Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va salutam si noi, tot pe fuga. Acum incep bagajele pentru Sardinia, am calcat o multime si azi.

Va doresc sanatate tuturor bolnaviorilor, sa va distrati bine pe unde sunteti, sa nu aveti probleme si sa se rezolve cele vechi, si sa ne regasim cu bine. Pupici.

PS Am trimis pe mail link catre pozele de la munte (cu Disney raman restanta cred, ca sunt prea multe si nu mai am cand sa le uploadez). Nu sunt multe, marea majoritate in curte.

Aviz cuscrei si norei mele, sa vedeti cum plimba baiatul caruciorul cu chit chit.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Yaia, postul tau l-am ratacit, asa ca nu te citez - sorry . Dar vreau sa iti multumesc pt urarile de bine . Mi-e dor de postarile tale pline de "suflu". Oare te-a afectat Shogun?!?

Offf, pupacesc delfinasul cel regradinarit . Ce mila mi-e cand spui cum plange el - imi inchipui ca tie nu iti e deloc usor. Dar sunt sigura ca se va readapta fara probleme. Mai ales ca ii placea asa de mult, plus ca are si prietenii acolo. Abia astept sa vad ce mai face cu manutele dibace. Si cu inotul ce ati mai facut? Mai merge la lectii? Pana la urma petele alea "de cafea" au disparut?

No, te pup si astept detalii cu amanuntul

Asa deci, imi pierzi posturile! Rau faci! Ca nici eu nu mai tin minte ce ti-am scris!
Shogunul poate m-a afectat intr-un fel in care nu-mi dau seama, ca nu prea mi-a placut. Poate si pentru ca mi-a tot laudat-o sotul, poate pentru ca am citit-o in aproape 2 ani ...dar nu m-a prins cum te prinde o care pe care nu mai vrei sa o lasi din mana! De, poate oboseala, batranetile...cine stie!

Cu gradinita, poate si faptul ca nu s-au intors inca toti copii din grupa din vacanta contribuie la 'revolta'. Ideea e ca nu plange neaparat dupa noi, ci nu cred ca-i place inauntru. Ieri cica dupa ce a iesit afar, a uitat complet de orice si s-a holbat la tractoarele ce lucrau in apropiere. Si la pranz nu mai voia sa intre inapoi in clasa. Apoi a dormit si totul a fost perfect, si in clasa, si afara. O sa se reacomodeze...sper eu!
Inotul reincepe pe 22 august...daca imi aduc bine aminte. Abia asteptam!
Petele de cafea sunt tot acolo, nu au disparut, nu au mai crescut. Si nici nu s-au mai inmultit. Acum in tara am mai auzit una: cica ele au fost din nastere acolo. Dar stiu sigur ca i-au aparut pe la 2-3 si respectiv 6 luni. Poate or fi stat 'ascunse', sa nu le vad eu.

Vad ca Lisa devine mare artista! Tare ma bucur sa citesc despre noua ei pasiune. Si aici mai sunt programe de genul asta, dar nu e timp pentru ele...probabil s-ar face timp daca nu ar fi in finlandeza! Cica ma tot apuc sa invat limba asta de vreo 3-4 luni.

Hai ca m-am ranjit destul! Pup fetele cochetele si Samburelul!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Yaia, asta cu statul afara o pot intelege perfect. Mai ales daca e vreme buna, soare, copii etc. Pup delfinasul sa se reacomodeze cu gradi si sa-i vina prietenii din vacanta.

Vestile despre "petele de cafea" sunt bune, zic eu. Indiferent daca erau mai estompate la inceput si apoi s-au accentuat pana au devenit mai vizbile sau ca au aparut pe parcurs, important e ca nu au evoluat. Asta e bine. Eu am asa ceva si e acolo de cand ma stiu. Ma gandeam ca va aparea si la Lisa, dar pana acum nu am observat .

Insa acum sunt cam necajita, ca se pare ca mainile mele extra uscate sunt o reactie alergica la ceva (vreun "preservetive"?). Faza nasoala e, ca dupa ce s-a ameliorat cat de cat situatia, au aparut din nou, dar de data asta si la Lisa. E clar ca e de la ceva ce am mancat impreuna. Ma pot sa ma gandesc doar la prawns sau la marinara ce am pus pe ei . Desi prawns a mai mancat Lisa si nu a avut nimic. Mereu i-am marinat la fel... Nu inteleg. Doar daca nu aveau alta provenienta si aveau prawnsii ceva in sine, ca altfel nu imi explic. Faza nasoala e ca a avut Lisa cateva zile in care refuza cu indarjire orice lichid! M-a capiat!!! Am zis ca daca continua asa pana marti, o duc la medic, ca incepuse sa imi fie frica, desi ea a avut doar dosul mainilor fff uscat, asa ca o eczema . Insa de ieri a inceput sa bea iar apa si ceai si sper sa isi revina si manutele de tot - am dat-o serile cu ceva crema pe baza de cortizon 1%.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Adimercedes , multumesc frumos de ajutor, Sebastian vad ca s-a plictisit de aragaz , mai are iesiri dar nu mai este o prioritate ! imi doresc ca asta sa fi fost totul legat de acest subiect. Acum pasiunea este directionata pe masini, cum vede o usa deschisa la masina se arunca acolo si face ravagii. Bine ca ai o fetita cuminte!

Ceamica, ma bucur ca am putut ajuta cu o idee, doua. Si Lisa s-a cam plictisit de aragaz, acum e mai interesant sa le duca direct la masa si sa isi puna papusile in scaun si sa le dea sa manance.

Cu masina pot intelege, ca si Lisa vrea sa "d(r)ive" si face scandal daca nu ii dam 5-6' s aisi faca damblaua la volan!

Am fugit ca s-a trezit

Cat despre "cuminte", da, e adevarata, insa ff rar si mai mult in poze

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani papanash Andrei de mami Teodoran!

Sa fie numai soare si senin pe cerul tau!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Lol,. Roxana, ti-a rasarit steaua! Cand?

Concediu placut in continuare!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Un mare ptr delfinasul plimbaret care vrea numai afara, sa se ia de mana cu fluturasul meu, si un pup ptr mami care e necajita ca plange la gradi.

Si fiti pe faza ca in curand va tin de urat pe bancutza.Sper doar sa nu mai gasesc pe nimeni cand apar eu, s-a inteles?

Pupici.

Da, inca pe bancuta si in dimineata asta, dar parca nu a mai plans atat de rau, poate si pentru ca a mers la una din vechile educatoare.

Eu sper sa se desfiinteze bancutele astea, ca nu-mi plac deloc...sunt incomode rau!

Fluturasului si mamicii de Fluturas! Trecem noi si peste asta!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata fetele

voi vreti sa ma faceti sa ma simt mai vinovata decat ma simt deja??!! poate ca sunt prea slaba si am renuntat mai usor la alaptat,dar zau nu faceam fata,mai ales ca mama pleaca la sfarsitul saptamanii
nimeni nu imi ridica statuie daca ma chinui asa.
ma mai consoleaza faptul ca inca nu am auzit de nimeni sa moara fiindca a fost pe formula.Ebonee e bine merci,eu inca sunt mai bolnavicioasa ca ea,chiar daca ma alaptat mama pana la 2 ani(cred)
nu cred eu ca Melissa respira mai greu cand bea bibe din cauza ca nu am al;aptato.era ok cateva zile,daca era asa,trebuia sa ii fie nasol inca de cand am mufat o la bibe,nu?/!!

oricum,sunt multumita ca am alaptat o cat de cat si a luat colostru,ceea ce e mai important.

cu Ebonee am incercat tot ceea ce ati zis si voi,pus la tzatza langa sorasa,muls si pus in sticluta ca aveam o gramada ded lapte,insa mereu imi facea capul varza cand o vedea pe Melissa la san.
poate voi aveti copii mai intelegatori si cuminti de va descurcati asa bine.
acum planuiam sa le plasez la gradi si sa ma intorc la munci pana fac ordine prin "lucruri" si ma decid ce vreau sa fac in continuare.
cu 2 puradei la gradi,pot lua un ajutor din partea statului sa platesc gradi.

am fugit la datorie,
sa aveti o saptamana usoara

LA MULTI ANI!!! Andrei,sa fii sanatos si cuminte!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Cu job-ul si copiii mici acu', sa stii ca tare va admir pe tine, Mariana, Yaia, adimercedes ca majoritatea nu v-ati dat in laturi de la al 2 lea desi sunteti total fara ajutor...

Cum de ma bagasi in grup?

Poze

Mergi la inceput

danielle02, lasa si ai grija de puradelele tale cum stii tu mai bine! Eu sunt convinsa ca ai luat decizia cea mai buna pentru voi toate!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, asta cu statul afara o pot intelege perfect. Mai ales daca e vreme buna, soare, copii etc. Pup delfinasul sa se reacomodeze cu gradi si sa-i vina prietenii din vacanta.

Vestile despre "petele de cafea" sunt bune, zic eu. Indiferent daca erau mai estompate la inceput si apoi s-au accentuat pana au devenit mai vizbile sau ca au aparut pe parcurs, important e ca nu au evoluat. Asta e bine. Eu am asa ceva si e acolo de cand ma stiu. Ma gandeam ca va aparea si la Lisa, dar pana acum nu am observat .

Insa acum sunt cam necajita, ca se pare ca mainile mele extra uscate sunt o reactie alergica la ceva (vreun "preservetive"?). Faza nasoala e, ca dupa ce s-a ameliorat cat de cat situatia, au aparut din nou, dar de data asta si la Lisa. E clar ca e de la ceva ce am mancat impreuna. Ma pot sa ma gandesc doar la prawns sau la marinara ce am pus pe ei . Desi prawns a mai mancat Lisa si nu a avut nimic. Mereu i-am marinat la fel... Nu inteleg. Doar daca nu aveau alta provenienta si aveau prawnsii ceva in sine, ca altfel nu imi explic. Faza nasoala e ca a avut Lisa cateva zile in care refuza cu indarjire orice lichid! M-a capiat!!! Am zis ca daca continua asa pana marti, o duc la medic, ca incepuse sa imi fie frica, desi ea a avut doar dosul mainilor fff uscat, asa ca o eczema . Insa de ieri a inceput sa bea iar apa si ceai si sper sa isi revina si manutele de tot - am dat-o serile cu ceva crema pe baza de cortizon 1%.

Multumim mult, sper sa se reacomodeze repede. Mi se rupe sufletul cum il vad ca plange dimineata. Plangand, intinde mainile catre educatoare si imi face pa-pa. Off! Azi cica trebuia sa revina unul dintre amici, abia joi fetita. Deci mai avem de tras. Si oricum, nu e sigur ca dispar crizele dupa ce vin amicii lui, e mai mult speranta mea.

cu petele de cafea, probabil ca asa este. Eu m-am bucurat ca nu au mai aparut altele ca citisem niste grozavii pe internet legat de ele...de mi se ridicase parul pe mine! Dar atata timp cat nu apar pete noi, e ok!

In legatura cu mainile uscate, eu mi le feresc de spalari lungi si mai ales de apa prea calda. Prefer sa-mi inghete decat s aimi crape rau, ca tare greu scap de acele crapaturi mici unde apare si sange. Nicio crema nu ajuta pana nu se vindeca ranile acelea mici.

Lui Tudor i se uscase putin pielea in palme si l-am lasat sa se joace cu crema de galbenele, sub supravegherea mea, fireste! si se pare ca i-a facut bine. Plus morcov crud dat ca gustare. Si-a revenit pielea, dar nu stiu de la ce a fost, ca el isi tine mainile doar in apa rece. Tu te gandesti la reactie alergica? Hmmm...posibil. Dar astea sunt tare greu de izolat si diagnosticat...tot ce stiu e ca eu chestia asta nu am avut-o in Romania niciodata, a aparut problema la mine doar de cand am venit aici. Tudor a avut pielea mai uscata de la cateva luni de la nastere. Asistenta de la policlinica suspecteaza aerul conditionat...

Sper sa treac repede problema pielii. fetele, sa reaca buba!

Poze

Mergi la inceput