*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*
Raspunsuri - Pagina 16
oceanborn spune:
Malinas sa va bucurati de noua casa, mi se pare cunoscut ce scrii tu acolo...eram gravi, cu ditamai burtoiul cand ne-am mutat si am si renovat una alta pe aici..
Ginye
tin pumnii sa vie vorba de o singura operatie!
Si sper sa rezolvati problema in asa fel incat sa ii fie bine lui Stefanut si nu in ultimul rand tie!!!!sunt de acord cu ceea ce a scris Otilia, dar tu stii cel mai bine , pana una alta nu uita ca esti o mamica de nota 10 care merita admiratia noastra!

Darling ce bine papa Eduard! cu somnul sper sa-si revina la fel cum sper sa-si revina si al meu terorist care s-a pus din nou pe treziri nocturne o data cu umflatul gingiilor.
sper sa aveti cat mai multe zile cu soare!
Mirtha un pup mare pt Eva cozonacica exemplara
,mananca bine, doarme bine, pai te cred ca va ganditi la bebe2![]()
am apucat sa vad poze cu Paula Sofia pe motociclete
, draga mica
...una cu atas n-ati gasit sa se urce si mister tero al meu?![]()
mami de Thomas
Ramo2007 spune:
'neata,
Multumim pt. urarile de Sf. Marie, dar noi nu am serbat-o pe Sara.Mama, sambata a facut coliva, pt. bunica mea,Maria, dupa care i-am pus numele Sarei.Si un preot mi-a spus ca nu se serbeaza acum,ca acum e pt. morti ca e Adormirea Maicii Domnului...dar sunt multe persoane care saratoresc acum.Avem timp in septembrie sa petrecem.
Ieri am fost langa Bucuresti la un gratar cu prietenii si pe Sara am lasat-o la ai mei.Se inteleg f bine cu ea, rad, se joaca, danseaza, se uita la porumbeii care vin la geam si mama le da sa pape...nu plange dupa noi.
Azi intru in priza cu pregatirile pt. vacanta care incepe vineri...deja am bagat o masina la spalat, dupa amiaza am de calcat.Azi si maine trebuie sa terminu cu calcatul si spalatul, miercuri dupa amiaza ma duc sa ma ac frumoasa (epilat, manichiura, pedichiura) si joi sa pregatesc bagajele si sa ac papa pt Sara, pt. 2 zile.O sa-i ac 2 borcanele cu piure de fructe, le ag la congelator si vineri cand plecam,le bag in torpedou la masina ca e cu racire.Eu zic ca o sa fie ok, 4-5 ore pana ajungem la destinatie.
Ma duc sa pregatesc fructele pt Sara si revin.
Ginye, sper sa revina sotul tau la sentimente mai bune si sa va intelegeti 

Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
criss703 spune:
Malinas La multi ani cu sanatate si spor la mutat ! (scuze de intarziere
)
Oceanborn draga multumesc de urari
iar pt. Thomas avem oricand loc pe motor 
Azi dau de baut si mancarica la toti picii si mamicile ! ..doar fac 2 de 3
cum zicea Rebeca Laureimiron 

Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
BraveGirl spune:
Neatza!
Multumim pt urari! Noi am serbat-o pe Mariuca noastra cu tortulet.
Malinas! (scuze de intarziere)
Criss!!!
Spiridusule, cd citesc ce scrii ma gandesc sa mai aman asa, vreo n-spe ani proiectul bebe2 ![]()
Ginye, imi pare tare rau ca inca aveti probleme 
Malinas, ma bucur ca Roxana se descurca cu bebe. Am vazut si pozicile.
Eu am trimis zanica la mama si am de gand sa lenevesc toata ziua. Sunt restanta la somn si simt ca nu o mai duc mult. Asa ca azi bag nani la greu.
I-a luat tati lapte de la Humana, din ala care se da de la 12 luni. Si i-am dat cu cereale. Spre surprinderea mea, i-a placut mult. A baut o canita de 125ml, cu paiul. In rest, nu prea se da in vant dupa mancare...ii place mult iaurtul. Am incercat si mamaliguta cu iaurt, smantana, unt....a fost cahhhh
Mirtha, e mult spus sos de iaurt. De fapt adaug iaurt in zeama in care fierb perisoarele. Fac perisoare din carne, orez si legume (merge bine morcovul si dovlecelul) si le pun la fiert in apa clocotita, si cd scade apa, adaug iaurt si la final marar. A ieist f buna mancarica.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
lorellay spune:
buna fetele...
malinasin primul rand La Multi Ani (cu mii de scuze de intarziere).Noi avem nebulizator tot omron si la-m luat anul trecut cu 240 de la helpnet.Pentru codrin e ideal...la diana inca nu a fost nevoie.dar la codrin cu el am scapat de siropuri de tuse depicaturi de nas..si mai ales de antibiotic.il iau din "fasa"..cum tuseste putin sau ii curge nasul..pac cu ser..daca nu apuc si il prinde bine vreo raceala ma duc la dr.de obicei ii da dexametazona cu ser.si e ok.
lasa depresia ca nu ai de ce...fii happy ca te muti...sa avti spor
ginye imi pare tare rau de ce am citit, nu stiam ca aveti probleme....sa dea DD sa se rezolve...sa se poata rezolva...suntem alaturi de tine...
Criss La Multi Ani.....
noi de azi iar 2 saptamani de drumuri la Pitesti la kinetoterapie..da eu tot nu vad nici un picior talvag...
si diana calca bine cu talap piciorului...fir-ar sa fie.cand am fost la control marti dr imi spune "parca are limba prinsa"
daca ma mai duc odata cred ca ma internez eu la nebuni!sau ma duc la politie ca-i bat pe toti!
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
cameliam spune:
Asa e si la noi.
Saptamana trecuta, in cateva zile mi-a dormit un singur somn, de o ora jumatate si atat. Pur si simplu n-a fost chip s-o mai culc dupa masa, vroia joaca, mers de-a busilea, radea... in fine. Noaptea a fost mult mai agitata, s-a trezit, iar dimineta la 5:30 era in fund, treaza bec.
In schimb, daca isi face 2 somnuri de cate o ora jumate, doua, noaptea doarme muuuult mai bine, nu se mai trezeste aiurea si doarme pana spre 7-8.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Ce am observat este faptul ca daca ziua isi face somnul iar seara o culc exact cand ii vine somn , noapte este foarte linistita , dimineata se trezeste mai spre ora 7. In schimb daca ziua , dintr-un motiv sau un altul , nu a reusit sa doarma macar 3 ore (cumulat dimineata si dupa amiaza) noaptea este agitata , se foieste , se intoarce cu fundul in sus ori pe o parte si se trezeste mai spre ora 6. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
ginye acum am ajuns cu cititul la mesajele tale! tinem pumnii pentru operatie, sa trebuiasca doar una. imi pare rau pentru problemele voastre, sper sa treceti cumva peste ele 
alra sanatate lui nicole
spiridush am ras o gramada la povestea cu grasu si maimuta. si vorba corinei, incep sa ma gadesc serios daca mai vreau si bb2, ca pare greu cu 2. desi frumos.
am pus niste poze, de la 9 luni si din parc.
mai nou mergem in fiecare zi la joaca in parc, ii plac foarte mult ceilalti copilasi, le rade o gramada. si daca se apropie de ea, ii trage de par, sa-i
"dragaleasca" ![]()
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
malinas spune:
Otiliav, pup.Multumesc de incurajarii.Stiu ca ai dreptate, dar m-a ajuns oboseala...si parca simt ca nu pot sa fac fata.
oceanborn, criss, BraveGirl, lorellay,
multumesc de urari.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr
oceanborn spune:
Frumoase poze, Camelia, frumoasa foc, Alexandra
si se vede ca-i place in parc.
thomas al meu a inceput sa faca figuri la orice.. daca plecam din parc urla, daca il scot din apa(la mare sau in baie) urla, daca-l pun in scaunul de masina, urla, in scaunul de masa urla si acolo.
..trebuie sa duc munca de lamurire sa inceteze...adica sa-i distrag atentia la altceva...
La mare in multime face spectacol
, cum aude muzica mai ritmata, in special rock n'roll incepe distractia,da din maini si tipa daca are cum isi indoaie si genunchii..atrage privirile celor din jur...a zis cineva , monicus cred, ca ii place sa fie in centrul atentiei si se pare ca e cam asa..
mami de Thomas
lorellay spune:
fetelor ..v-au intrat banutii de CIC?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]