Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Bebeka, eu m-am intors la servici la 1 sept anul trecut si am avut dreptul la zile de concediu proportionakl cu etapa licrata. Concret, daca pt 1 an aveam 21 zile, pt 4 luni, am avut dreptul la 7 zile de concediu.

Am admirat si eu pozele cu Melissa, e dulce si frumoasa!

Bine ai venit Diana, da-ne mai multe detalii despre nazdravaul tau sa putem sa tetrecem in listuta de pe prima pagina (data nasterii, nume, etc)

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun venit digutix!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Picio, o mufina ramasa si pentru mine?

..dar o sa fac proaspete pentru Radu si iti pun si tzie de-o-parte, ok?!

... pai atunci astept (si eu) cu nerabdare venirea lui Radu.. si-a mufinei mele!

=====================

Mergi la inceput

Picio... da' sentimentele criticului de fotografie vis-a-vis de extinderea familiei care sunt?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Mandarinutza,multumesc!e super!!

Bine ai venit Digutix!

am dus jucariile la cresa,n-au zis ca nu le primesc...sper sa se bucur copiii de ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

pupam dulceturile si papanasii suparati pe gradi si mamicile lor de pe bancuta!

Ce emotionanta descriere a Ioanei , Carpatina! Si pe tine te-am simtit asa emotionata !

Papanash

Ramonaiani f frumoase pozele , ce bine iti sade cu doua minunatii!!

Bernix ,pe mine m-a convins Piciulika cu ,, gata..lopata'' mi-e groaza , nu m-am apucat de treaba insa incep serios sa ma intreb daca mai vreau , mai fac fatza , ca si la mine e pb cu bunicii si unde mai pui ca am pitici pe creier cu cineva din afara si cu gradinita pana la vreo 4ani. Totul e sa ma mobilizez intr-o directie

Danielle sa-ti traiasca printesele !

Sanatate Rares , Diwana

noi am fost plecati zilele astea si cred c-a racit Sebastian.Cred! Nici nu stiu ce sa fac , este doar usor ragusit , nu tu febra , nu tu nas curgand , nici pomeneala de tuse. Este drept c-a tot tipat si chiuit da' a facut-o si alte dati si n-a avut nimic!

poze din grecia aici
http://travel.webshots.com/album/573947858wjKzMu

vizionez pozele Roxanei daca intreaba cineva de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Diwana multa sanatate lui Aiesh,e un dulce

Bine ai venit Diana!

Miru e tot asa cu burtica,nu si-a prea revenit...intre timp am filmat-o spunand 'catelus cu parul cret',dar asa mai soptit..
http://www.onetruemedia.com/shared?p=9502aafcce9f8c33885581&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Multumim mult, sper sa se reacomodeze repede. Mi se rupe sufletul cum il vad ca plange dimineata. Plangand, intinde mainile catre educatoare si imi face pa-pa. Off!

Cred ca e greu in faza asta! Off, delfinashul dragalashul! Sper sa-si intre iute in ritm si sa fie iar happy-happy. Cand mai mestereste ceva?

Pot si eu sa-mi inghesui din cand in cand fundul pe bancutza, intre voi, on & off? Are perioade si perioade. Dar in general nu e prea dramatic. Insa il distrage bine, il ia in bratze si ii place la ea. Dar tot cu ochii in lacrimi si botic e... off!
Deci sunt pe banca rezervelor, langa voi.

Multumim!
Acum plange dimineata, nu are timp de mesterit!
Adevarul e ca nu stiu. Sper sa apara curand crafturile.
Pe banca nnnu as vrea sa te primesc. Nu auzisi ca nu e comoda? Mai bine sa fie Mi-cha vesel si sa nu ai motiv sa vii pe banca! Noi putem manca mufinele si daca nu esti pe banca cu noi!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Salut gagici si pitici

Multumim de urarile de sanatate. Bernix, nu stiu de unde s-a procopsit cu ea, cica se ia din scaun de obicei, si cum el inca sta cu pampers .... Abia maine o sa vad rezultatul analizeleor (sper). Am sunat azi la doctor si nu era in clinica (el le are).

Digutix bine ati venit! Ai niste pui duuulci de tot. Sa-ti traiasca!

Vad ca au inceput curajosii gradinitelor sa faca mofturi. E o faza cred. L-a mai apucat si pe al meu sa faca crizute din astea (plus dragostea de muma-sa) (de obicei cand se trezeste din somnul de dupa-masa). Plange ceva de speriat, si nu vrea sa stea decat cu mine (ca norocu' ca n-au durat perioadele astea, dar o saptamana intreaga aproape - ce-i drept, dupa aceea s-a si facut simtita boala, asa ca o fi fost pe fondul asta probabil, - cum se trezea si vedea pe bunica-sa, pe care o iubeste si cu care ii place sa stea, cum se punea pe urlat neconsolat. Mai face si acum asa, dar rar, insa saptamana aia chiar ma ingrijorasem.
Daca va mai aduceti aminte va ziceam ca zmeului meu ii sunt indiferenta (si asa i-am si fost ), dar acum s-a dat si el pe brazda, ma pupa, imi zice ca ma iubeste (pana la cer si la stele - bunica-sa ii zice ca il iubeste pana la cer, asa ca el a mai adaugat si stelele , ca-i mai iubitor)

Danielle eu zic sa nu iti faci griji si sa nu te simti vinovata, e risipa de energie Chiar asa, n-a murit niciun copil ca a fost hranit cu formula, iar vorba ca e mai sanatos si mai protejat cu laptele matern, nu-i lege batuta in cuie. Cunosc destule cazuri de copii alaptati pana la 1 an/ 1 an jumate si mai tot timpul bolnavi, si altii pe formula, n-au avut nimic. Vorbesc din experienta. Ca si eu tare am mai suferit ca Aiesh nu suge, si am plans si m-am simtit mama rea ca nu alaptez. In final e mai bine, cum e mai bine pt. toata lumea si in plus e si chestie de obisnuita. Lasa remuscarile la o parte si ai grija de printesele tale

Adimercedes, sanatate amandurora. Cine stie, poate n-o fi de la mancare.

Piciulika, sa-ti ajunga iubitul repede acasa Am inteles bine ca in burtica e tot baietel? Poate pe asta l-o fi clonat Radu, ca tu ai deja o clona

Dana, ce scumpa e cum sopteste poezia. Bravos Miruna!

Ceamica (chiar esti mica ) sanatatate lui Sebastian.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

daca stiti pe cineva interesat...
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=20379

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput