Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Iata-ma din nou cu cafele!

Mey, ori sunteti ocupate, ori le dormiti la greu. Ce-i cu linistea asta?

Da' tu cum de esti asa matinala?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:

Multumim mult, sper sa se reacomodeze repede. Mi se rupe sufletul cum il vad ca plange dimineata. Plangand, intinde mainile catre educatoare si imi face pa-pa. Off! Azi cica trebuia sa revina unul dintre amici, abia joi fetita. Deci mai avem de tras. Si oricum, nu e sigur ca dispar crizele dupa ce vin amicii lui, e mai mult speranta mea.

cu petele de cafea, probabil ca asa este. Eu m-am bucurat ca nu au mai aparut altele ca citisem niste grozavii pe internet legat de ele...de mi se ridicase parul pe mine! Dar atata timp cat nu apar pete noi, e ok!

In legatura cu mainile uscate, eu mi le feresc de spalari lungi si mai ales de apa prea calda. Prefer sa-mi inghete decat s aimi crape rau, ca tare greu scap de acele crapaturi mici unde apare si sange. Nicio crema nu ajuta pana nu se vindeca ranile acelea mici.

Lui Tudor i se uscase putin pielea in palme si l-am lasat sa se joace cu crema de galbenele, sub supravegherea mea, fireste! si se pare ca i-a facut bine. Plus morcov crud dat ca gustare. Si-a revenit pielea, dar nu stiu de la ce a fost, ca el isi tine mainile doar in apa rece. Tu te gandesti la reactie alergica? Hmmm...posibil. Dar astea sunt tare greu de izolat si diagnosticat...tot ce stiu e ca eu chestia asta nu am avut-o in Romania niciodata, a aparut problema la mine doar de cand am venit aici. Tudor a avut pielea mai uscata de la cateva luni de la nastere. Asistenta de la policlinica suspecteaza aerul conditionat...

Sper sa treac repede problema pielii. fetele, sa reaca buba!

Yaia, spor la mesterit bancuta aia .

Eu cred totusi ca e ceva alergic/o sensibilitate. Noi nu avem A/C in casa, nu am schimbat nimic ultimele cateva luni. Ma gandeam ca poate oi fi eu mai sensibila cu sarcina, incalzitul casei, frigul, apa etc. Insa cand i-a aparut si Lisei aceeasi problema, am inceput sa imi pun intrebari. Faza e ca si ei i se vindeca, si mie... E totusi de la ceva aliment, inclin sa cred ca fie de la prawns, fie de la soy sauce sau sweet chilli sauce.

O sa vad cum le bag iar in alimente, ca sa pot urmari eventuale reactii la ea sau la mine...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

digutix, bun venit . Tare scumpi piticii tai!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
E totusi de la ceva aliment, inclin sa cred ca fie de la prawns, fie de la soy sauce sau sweet chilli sauce.

O sa vad cum le bag iar in alimente, ca sa pot urmari eventuale reactii la ea sau la mine...

Eu nu mananc nici unul dintre lucrurile de mai sus. Foarte rar mai rontai cate un chips din crevete la restaurantul chinezesc, dar nu patesc nimic de la el. Sper totusi sa gasiti raspunsul, sa stiti macar de ce sa va feriti.
fetele de peste oceane!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui digutix

multumim fetele de primire
timotei e nascut pe 18 octombrie., la 39 de saptamani cu cezariana si cu 4 kilograme:)

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Bun venit!
Pentru ca lista sa fie completa, am mai avea nevoie de ora nasterii, cm si apgar. Dar nu sunt obligatorii, sunteti oricum pe lista noastra si primiti in grup. Va asteptam cu multe mesaje!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Diwanamultumim...si bafta la gasit jobul dorit!(si eu sunt in cautari)

Gabriela

Yaia cum mai merge operatiunea 'dezvat de biberon'..a-ti reusit sau mai lucrati inca?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Yaia cum mai merge operatiunea 'dezvat de biberon'..a-ti reusit sau mai lucrati inca?

Noi nu am incercat sa renuntam de tot la biberon. L-am dezvatat de biberonul de dimineata cu mult timp in urma pentru ca nu manca bine de dimineata. A ramas cu cel de seara si nu am incercat sa i-l scot inca. Acum avem readaptarea la gradinita pe primul loc si luam problemele pe rand. Poate dupa aceea sa ii dau din cana cu paiul si apoi sa 'pierdem' biberonul.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Adimercedes sanatate amandurora! Nici noi n-am avut vreo reactie dupa chinezarii

Mandarinutza multumesc , o sa-l tin sa vad asa ! Dar nici nu se abtine din urlat. Unde esti Andreea sa citesti ?

Yaia succes cu operatiunea bibi , la noi exista si pentru apa si suntem singurii din parculet. Sa vezi ce fata fac mamicile cand scot biberonul pentru apa

Miru ,m-am topit !

Digutix bun venit !

Roxana , ce ubicios e Andrei ! Alexandra este o domnisorica f frumoasa .

Am uitat ceva despre grecia : laptele praf este pb acolo , in sensul ca au numai fabricate in grecia si scrie doar in greceste , plus ca n-au decat milupa aptamil si nestle cereale dar la cutie ca laptele praf . Au o firma noua pentru mine Nutricia, dar biscuitii au fost ok. Iaurtii cu fructe de la nestle au ramas la fel de usor de gasit.
Pentru lapte au niste variante gata preparate asa cum sunt cele de la humana.
N-am verificat si in farmacii , am intrat doar in una singura , insa marile magazine au toate la fel.
Am stat la 100km distanta de Salonic dar am fost singura de 2ori si e chiar mai simplu decat in bucuresti, am prins si perioada reducerilor , a fost f bine , in penultima zi de reduceri erau numai romani si rusi . Diferentiez rusii de bulgari
cine pleaca spre Grecia sa stie ca in drumul spre Sofia este un ocol de vreo 35km f prost pus in evidenta ca sa dea si bulgarii amenda!

plec la calcat , simt ca am spor , poate nu e sarbatoare azi cum mi se intampla de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Salutare, salutare!

Yaia dar cum l-ai dezvatat de bibele de dimineat? Tudor intre 5 si 6 e setat sa se trezeasca sa bea un bibe cu lapte si cereale, seara nu mai mananca...oricat de mult ar manca seara tot se trezeste dimineata

Fetelor i-am facut lui T si examenul de digestie si rezultatul a aratat ca digera partial celuloza si amidonul fapt ce ar explica si greutatea cam mica . Pediatra mi-a recomandat Kreon de 10.000 unitati 0 jumatate de capsula inainte de mesele porincipale.
A facut cineva tratament cu Kreon? Cum a fost?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Yaia succes cu operatiunea bibi , la noi exista si pentru apa si suntem singurii din parculet. Sa vezi ce fata fac mamicile cand scot biberonul pentru apa

Mai asteapta operatiunea asta, am scris mai sus ca suntem implicati in alta operatiune momentan!

Poze

Mergi la inceput