Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Lol,. Roxana, ti-a rasarit steaua! Cand?

Cand au vrut moderatorii! Sau cand au avut timp.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
aaaaaaaaa era sa uit
nu mai stiu cine a intrebat daca am avut gripa porcina
da,am avut si pot sa zic ca e cea mai urata forma de gripa pe care am avuto vreodata.te dor absolut toate oscioarele si toti muschiuletii de pe tine.urat tare.
nas "curgator", tuse vreo 3 saptamani de ma durea in piept si capul cat un bostan
thanks God ca exista tratament si te refaci super rapid.

Danielle, fii foarte fericita ca ai/atzi scapat asa!!
Citeam ca "The Lancet" - the world's leading general medical journal - facuse un studiu in USA: in 2 luni au murit 6 gravide in urma H1N1 > pneumonii grave. In Europa a murit o gravida in luna a 7a, din Spania...

Nu stiu cum sa-mi formulez inchietudinile - sa nu par paranoia... (Ei si daca par, ce? Poate sunt!)
Auzi, tzie tzi-au dat Tamiflu? Ai fost spitalizata? La cata vreme dupa gripa ai nascut-o pe Melissa? Cate saptamani aveai de sacina? O fi fost vreo legatura...? Zic si eu. Ce-ai facut sa nu ia si Ebonee?
sunt doar cateva intrebari

Itzi spun ca sunt cam obsedata (ca sa ma exprim bland) de cand am citit:
"The Lancet [1] has drawn attention to an increased risk of severe or fatal illness in pregnant women when infected with the H1N1 pandemic virus.
Several other countries experiencing widespread transmission of the pandemic virus have similarly reported an increased risk in pregnant women, particularly during the second and third trimesters of pregnancy. An increased risk of fetal death or spontaneous abortions in infected women has also been reported."

Te pup cu drag si-ti doresc multa putere si tie - si printeselor - multa sanatate!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si
www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1 18 51/st/20100114/dt/18/k/55e2/preg.png[/img" target="_blank">

www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

`neata fetele

voi vreti sa ma faceti sa ma simt mai vinovata decat ma simt deja??!! poate ca sunt prea slaba si am renuntat mai usor la alaptat,dar zau nu faceam fata, mai ales ca mama pleaca la sfarsitul saptamanii
nimeni nu imi ridica statuie daca ma chinui asa.

Draga mea, te cred ca ti-e foarte greu!! Acuma si fara mama... Nu stiu cat te ajuta si sustzine sotzul in sapamanile astea deosebit de grele - are liber?
O fi si asta un factor - e mai greu sa duci bataliile aste singurica.
Mi-e ciuda, ca stiu ca dupa ce ai trecut de un prag psihologic (si o epuizare fizica pe langa ) probabil totul devenea foarte usor. Mie asa mi-a parut pe urma - simplu si placut. Ei, dar pana acolo...
(Lasa, ca poate imi dau singura cu rosii-n cap in ianuarie .)

Cel mai important e tu sa fii impacata si in forma. Ca atunci poti avea grija si de printese cum trebuie.
Zicem si noi, de pe margine, ce credem, si poate pica la moment total nepotrivit. Imi pare rau. Nu te nacaji, noi suntem ultima ta gija, ok?

www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1 18 51/st/20100114/dt/18/k/55e2/preg.png[/img" target="_blank">

Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Eu ma duc sa iau un ciocan sa desfiintez bancutele alea..
Totul bine si frumos pana cand a intrat la vizita asistenta sefa,cand a vazut-o s-a stricat poezia-eu stiu ce nu i-o fi placut la ea?-am lasat-o plangand,se agatase de mine ca o maimutica..am plecat cu un sentiment acut de tradare...

acu ma roade si altceva;mi s-a parut ca nu prea au jucarii si ce au sunt cam decolorate..am facut o plasuta cu ce-am sortat de prin casa,sper sa le primeasca...ooooooooooooooooofffffffffffffffff

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Multumim mult, sper sa se reacomodeze repede. Mi se rupe sufletul cum il vad ca plange dimineata. Plangand, intinde mainile catre educatoare si imi face pa-pa. Off!

Cred ca e greu in faza asta! Off, delfinashul dragalashul! Sper sa-si intre iute in ritm si sa fie iar happy-happy. Cand mai mestereste ceva?

Pot si eu sa-mi inghesui din cand in cand fundul pe bancutza, intre voi, on & off? Are perioade si perioade. Dar in general nu e prea dramatic. Insa il distrage bine, il ia in bratze si ii place la ea. Dar tot cu ochii in lacrimi si botic e... off!
Deci sunt pe banca rezervelor, langa voi.

Situl lui Michael

Mergi la inceput

... uuui, ce liniste de aici!

Voiam si eu sa ma bucur langa voi ca-mi vine iubiul acasa - taifunul e deja foarte aproape, se inchide de azi aeroportul Shanghai, dar istetzul meu a reusit sa schimbe biletele prin Beijing. Maine vineeee... Totzi 3 puii lui asa ne bucuram!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si Countdown
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Piciulika,ma bucur pt bucuria ta!!!!!

Fetele ia ziceti daca incep in sept munca mai am dreptul la ceva concediu de odihna pana la sf anului?nici n-am inceput si ma gandesc la concediu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Picio, o mufina ramasa si pentru mine?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Uuuf, uitasem de tine! si 50 de verge la talpi!
Am hapait ultima azi la cafea - dar o sa fac proaspete pentru Radu si iti pun si tzie de-o-parte, ok?!

Piciulikawww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna tuturor
am si eu un pitic de octombrie 2007.nazdravan si dolofan.
sper ca am nimerit bn si ca ne primiti la voi

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Danielle, f f frumoase fetele tale!
F rau imi pare sa aud ca ati fost internate...si f f ciudat motivul. Cum se manifesta greutatea asta de respirat?
Inutil de spus ca la san nu se intampla asa ceva niciodata , e unul dintre motivele principale pt care alaptarea a fost data de la Dumnezeu, reglarea respiratiei....
eu zic sa arunci biberoanele alea, Nuk sau ce-or fi :(

Diwana, sanatate recitatorului dulce!

Piciu, m-a terminat Mi-cha.
Pot sa-l infiez? e de-al meu clar!!!

de ce nu faci tu fetita? Gh al meu cel superb tot ne-nsurat a ramas!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Si Tudor a avut asemenea pb cu respiratia in a 2a sapt de viata dar nu a fost nevoie de internare...si intr-adevar si eu folosem si bibe NUk noaptea pt ca atunci se intampla sa uite sa respire si mi se pare ca trage greu din ele asa ca am luat Avent si in scurt timp nu am mai folosit

Mergi la inceput