Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Am intrat sa va salutam, sper ca sunteti bine, nu am citit nimic din urma, am ceva de recuperat, dar nu am timp, poate dupa ce ne intoarcem acasa.... suntem la Baia Mare.

Sanatate tuturor si concediu placut celor care mai pleaca sau sunt plecate.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud
Yaia dar cum l-ai dezvatat de bibele de dimineat?
Fetelor i-am facut lui T si examenul de digestie si rezultatul a aratat ca digera partial celuloza si amidonul fapt ce ar explica si greutatea cam mica . Pediatra mi-a recomandat Kreon de 10.000 unitati 0 jumatate de capsula inainte de mesele porincipale.
A facut cineva tratament cu Kreon? Cum a fost?

Pur si simplu nu i l-am mai dat. Vreo 2 dimineati au existat ceva proteste, dar apoi a dat de gustul micului dejun si a uitat de lapte. Insa la noi bea laptele cand se trezea, la 7. Nu s-a trezit niciodata sa bea lapte (sau orice alt lichid), pentru ca apoi sa mai doarma. Asta ca sa intelegi cum de s-a consolat cu micul dejun in locul laptelui, poate la voi situatia e diferita. Oricum, eu in loc de biberon ii ofeream laptele in cana cu cioc sau cu pai, dar asa nu a vrut si dupa 2-3 zile am renuntat definitiv. Poate ajuta si ideile astea.
Cu cealalta problema nu pot sa te ajut, dar sper sa treaca repede!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Si daca tot bantui pe aici singurica sa ma laud si eu putin. Am slabit aproape 4 kg tinand un regim nu tocmai strict. Drept urmare tonusul este ridicat si sunt f fericita...dar atentie mamici silfide ca nu ma opresc aici...Mai am vreo 3 pana revin la starea dinainte de sarcina...ce vremuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am calc. virusat, nu cred ca mai recuperez ceva din el, adica poze, filme, etc.
am intrat de la o prietena sa iau nr telefon nenea tamplar, dat de Teo, dar s-a sters mesajul, asa ca n-am noroc .
Cine ma ajuta ?
Sper ca sunteti bine, n-am citit din urma, cred ca zilele astea n-am nici o sansa sa re[par calc.
Pupici la toate

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Azi a nascut Bee! Felicitari Brandusa si sa va traiasca micul Octavian! Sa te refaci repede

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna seara la toata lumea.

Dupa cum zicea Cecilia inca e la Baia Mare, am reusit sa ne intalnim, Cristi e un scump, vorbeste asa multe, si face propozitii, al meu e doar la cuvinte si alea destul de putine. A veni si vremea lui.

cateva poze de la intalnire

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Dpn 01.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Bee! Octavian, bine ai venit pe lume! Sa cresti mare, sanatos!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+

Mergi la inceput

Felicitari Bee!!

Uau ce emotii trebuie sa fi avut si ce fericita trebuie sa fie acum!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries

Buna seara la toata lumea.

Dupa cum zicea Cecilia inca e la Baia Mare, am reusit sa ne intalnim, Cristi e un scump, vorbeste asa multe, si face propozitii, al meu e doar la cuvinte si alea destul de putine. A veni si vremea lui.

cateva poze de la intalnire

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Dpn 01.09.2009

Am admirat pozele de la intalnire...Cristi avea atitudine de frate mai mare si mai intelept iar Dariusica de mare poznas.Minunati copii. Poza unde Darius l-a luat de gat este dementiala.
Rodica arati f bine graviduta cu copil asa mic...multa sanatate. Pupici si Ceciliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

bine ai venit pe lume Octavian ! Felicitari mami si tati de Octavian!

Yaia , eu am zis cu piticii mei de pe creier vis a vis de gradi!

Vazut pozele de la intalnirea din baia mare. Rodica arati asa bine cu burtica ! Cei doi flacauasi sunt grozavi , doi ghidusi

Cecilia verifica si pentru mine al doilea magazin al bundy , te rog!

Melania , nepotica mea a luat kreon si din cate imi amintesc eu , a oprit pentru ca o constipa. Dr i-a spus atunci ceva de genul ca o poate ajuta sau ii poate ataca mucoasa stomacului. Tin pumnii sa-l ajute pe Tudor.

Mergi la inceput