*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

malinas, eu am omron.
mai exista si laica
nu te sfatuiesc sa faci aerosoli decat la recomandarea medicului
si cris a tusit\stranutat vreo 2 zile, dar vad ca i-a trecut

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul
nu te sfatuiesc sa faci aerosoli decat la recomandarea medicului

de ce ma? cu ser poti face si la soacra fara nici o reteta. linisteste, calmeaza, desfunda

in rest voiam sa iti zic ca am ras la mesaju cu grasu si maimuta.

la mine situatia e un pic diferita - una se scoala pe la 5-7, o alaptez si apoi o pun la culcare. si chiuie: táaaaataaaáaa. dupa nici un minut ailalta de la ea din dormitor ii raspunde "táaaaataaaáaa". algoritm iterativ.
acu ca fu racita nu i-au mai iesit notele inalte, semana cumva a cioara. din nefericire si-a revenit

38 azi fara antitermic. am scos-o la plimbare in brugge. i-am dat toata frisca de pe inghetata mea (in brugge e un loc superb unde poti manca inghetata ...italieneasca )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nu mai pot! Sunt suparata, dsperata, frustrata...E prea mult! Sunt in certuri mari cu al meu. El spune: divort. Eu nu vreau. Avem un sufletel impreuna. Un sufletel care are nevoie de amandoi. Nu pot sa cred ca se va ajunge acolo. El nu vede alta solutie. Sau nu vrea. Nu mai pot!!!!!!!!!!!!!

Scuzati mesajul, dar nu am cu cine vorbi. Sunt singura. Si parca nimeni nu ma intelege. Sau sunt eu prea nebuna si nu vreau sa vad ce se intampla de fapt. Nu mai stiu.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumesc ptr sustinere fetelor!

Spiridus ne auzim pe un mess maine.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Si mai sunt supsrata pt ca nu am reusit sa ajut o mamica ce are puiul operat la buzita, ca piciul meu. A intrat pe mess sa ma intrebe despre operatie, diverse, am salvat-o drept la contacte. Ea m-a intrebat cum sa ingrijeasca buzita dupa op (am gasit mesajul cand am ajuns de la bucuresti in ziua cand m-am intalnit cu dr lui Stef si am sters mesajul respectiv). Cand sa-i raspund nu am mai gasit-o in lista mea. De ce? E posibil sa fie sters de respectiva persoana? Poate s-a suparat ca nu i-am raspuns imediat, dar nu am fost acasa in ziua aia. SI abia asteptam sa o ajut. Stiu ce inseamna sa nu ai raspuns la astfel de intrebari.
Sper ca am fost de coerenta.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra
eu am un aparat ieftin. singurul medicament pe care il poti folosi cu de la tine putere e serul fiziologic . e f bine daca iei aparat, chiar si cu ser, ajuta mult.

sa iti fie de bine mutarea, nu am apucat sa iti zic. m-am intrebat insa tacit pe unde umbli

sar'na. Solutie voiam sa zic, nu medicament, ca nam de gand sa fac teste pe copchil.Imi aminteam ca ziceati voi pe aici ca faceati aerosol cu ceva light, da' nu-mi aduceam aminte nici sa ma picuri cu ceara ca era vb de ser fiziologic.

Cred ca cei 35 de ani sarbatoriti ieri au venit cu un pui de depresie. Sunt f obosita, David tuseste urat, am racit si eu, Liviu a ramas fara permis, din nou, pt 60 de zile, saptamana care incepe maine trebuie sa ma apuc de impachetat, sambata trebuie sa mergem in provincie la o nunta si sa ne intoarcem duminica (deci tre sa conduc IO, ca sefu' casei e pieton), din 24 august incepem zugraveala (tre' facuta in maxim 3 zile), 2 zile curatenie si pana pe 30 mutare. Nu avem decat mobila de bucatarie, un dulap mare pe hol, electrocasnice, patutul si masa de infasat a lui David si o saltea goonflabila pt noi. Deci...daca face careva bau...eu incep sa plang.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutare!

Spiridusule, noi suntem pe invers. Adica e mai nasol la adormire. A mare nu vrea la nani la 10 (acum a gasit-o inspiratia si face un delfin din margele ), a mica pe la 11 adoarme, ma suge acum. Nu reusesc neam sa le adorm la zece ca oamenii normali. De dimineata ne-am trezit la 11 dupa o repriza de cearta la 9 cand o alaptam si Ana a ridicat brusc tonul ca sta Elisa pe coltul de la plapuma ei, cea mica s-a speriat si a inceput bazaiala. Am un pat de 2m si Anei nu ii ajunge, de dimineata a venit peste mine asa ca eu m-am mutat in partea ei si tot ea face scandal ca ce caut eu acolo .
De abia astept sa inceapa gradinita sa intram intr-un ritm si program. Mai e o zi si gata, se joaca si ea cu copii, sunt si eu mai libera.

Ginye eu credeam ca v-ati rezolvat problemele. Ati fost la un psiholog? Asta daca vrea sa luptati impreuna ca daca nu vrea degeaba. Stafanut va creste frumos si cu doi parinti care locuiesc in case diferite si isi vede fiecare de viata lui.
si-mi pare rau ca suferi.
Criss, ce repede avanseaza Paula, deja motor , si ce bine sta pe el.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

darling, Roxana stie de DC, dar nu o ajuta, fiindca nu are internet.

spiridusule, ma mut acusica, pana pe 1 sept. Multumesc de urari. Notat cu omrom, inca nu am cumparat nic si maine mergem din nou la medic, sper doar sa fie la cabinet, ca vineri ne-a dat teapa.

ginye, .

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Malinas, sa fii mereu sanatoasa, voioasa!
(scuze de intarziere da pe cuvant de pionier ca n-am avut net, m-am urcat pe pereti de singuratate)
Fii bucuroasa ca va mutati in casa noua, la mai bine. Asta-i esentialul. Le rezolvati voi pe parcurs restul.
Si noi cand ne-am mutat a fost nasol o perioada dar sunt convinsa ca altii s-au mutat in situatii si mai vitrege.
Sper sa te prind zilele astea pe mess.
Dandusa, v-am vazut pozele si ma gandeam "ia uite ce dragut, cum asorteaza slingul cu hainele . Eu l-am uitat in Ro dar cum aici sunt legata de masina nu plang dupa el.
Si nu stiu cum ai tupeu sa-l cari atat pe grasu' la kilogramele tale. Eu deocamdata sunt bine cu spatele dar sti cum o pacalesc. O pun in baie in suport, imi fac treaba acolo, o mai "uit" 5-10 minute pana mai rezolv diverse pe langa baie. Ma mut in dormitor o iau si o pun in fund langa lazile cu Lego. Vin in living o pun pe covor sau in piscina ei cu jucarii. Si mai nou am primit un premergator si l-am pus in bucatarie. Nu stie sa se impinga cu el, inca, asa ca-i bun de suport cat pregatesc papica ei. Si uite asa o ametesc toata ziua, uneori vocifereaza repede sa o iau, alteori tine ameteala. Si daca as putea n-as bagao in bucatarie cu mine ca tare frica imi este cand umblu cu oalele cu mancare fierbinte. Mai aduc si scoica uneori in casa, e buna la intrare .
Nu stiu cat ai inteles dar alta solutie nu am gasit sa pot face si treburile si nici sa nu planga dupa mine.

N-am terminat de scris, mai revin.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata

Criss,La multi ani cu sanatate ,bucurii si tot ce-ti doresti alaturi de familie!!!!

Malinas,La multi ani cu multa sanatate alaturi de familie!!!!!!!!, scuze de intarziere!!!

Noi am fost dusi, a fost sarbatoare si am golanit cu totii in we.

mami de Thomas

Mergi la inceput