Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

ceamica, vezi ca ti-am trimist un mesaj pe pm.

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna seara, gagici!!! Ma chinui de doua zile sa va ajung din urma si abia amu am reusitara. Bine, nu raspund la provocari, ca pic orisice test, clar!
Bun venit pe lume noilor-nascuti!!!! Sa aveti viata senina, plina de fericire si noroc, sa fiti sprijin de nadejde parintilor vostri!

Noi acum am scapat de marea nr 3. Mai avem o saptamana si gata. Yanis e de neoprit in toate cele. Am alergat tot neamul, toti colegii si toti prietenii dupa el zilele astea, de a ajuns vedeta statiunii. Ne-a zapacit de cap, nu alta. Il aduceam pe o parte si fugea pe alta. La masa nu se putea sta, ca trebia sa mancam pe rand (unul balota si altul fugea dupa baiat prin parcare).
A inceput giumbushluc sa vorbeasca, de ne certam parte-n parte. Negociem orice. Toate incep cu NU, mai las eu, mai lasa el, vrea totul argumentat, explicat, vrea sa fie tratat ca un om mare. Daca m-a luat ca el de ce nu are voie sa fumeze, va dati seama ce-i poate pielicica...
Una peste alta suntem foarte bine. Pun numaidecat si niste pozici la semnatura, ca sa va fac un refresh...
Va pupam si va imbratisam cu drag!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

multumim fetele de primire
timotei e nascut pe 18 octombrie., la 39 de saptamani cu cezariana si cu 4 kilograme:)

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dragele mele, primiti-ne si pe noi dupa o pauza din cauza de lipsa de net!

Vad ca a mea cuscra a fost tare harnica si vorbareata, sper sa o tina , ptiu=ptiu!

Diwana, sanatate multa lui Rares

Danuta, sper ca e mai bine Miru!

Danielle, pana la urma fiecare luma deciziile asa cum simtim si cum credem ca e mai bine, de aici pitem primi un sfat, idei, toate cu bune intentii!

Noi suntem bine, Sara e tot mai dulce, vorbareata, burtica mea creste, e vizibila fata de data trecuta cand abia pe la 5 luni se vedea ceva. Rau tot mi-e, dar deja nu ma mai gandesc la asta, oricum nu mai are intensitatea de la inceput!

NU cred sa reusesc sa citesc tot ce ati scris!Pup!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Mariana, cum de au si plecat socrii??? Pai, au venit doar la botez??? In fine, important e ca tie/voua sa va fie bine cu sau fara ajutor ;)
Nu stiam de Eliza si peripetiile de la botez - cred ca am ratat postarea aia, desi m-am uitat atenta dupa relatarile tale

Pai oamenii au servici. Eu am zis merci pt ca au venit pana aici si pt ca a gatit mama soacra zilele astea.

Nu cred ca am povestit peripetiile Elizei, care n-a stat deloc cuminte, a alergat in biserica, ea in fata si mama soacra dupa ea s-o prinda . A venit si Amar cu sotul si cu Oana. Oana e o cuminte, a stat locului si in biserica, si la poza, si la restaurant, spre deosebire de Eliza care a avut frichinici in partea dorsala si n-a stat nii o clipa.
A, la final, Amar zice sa facem o poza de grup, cu tot cu Tata Popa, in fata Altarului. Ne asezam noi acolo, si o vad pe Eliza ca o zbugheste . www.flickr.com/photos/21231089@N02/3798597347/" target="_blank">Asta-i singura poza de grup in care apare si Eliza (capul ala si mana intinsa, si toti ceilalti care se roaga de ea). Nici macar crucea si toate margelele pe care le avea preotul la gat n-au induplecat-o pe fata sa vina sa faca poza cu noi ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mariana, sa va traiasca micul crestin. Asta cu luatul la picior imediat ce iese pe usa le stiu si se pare ca e o caracteristica a varstei . Tare faine pozele!

Pana la urma ce ai decis sa faci cu mersul in atara? Sau te mai gandesti?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Iata-ma din nou cu cafele!

Mey, ori sunteti ocupate, ori le dormiti la greu. Ce-i cu linistea asta?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ceamica, si Antonia a fost mai demult ragusita si pe noi ne-au ajutat baile de abur, faceam abur in cada, lasam dusul sa curga cu apa fierbinte pana se umplea toata baia de abur si o tineam sa se joace cam 10 min si ii trecea raguseala.

Ramonaiai, felicitari pentru botezul lui Daniel, am vazut pozele, suteti o familie foarte frumoasa!
Salutari si lui Amar si Oanei care e tare dragalasa!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

am pus cateva pozici daca vreti sa ne vedeti:
http://family.webshots.com/photo/2748616470101671646bhyfMa?vhost=family&vhost=family

multa sanatate tuturor,mari si mici

Danielle, ce scumpa e Melissa . Pup nasucul ala dulce .

Cat despre alaptat, nu ai de ce sa te simti vinovata. Cun zicea si Piciulika, alaptatul e ca un dans, e nevoie de 2 ca sa functioneze!!! Degeaba unul vrea.poate si celalalt nu, ca nu iese nimic. Bine ca Melissa e bine, Ebonee iar si important e sa fii si tu bine sa poti sa ai grija de ele .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Diwana, multa sanatate zmeului si sa scapati repede de infectie. Tare fain povestesti despre nazdravaniile lui

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Dragelor, asa multzumita sunt de cum a papat puiul nostru azi!!
I-am facut supa de rosii cu smantana si a papat cu paine inmuiata (el tot arunca inauntru) un castron intreg. Apoi o farfurie mare de piure de cartofi - initzial a strambat din nas, ca nu mai vrea, apoi a inceput si a tot papat. Si la urma o nectarina intreaga!

Si asa frumos am bucatarit noi doi dimineatza! M-a supravegheat cum spal vasele, de pe inaltzatorul lui, mai dadea si el cu peria. Apoi am strans masina de spalat vase - el cu tacamurile, le tot punea in sertar si explica "Mi-cha" (sunt ale lui), la furculitzele mici. Deschidea plin de elan sertarele, sa pun oalele, le inchidea... Apoi studia cum curatz cartofii, ii tai etc. Mi-i tot dadea si spunea "gataaaa!" cand terminam de curatzat... Apoi impreuna in pivnitza, sa strangem rufele. Asa mandru e ca il las sa faca lucruri de oameni mari. Un dulce!
Acuma doarme. Cand se trezeste, stie deja: mergem cu Moni, nasa, la muzeul de stiintze naturale in Zürich. Asteapta sa vada "Woaaaaw!" ("Leu"). Dar nu crede ca au si elefant impaiat acolo. :-))) Asa haios povestim...

Va pup, o seara linistita!

Picio, ce ma bucur ca a papat bine Mi-cha. Si sor'sa a inceput sa manance mai bine zilele astea, chiar m-a surprins. Bineinteles ca mai are faze, dar e muuult mai bine decat cele 3 lulele, 3 surcele cu care m-a capiat.

Cum a fost la muzeu???

Sper ca Radu a ajuns cu bine si sunteti in recuperari de familie

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput