzele de parca eu as lua o inghititura 
In rest, am reusit sa-i modific programul, doarme mai tarziu la pranz si i-am scos somnul de dupa masa, asa ca se culca mai devreme, adica la 9, si doarme pana la 9 dimineata, cu vreo 3 treziri: una pt. suzeta si vaitat de dinti (adica in decurs de o ora, cam din 15 in 15 minute), apoi alta pentru apa. pe la 2 noaptea si alta la 6 pt. lapte, apoi somn de voie pana la 9.
ici pt. bebici si mamici! Ma duc sa vad de papa, ca azi mananca (sper) rizotto.
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
Marina_1609 spune:
dia, cred ca asta se intampla la toata lumea. deschideam si eu gura fara sa-mi dau seama si cand m-am prins am inceput sa urmaresc ce se petrece in jur. pai si sotul deschide gura si "inghite" odata cu Sofi
. defapt asta cred ca vine de la dorinta mea nemarginita ca ea sa deschida gura si sa inghita si undeva in adancul meu neuronul crede ca daca o sa deschid io gura , o sa se deschida si gura ei
de obicei, asta mi se intampla atunci cand ma rog mult la ea sa manance
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina

cu 2 baieti: