Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Marina, Irolf mersi de info.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Am trecut cu bine peste vaccin. Nici un planset, niciun zgomot, fata super ok...a plecat doctorita, s-a mai jucat putin si apoi a trecut la somnul de pranz. Faza asta a fost usoara!

Sa vedem daca vom avea alte efecte...poate nuuuuuuuuuu

Multumesc de tot ajutorul!

O noapte usoara!

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Evenimentul zilei in mica mea familie: am tuns cupilul la coafor. De cupii, av corz, Bretonel ii zice, era simpatic inauntru, Garga a fost fascinata pt ca mobilierul era rosu aprins cu galben, era plin de jucarii, in loc de scaune erau masinute, caluti, a mai venit si doamna care o mangaia cu pieptanul prin par, mai ca nu i-a parut rau cand a terminat...

In sfarsit are si ea parul egal pe toate laturile ca io o cam ciuntisem pe ici pe colo M-a secat insa coafeza la inceput fiindca imi propunea cu nonsalanta s-o tund zero, ca doar e primul tuns si ca daca as fi intrebat-o, ea asa mi-ar fi recomandat... . Dar cred ca s-a socat si ea cand a vazut cum m-am aricit, si-a tuns-o frumos in final.

Mona, da, finutul meu a avut cateva bubite si pe fata. Si Nancy a avut. Vlad a avut insa si niste pete mici si abia vizibile si pe burtica, nu stiu cum sa explic, parca ar fi fost petele sub piele (nu stiu daca reusesc sa ma fac inteleasa)

Anka ne vedem, doar ca te rog sa nu ne intindem foarte seara ca fi-mea are program odata cu gainile, ea la ora 8 baga cornu in perna, deci io la ora 7 seara o intind catre casa de oriunde as fi ca altfel e vai si amar de kuru meu...

Bai, prietena mea e disperata, Vlad, finutu meu, face spasmul hohotului de plans, deja azi a fost a 3-a oara cand s-a intamplat si a stat lesinat copilul aproape 5 minute, fara sa respire, zici ca era mort . Marina parca tu avusesei un episod de-asta cu Sofia, s-a mai intamplat? Ma-m interesat deja de doctori, saracuta de maine tre s-o ia de coada cu investigatii si alea, alea

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

boti, da....sofi face spasmul hohotului de plans. Si nu doar o data. A facut de vro 5 ori pana acum(prima data la 6 luni). Pai io deja m-am resemnat. Am invatat ce tre sa fac si nu ma mai panichez. A facut o data chiar la doctorita in brate, la vaccin. Mi-a zis si ea ca nu e ceva grav, de fiecare data o sa-si revina. Si trece cu timpul...pe la 6 ani... De obicei fac spasmul ca sa impresioneze si asta se intampla de fata cu cel mai sensibil parinte-mama. Am citt despre mai multe metode si eu am ales una care vad ca functioneaza si nici nu e sadica gen lovit pe fata sau zgaltait: eu ii suflu cu putere in fata. Atunci cand o vad ca e pe punctul de a lesina, suflu tare spre nas si ea nu mai lesina. Cum vad ca imi pregateste o scena din asta intervin imediat si cumva evitam evenimentul neplacut. mai cititi pe net ca sunt multe articole dar sa va asigurati ca e asta problema si nu altceva. Poate sa intrebe medicul.
Pup

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Boti si eu am avut problema asta la Alex, numai ca el n-a lesinat niciodata. Se invinetea ff putin si ramanea fara aer. La fel s-a intamplat si la dr in cabinet si mi-a zis ca nu-i ceva f grav. Eu cum il vedeam ca plange, era un plans altfel decat de obicei, ii suflam aer in gura spre nas unde apucam pana isi revenea, nu l-am lasat niciodata sa vad ce se intampla. A disparut in jurul varstei de 2 ani.

Nu vrea nimeni sa-mi spuna daca a vazut www.toyz.ro/sisteme-educationale-copii/dynatech/proiector-multimedia-storytime-theater-include-cartea-winnie-the-pooh/" target="_blank">asa ceva prin magazine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Sara buna fetele
nu vaz prea multe raspunsuri despre noua mea zana....va rog feedbackuri....nu va suparati ca insist...
Multumesc mult Flo ca ai comentat zanutza mea...
Va pup.

My heart leaps up when I behold
A rainbow in the sky:
So was it when my life began,
So it is now that I am a man,
So be it when I shall grow old,
Or let me die!
The child is father of the man.." William Wordsworth
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sursula, draga mea, la multi ani, sa ramai aceeasi persoana plina de veselie si umor!

[b]Ingry, la multi ani, sa fii sanatoasa! Sper sa mai auzim vesti de la voi.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI , sursu, ingry!!!!!

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

boti, m-am tot gandit la finutul tau ca ziceai ca a stat lesinat vro 5 min. mie mi se pare enorm de mult! Sofi mai mult de 40 sec(prima data) nu a stat. si oricum si alea 40 sec mi s-au parut o vesnicie....ca am reusit si eu sa-mi pierd cateva vieti (din alea 7 pe care le am). poate nu a durat chiar atat ci li s-a parut lor ca a trecut mult....

apropo, am tuns si eu copila, EU, nu la coafor. pt 2 fire care le mai avea nu m-am agitat. parca e mancata de gaste. se vede un pic ca nu e tunsoarea profi... dar macar sa creasca uniform ca dupaia mergem la salon ca orice domnisoara respectabila :)

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,SURSULA!
LA MULTI ANI,INGRY!
si mai treceti pe la noi1

BOTI si cris facea spasmul hohotului de plans,dar n a lesinat niciodata.doar plangea si ramanea fara aer cateva secunde si se invinetea.si eu tot la fel faceam,ii suflam in fata...
si mie mi se pare enorm 5 minute ,poate ar fi bine sa mearga la un neurolog!multa sanatate!

Mergi la inceput