Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Am uitat ceva despre grecia : laptele praf este pb acolo , in sensul ca au numai fabricate in grecia si scrie doar in greceste , plus ca n-au decat milupa aptamil si nestle cereale dar la cutie ca laptele praf . Au o firma noua pentru mine Nutricia, dar biscuitii au fost ok. Iaurtii cu fructe de la nestle au ramas la fel de usor de gasit.
Pentru lapte au niste variante gata preparate asa cum sunt cele de la humana.

Ceamica, la noi www.nutricia.com.au/" target="_blank">Nutricia e unul din cele mai mari branduri de formula. Se pare ca e detinut de Danone. A fost singurul tip de formula despre care nu am auzit sa fi avut probleme de retragere a produselor de pe piata etc. Cand dupa intarcare Lisa nu a acceptat formula organica, am incercat formula pe baza de lapte de capra de la Nutricia si a mancat-o cu placere.

Sper ca info e de folos pt cine se mai voiajeaza.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi
nu am mai reusit sa intru ieri,am plecat cu Ebonee pe drumuri de dimineata,am dus-o pe la cate activitati si intalniri cu "vechii" prieteni cu care nu s-a vazut de vreo 3 saptamani.a fost foarte fericita si incantata,pe la amiaz am ajuns acasa si am dormit amandoua rupte vreo 3 ore apoi scularea si iar pe drumuri.
am profitat ca mai e mama pe aici si am lasat-o pe Melissa cu ea.
pe vineri dimineata pleaca amandoi

piciulika,m-ai speriat grozav cu stirea aia,Doamne Doamne m-a pazit.am luat ca tratament un fel de praf alb care trebuia inhalat de 2 ori pe zi.dimineata si seara,nu mai stiu exact cum se numea fiindca am aruncat ambalajul,parca Roxali m-a mai intrebat cum se numea si nu am stiut sa ii raspund,am si uitat sa mai caut info despre medicament.cica ala e permis in sarcina si nu raneste bebe.
nu cred ca am nascut din cauza ca am avut gripa,cate nu am avut eu sarcina asta si nu am nascut??!!
cred mai degraba ca e din cauza ca am carat-o pe Ebonee in brate muuuuuuuuuult si bine ca era puturoasa si obosita si nu mai vroia sa mearga,in ziua respectiva.fusesem la spital cu ea de dimineata,nu am luat caruciorul ca sa nu fac efort cu impinsul,dar am sfarsit prin a o cara in brate prin oras,autobuze etc.
si nici nu cred intru totul ca asta e cauza,nu aveam nici o contractie nimic,numai a inceput distractia asa dintr-o data
eu zic sa nu te sperii cu gripa asta,atata timp cat sunt medicamente ca sa te faci bine si sunt permise in sarcina,e ok,zic eu.
mai pazeste-te si tu si o sa fie bine

multumesc tuturor pt incurajari,eu tot prost ma simt
mai ales ca si mama mai baga niste sentimentalisme....

am vazut poze de la intalnire cu niste mamici super frumoase si slabe,chiar daca una are o burtica faina de tot,numai burtica e de ea si niste baieti mari si scumpiiiiii

melania,las` ca le dai si pe alea 3 jos,eu mai am vreo 15 de dat jos.nici macar nu ma mai cantaresc ca imi vine sa arunc cantarul pe geam

felicitari din inima Bee,refacere rapida si bebelush sanatos!!!

ma pregatesc sa o duc pe Melissa la spital pt controlul la urechiuse,un control de rutina care se face tuturor bebelushilor,
sa aveti o zi superba

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun venit pe lume Octavian!

Sa ai o viata frumoasa!

Felicitari Bee!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

crishtina, tu ce mai faci? in vacanta? cum mai e cu glicemia?

=====================

Mergi la inceput

Maria, hai si pe la noi, lasa ! Sau esti in vacanta?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Azi a nascut Bee! Felicitari Brandusa si sa va traiasca micul Octavian! Sa te refaci repede

Bun venit, Octavian! Sa cresti mare si sanatos! Felicitari, Bee! Refacere rapida si nopti linistite!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries

Buna seara la toata lumea.

Dupa cum zicea Cecilia inca e la Baia Mare, am reusit sa ne intalnim, Cristi e un scump, vorbeste asa multe, si face propozitii, al meu e doar la cuvinte si alea destul de putine. A veni si vremea lui.

cateva poze de la intalnire

A veni, a veni!
Mai, dar ce...French arata Darius! Si ce prietenie in tara morosenilor! Foarte frumos!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Lol adimercedes.. da' aveti ceva sortimente de Nutricia!
Ce mai face micuta muziciana?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimineata,

Felicitari Bee, refacere usoara si rapida
Bine ai venit Octavian, sa cresti mare, sanatos si voinic

ma iau emotiile cand scriu astfel de mesaje... oare de ce?

Da, Cristi e putin mai mare ca Darius,si s-a comportat ca atare, au fost tare dragalasi. Mi-a parut tare bine sa ne intalnim si noi cu un papanash.

Yaia tu cand prin tara Maramuresului???

La capitolul persoane slabe va pot garanta ca Cecilia arata foarte bine, e foarte slaba, io o sa slabesc undeva dupa pastele cailor insa nu asta e important acuma, sa vina bebe sanatos.

Eu sunt la capitolul revizuire bagaj pentru spital(suna cunoscut?) numai cand il vad ma trec fiori, mi-am scos hainutele lui Darius si care erau in stare buna, le-am spalat, calcat, pus in dulapior, sunt asa mici
Cand se va intampla marele eveniment, va anunt, poate ii trimit un mesaj Ceciliei.
Va pup.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Dpn 01.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
rodica - va sta foarte bine la toti trei.iar intalnirea se vede ca a fost frumoasa.
bee - felicitari.sa-ti traiasca printisorul.refacere rapida.

Mergi la inceput