*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Tocmai a vb al meu cu dr. Pe 3 sept il opereaza pe pici. Exact cand facem noi 4 ani de la nunta.

Multumesc pt incurajari, fetelor.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Salutare mamici si bebici

Ne-am intors ieri seara de la munte si de atunci despachetez, aranjez lucruri, spal, cumparaturi, mancare, strans de prin casa Ce bine e acasa

Ne-a cam plouat, dar a fost frumos, fetele s-au simtit foarte bine, Rebeca in elementul ei, iar Cati surprinzator de bine a dormit/papat/jucat, a invatat sa mearga in 4 labe foarte bine si de asemenea a spus "mama" si de atunci ma striga in continuu, cum dispar din raza ei vizuala, cum "ma-ma". Deci, achizitii noi la piticot, probabil pentru ca s-a simtit bine.
Aaa, si s-a ridicat si in picioare in patut singura pentru prima data
Ma duc sa citesc din urma cat apuc.

Mergi la inceput

Lauramiron pt Cati.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Otilia, cata dreptate ai. Nici la noi nu se mai pot aplica unele restrictii ca la primul copil, pe bune. Aseara n-a fost chip sa scapam de ea si i-am dat si ei macaroane cu branza de care mancam noi. Ea avea farfuria ei in fata, insa nu a vrut de la ea, am insistat si s-a pus pe plans. Asa ca am luat-o in brate si i-am dat din farfuria mea si mi-a mancat jumate din cantitatea pregatita pentru mine. Nu a fost nimik rau, doar ca erau facute cu cas de oaie care e cam gras....asta e.
Si eu i-am facut supa de pui cu galuste de gris, la fel ca si tine, cantitatea de albus a fost foarte mica si n-a patit nimik.
Azi la pranz a bagat 250ml de supa de pui cu taitei (la fel, cu ou).
Deci mai scapam cate ceva care ce Rebeca sigur n-a gustat pana la 1 an

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

S-o laud si eu pe fimea. A golit paharul de 200 de ml cu ciorbita de perisoare , i-am mai dat si cateva lingurite dupa aceea pana a strambat din nas. Am pus un ou la 400 de grame de carne tocata asa ca mi se pare infima cantitatea de albus per perisoara. Ieri oricum a furat de la noi un colt de clatita si azi am citit pe ambalaj ca avea ou . Au zisem eu ca la al doilea nu mai poti aplica aceleasi restrictii si uite ca se adevereste la mine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Frumoase poze cameliam
Am vazut o cozanacica tare dragalasa... ce a crscut si ce personalitate are. Sa va bucurati de ea.. si sa fie santoasa.

oceanborn si eu am aceasi problema. Plange si la mine in scaunul de masa.. trebuie sa ii distrag mereu atetnia cu cate ceva nou. Nici nu mai stiu.. dar trebuie sa gasesc pe monement cate ceva nou. Deci.. ce zici de sa le facem cunostiinta... Da? Poate asa vor comunica intre ei.. si nu mai fac fuguri..

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Da.. ce ai probleme.. Mie mi-au intrat exact la doua luni. Sper sa nu fie probleme la tine si sa itiintre cat mai repede banuztii cei asteptati.

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

fetelor ..v-au intrat banutii de CIC?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Tinem pumnii sa iasa operatie super bine si sa fie cozanacelul fff curajos.
Casa de piatra si sper ca problemele voastre sa se rezolve si sa traiti fericiti alaturi de puiutzul vostru cel dragalas.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Tocmai a vb al meu cu dr. Pe 3 sept il opereaza pe pici. Exact cand facem noi 4 ani de la nunta.

Multumesc pt incurajari, fetelor.

Stefanut
Povestea nasterii

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Bine ati venit din vacanta. Ce bine ca toata lumea s-a sitmit ff bine de la cel mai mic pana la cel mai mare. Si felitari pentru reusita cozanacicai. Ati intrat si voi in clubul plimbaretilor.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Salutare mamici si bebici

Ne-am intors ieri seara de la munte si de atunci despachetez, aranjez lucruri, spal, cumparaturi, mancare, strans de prin casa Ce bine e acasa

Ne-a cam plouat, dar a fost frumos, fetele s-au simtit foarte bine, Rebeca in elementul ei, iar Cati surprinzator de bine a dormit/papat/jucat, a invatat sa mearga in 4 labe foarte bine si de asemenea a spus "mama" si de atunci ma striga in continuu, cum dispar din raza ei vizuala, cum "ma-ma". Deci, achizitii noi la piticot, probabil pentru ca s-a simtit bine.
Aaa, si s-a ridicat si in picioare in patut singura pentru prima data
Ma duc sa citesc din urma cat apuc.

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Monicus multumesc pt urari!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

criss, La multi ani!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa te bucurii de comoara ta.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput