Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)
Raspunsuri - Pagina 7
diwana spune:
'Neata! Pe fuga pana ce se intorc zmeii mei de la cules de sticle si ratze(scapate de strumf mic si personal de pe balcon)
Daca mai vreti cafea, va ofer - neagra si dulce.
"Send" repede, ca parca vad ca indata bat triumfatori la usa ![]()
La noi vreme de cacao.
Gabriela, cum mai esti?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
danielle02 spune:
`neataaa
e soare si frumos azi la noi,sper sa o tina tot asa...
multumesc frumos de aprecierile la adresa micutelor mele,ma bucur ca v-au placut pozele
sabina,nu vreau sa te dezamagesc,promit,am renuntat de mult la alaptat:((( nu sunt eu facuta ptr jobu` asta.imi era super greu,acu nu mai era vb de durere.Ebonee nu intelegea ca surioara ei trebe sa pape la san si ea din sticluta,scandal si suparari non-stop.nu e geloasa fiindca cea mai mare atentie era asupra ei si este,insa cand era vb de papa,se sucea.le-am mufat pe amandoua la bibe si toata lumea e happy.
ma rupea la cocoasa fiindca o obisnuisem pe Melissa agatata de mine mereu,cu tzatza in gura si cand opuneam pe pat sa ma pot ocupa de Ebonee,mama mama ce gura avea.ma terminau psihic amandoua.aveam un sentiment de vinovatie mereu fiindca nu ma pot ocupa de Ebonee cum trebe,e si micuta si nu pricepe multe.degeaba am stat si am explicat ore in sir,e fetita mamei si cu asta basta.
greu greu,m-am lasat pagubasa,nu vroiam internare la nebuni chiar daca mor dupa o noapte intreaga de somn.acu mai bag cate un redbul,2 cafele si am energie.:(((
mai,ce sa va zic.cam asta a ramas verdictul,e o fomista si de asta nu respira cum trebe cand papa,dar nu e mereu asa,dupe ce papa cam jumate de sticluta incepe sa respire normal.
in spital,i-au pus niste chestii la picioruse ca sa ii urmareasca tensiunea,oxigenul din sange si mai nus` ce.
cand se agita,i se mai mareste tensiunea,in schimb,oxigenul din sange nu a scazut deloc,nici cand avea crizele de respirat si pediatrul a fost happy sa o trimita acasa.
cam asta.
am fugit la datorie.
aaaaaaaaa era sa uit
nu mai stiu cine a intrebat daca am avut gripa porcina
da,am avut si pot sa zic ca e cea mai urata forma de gripa pe care am avuto vreodata.te dor absolut toate oscioarele si toti muschiuletii de pe tine.urat tare.
nas "curgator",tuse vreo 3 saptamani de ma durea in piept si capul cat un bostan
thanks God ca exista tratament si te refaci super rapid.
sa aveti o duminica superba
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici
Sabina spune:
Danielle, da, dar vezi tu, asta a dus la probleme pt Melissa. Care e mai micuta, s-a nascut aproape prematura (Marunzika zicea parca, in germania sub 38 de sapt sunt considerati prematuri)si avea mare nevoie de alaptat.
Si daca o puneai si pe Ebonee la san sa vada cum e ce era?> f multi copii sub 3 ani vor si ei (ba si Sofia la 5 ani vroia si a si hapait lapte muls). E un fenomen normal, natural, si care trece repede.
Nu m-ai dezamagit pe mine, ca nu despre asta e vorba aici 
Dar sa te obisnuiesti pe viitor sa nu mai cedezi la cea mai mica greutate. Uite, si Mariana are o terorista mica acasa si il alapteaza pe Daniel, si-a luat wrap ca sa il tina pe bebe mic acolo si sa se ocupe intre timp de Eliza, etc etc..
Oricum, vroiam doar sa punctez ca alaptatul nu e o decizie personala a femeii.
E o situatie care implica doua entitati.
ori in momentul in care ai dat nastere la un copil, interesul copilului primeaza, de aia mamele fac eforturi in primele saptamani, cand alaptatul este intr-adevar, foarte greu, fizic si psihic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
devylla spune:
Ehhh Sabinutzo ai tu mare dreptate!
Uite ca a trebuit sa nasc de doua ori...sa nasc prematur ca sa inteleg importanta alaptatului cu adevarat.
Si dorinta de alaptat este atat de puternica acuma...probabil deoarece nu pot alapta decat de 2 ori pe zi,si este mult mai greu decat imi era la Erika.Un alaptat dureaza minim 40-50 minute...plus ca Lisa musca cu gingiile si deja mi-a facut rani.Si da,e mult mai obositor decat prima data!
Daniela banuiesc ca este greu cu doi acasa.Deocamdata inca nu stiu cum e.Insa uite...Erika a vazut ca ma mult,ca ii dau Lisei sa suga...si a fost curioasa sa suga si ea.I-am dat si ei,din tzatzi n-a mai vrut,s-a strambat...dar lapte muls mai serveste din cand in cand,e o reactie absolut normala...defapt asta e rivalitatea intre frati de care se tot pomeneste.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
bernix spune:
tomasa, sper ca-i bine dom' primar al tau!
valentina, mi se strange inima cand ma gandesc prin cate a atrecut bietul Andrei in ultima vreme! Poate nu i-ar prinde tocmai rau un tratament de imunizare.
Rox, bun venit acasa si drum bun spre Sardinia! Ce patanie urata cu canalizarea...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
devylla
, of, bine ca ai aparut,a ca eram ingrijorata. Toate buna, da?
diwana, buna reintrare aci la taclale! Urata treaba cu infectia urinara, ca-s pacatoase rau. Bietul pui nacajit, da' de unde s-a captusit cu ea?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
mami25_7 spune:
Vreau sa urez si eu bun venit puiutilo pe lume!Am fost si eu la echo si l-am vazut pa bebe,nu s-a lasat de loc masurat.M-a chemat peste 2 saptamani,poate este mai linistit.
David e cam mucios,dar cred ca de la geamul deschis larg cu care am dormit azi noapte si a fost cam racoare.Mai am putin si tre sa ma intorc la munca.
Va doresc o duminica happy!
mami de David Andrei 02.10.07 si
10 sapt
Piciulika spune:
Danielle, pana intr-un punct te intzeleg. Alaptatul nu trebuie facut impotriva dorintzei tale.
Pe de alta parte Sabina e foarte intzeleapta! E si o chestie de atitudine, de efort in prima faza. Scriam eu, inainte sa apara puii, ce citisem undeva: "Alaptatul e ca un dans: doua persoane trebuie sa-si gaseasca ritmul." Si pentru asta trebuie timp si rabdare. Tzin si eu minte cum durea, ca ma urcam pe peretzi primele vreo 10 zile - doua saptamani de alaptat. Moasa, cand era in vizita si-l puneam la san, imi spunea: "Inspira, expira... caaalm, trece acum!" si mie imi curgeau lacrimile pe obraji. Dar apoi a fost un dans frumos.
Michael s-a retras de la cursul de dans cu 2 saptamani inainte sa implineasca un an - si am fost cam trista. Dar, deh, trebuie 2.
Insa e greu, si te intzeleg ca privata de somn si cu fetele dupa tine e greu sa te mobilizezi - mai ales ca stii ca "merge si altfel", sticlutza e ceva ce cunosti...
Acuma itzi doresc putere si sa nu te uitzi inapoi cu tristetze ca nu ai tras un pic de tine. Si cum zice Sabina, "sa te obisnuiesti pe viitor sa nu mai cedezi la cea mai mica greutate". Pe mine ma ajuta enorm sa ma gandesc: "daca altele pot, pot si eu" - in multe privintze. Si oamenii pot extraordinar de mult lucruri, daca vor.
Te pup cu mult drag
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si 

www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1 18 51/st/20100114/dt/18/k/55e2/preg.png[/img" target="_blank">
www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael
Piciulika spune:
Dragelor, asa multzumita sunt de cum a papat puiul nostru azi!!
I-am facut supa de rosii cu smantana si a papat cu paine inmuiata (el tot arunca inauntru) un castron intreg. Apoi o farfurie mare de piure de cartofi - initzial a strambat din nas, ca nu mai vrea, apoi a inceput si a tot papat. Si la urma o nectarina intreaga!
Si asa frumos am bucatarit noi doi dimineatza! M-a supravegheat cum spal vasele, de pe inaltzatorul lui, mai dadea si el cu peria. Apoi am strans masina de spalat vase - el cu tacamurile, le tot punea in sertar si explica "Mi-cha" (sunt ale lui), la furculitzele mici. Deschidea plin de elan sertarele, sa pun oalele, le inchidea... Apoi studia cum curatz cartofii, ii tai etc. Mi-i tot dadea si spunea "gataaaa!" cand terminam de curatzat... Apoi impreuna in pivnitza, sa strangem rufele. Asa mandru e ca il las sa faca lucruri de oameni mari. Un dulce!
Acuma doarme. Cand se trezeste, stie deja: mergem cu Moni, nasa, la muzeul de stiintze naturale in Zürich. Asteapta sa vada "Woaaaaw!" ("Leu"). Dar nu crede ca au si elefant impaiat acolo. :-))) Asa haios povestim...
Va pup, o seara linistita!

www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1 18 51/st/20100114/dt/18/k/55e2/preg.png[/img" target="_blank">
Situl lui Michael
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Piciu, m-a terminat Mi-cha. Pot sa-l infiez? e de-al meu clar!!! ![]() de ce nu faci tu fetita? Gh al meu cel superb tot ne-nsurat a ramas!!!! |
Ieri umblam sa-l dau pe la vecini
Stai, sa vad ca ma descurc cu doi, si mai discutam!

Situl lui Michael