Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Marina nu merge sa scrii site-ul cu puncte intre litere? m-ar interesa si pe mine...

Dma nu stiu...poate codul de langa data expirarii? sau or fi anumite cutii la promotia de concurs si au un cod special...eu folosesc milumil...

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Monica, ai deschis cutia?
Intre capacul de plastic si folia de aluminiu este un biletel cu un cod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

revin cu covorasul antiderapant - care sa nu coste 80 sau 90 de lei ca asa am tot gasit pe net, dar mi se pare exagerat de mult

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

La KIKA, eu am dat vreo 20 lei in primavara. Il gasesti pe standul unde are si protectii pt coluri, sertare, etc. Daca nu,l intreaba in magazin.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Cu mii de scuze pt. ca nu reusesc sa urez la timp, le spun:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE ACESTEA!! Sa fiti sanatosi, si sa va bucurati din plin de viata!!

Sac de dormit Miruna doarme din iarna in sac, ii place. Asta iarna avea unul mai gros, iar acum are unul de vara...asta e mai misto ca se inchide cu fermoar de la cap la picioare, deci cand e tare cald, il desfac, sa-i iasa picioarele afara. In el o culc doar cu un body subtirel, cu maneca scurta (de vreo 3 zile e tare frig noaptea asa ca-i dau cu maneca lunga, dar tot fara pantaloni). Ea s-a obisnuit, cand e foarte obosita si-si vede sacul pe patul nostru, se urca in pat si se aseaza pe sac, s-o bag in el.

Boti apropo de vaccinul din schema gratuita, noua ne-a spus pediatra ca nu se mai face ala de la 1 an si ceva, se mai face doar la 4 ani. Noua nu ne-a spus nimic de DPT la 13 luni!!?? S-o sun sa intreb? Ca ne-a zis ca doar la 4 ani mai primeste....

Xena sper sa va treaca indigestia! Spor la bb2!

Dma pai in cutie, pe folia aia protectoare ai o reclama rotunda, lipida de folie. se deschide ca o carte, si pe una din fete este un cod, intr-un chenar alb. Da' tre sa prinzi cutie cu promotie. Eu de ex. am prins doar 2 pana acuma, si ii iau cel putin saptamanal lapte praf...Multa bafta si ici pe burtica!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

pica, misto masinuta, nu ca si-a luat-o Bogdan pt el?
Si bicicleta am vazut-o, e f faina, sa le stapaniti cu placere si sa le tociti cauciucurile. Iti place bicla? E de la miniblu?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sarumana

fetelor ce bine ca mai exista si brunete pe lumea asta....

*1000

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si sa creasca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Covoras baie, am luat din Carrefour, de la primii pasi, cu 45 ron parca. E destul de mare.

Xena, sanatate multa!

Anka, sa aveti vreme buna la bulgari ! Eu acum am trimis mail la hotelul Laguna Beach de 4 * din Albena, care e pe plaja. La agentie e 56 euro de pers, iar la hotel 34 euro - a rezervat ieri o colega de pe 5 pe 10 sept, cu AI. Copiii au gratuitate. Acum astept raspunsul, sa vad daca mai au camere libere in perioada aia, sa mergem in gasca.

Fug ca am maaare concert cu Ilinca . Tot nu mananca .

pup you,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Vai Capri,greu poate sa fie...Timi vreo 3 zile a mancat destul de putin dupa ce am ajuns acasa de la mare,manca in jur de 100-150 gr,n-am stat sa cantaresc,asa aproximativ,si m-am stresat de muna.Noroc ca si-a revenit.Azi a dormit 4 ore la pranz,dupa a bagat un bol de supa de salata cu galbenus,si a mai vrut,asa ca i-am dat 100 gr de iaurt simplu.Sa vedem ce o sa iasa din combinatie

Alt stres,cu laptele,vad ca nu mai vrea seara decat 30-40 ml .Dimineata bea in jur de 130-150...tot nemultumitor .Ma gandesc sa incerc lapte cu gust de vanilie,si daca tot nu merge,incerc UHT...

Off,aobia am scapat ce ciupiturile de tantari,azi a picat in bot si si-a spart putin buza si s-a julit la barbie

Il astept pe husband sa vina cu faina ca am pus de o tura de papanasi

Ar cam trebui sa fac si eu o vizita la gineco,sa vad care mai e treaba,ca n-am fost de la controlul de 6 saptamani(la mine a fost cam la 3-4 luni)

Ma duc la entertainment

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Dia, promotia a inceput la 1 august si toate cutiile comercializate dupa aceasta data ar trebui sa aiba biletel cu acel cod. Oricum, scrie pe cutie "participa la promotie", verifici si cumperi numai cutii din alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ma credeti ca eu nu am fost la controlul de dupa nastere? ...deci "fata mea" nu a mai vazut ginecolog de la nastere

Edit: de la o saptamana dupa nastere, ca a trebuit sa scoata firele....

Pe la 6 saptamani dupa nastere eram cu David cu kineto si nu am ajuns, pe urma avenit iarna, mare stres cu copii si uite asa a trecut si anu'

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput