Durerea unei pierderi de sarcini (81)
Raspunsuri - Pagina 11
Michelle81 spune:
Of fetelor cata tristete...Imi pare atat de rau pentru toate fetele care trec prin aceasta durere..Oricat este de greu TREBUIE sa fiti puternice,nu uitati asta!!Odata si odata va fii altfel,durerea se va mai diminua,isi va face un locusor al ei in inimioara voastra dar nu o va mai domina toata!Aveti incredere si aveti grija de voi!va doresc numai bine!
belleane spune:
Draga Eli! Sunt alaturi de tine si te imbratisez!! Ai 2 copilasi superbi si cred ca sufletul tau va cauta gagalicea mica care sa-ti aduca implinire si multa fericire. Curaj!!!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adc alinuk, Desi sunt offtopic nu ma pot abtine... vrei sa spui ca ai avut mai multe sarcini in uter dupa 3 extrauterine si ai acum 2 copii? Anul trecut, aveam la activ 1 extrauterina operata, o singura trompa ramasa, si pe aceasta avusesem inca o extrauteria care se resorbise fara interventie. Intre acestea doua, o sarcina normala. Voiam al doilea copil dar ezitam... ii spuneam sotului meu ca daca as afla de 1 singur caz cu o singura trompa deja afectata si o sarcina normala dupa, voi reusi si eu sa am al doilea bebe. Din pacate nu am gasit pe nimeni, nici pe dc, nici inafara, si parca spre a confirma inexistenta reusitelor in cazul asta, in nov 2009 am facut cea de a doua extrauterina, pe care culmea nici n-am descoperit-o la timp, si am ramas de tot fara trompe. Cat as fi vrut sa stiu ca exista cineva ca tine! Acum imi dau seama ca de fapt nu-s chiar off-topic... Sa iti traiasca minunile, chiar esti o norocoasa (dar cred ca stiai deja asta, nu?) Mami de Alexandra (18.02.2006) |
iarta-ma scumpa mea, acum am vazut intrebarea ta
da ai citit bine!
am avut 3 sarcini extrauterine inainte de cele doua obtinute NORMAL!!!!
dupa prima SEU am ramas fara o trompa
pt ca stiam lectia... la urmatoarele doua - care s-au oprit pe trompa ramasa, inainte de a ajunge in uter - am ajuns pe mana unor medici adevarati si au fost oprite in evolutie cu metrotexat (s-au si resorbit). Astfel trompa parea salvata...ca numai dumnezeu stia ce e acolo...
acest medicament se foloseste in chimioterapie,pur si simplu mi s-a facut o injectie...evident totul a fost sub urmarire atenta,in spital cu analize inainte, dupa etc...
si dupa toate povestile astea... am obtinut o sarcina normala, pe trompa asta amarata de o mai am... am crezut ca l-am prins pe Dzeu de picior...eram in culmea fericirii
si aceasta s-a oprit in evolutie la 8 saptamani!
a fost momentul meu de mare cumpana si de maxima durere
ei bine, dupa asta la doua luni am ramas din nou insarcinata cu Teo..si apoi peste fix doi ani cu Andu
..pe aceeasi trompa
da, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pt asta...
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Michelle
te imbratisez cu mult drag...mamica temerara ce esti
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!
Lia73 spune:
citat din mesajul lui Michelle81 Of fetelor cata tristete...Imi pare atat de rau pentru toate fetele care trec prin aceasta durere...Mie mi.a fost foarte greu sa ma ridic dupa ce am pierdut trei sarcini(o sarcina pierduta prin avort spontan.o fetita la 24 saptamani si un baietel la 19 saptamani),nu ma mai vedeam zambind vreoadata...Viata mea era atat de ...gri...nu stiu cum sa o descriu,doar lacrimi ci tristete...nimic nu mai conta pentru mine...Dumnezeu mi.a trimis(cand nici nu mai indrazneam sa sper)anul trecut un baietel scump ,minunat ,sanatos care mi,a schimbat viata,care m.a facut sa simt din nou ca traiesc,m.a facut sa simt ce inseamna sa zambesti din suflet...Mi,a fost tare greu pana sa il am pe Lukas...Dupa ce am pierdut.o pe fetita am cerut ajutorul unui psiholog,apoi am inceput sa ma exteriorizez sa vorbesc despre ceea ce simteam...dupa ce l-am pierdut pe baietel m.am inchis in mine,nu am vrut sa vorbesc prea mult despre ceea ce simteam... ...Oricat este de greu TREBUIE sa fiti puternice,nu uitati asta!!Odata si odata va fii altfel,durerea se va mai diminua,isi va face un locusor al ei in inimioara voastra dar nu o va mai domina toata!Aveti incredere si aveti grija de voi!va doresc numai bine! Minunea noastra mult asteptata |
care a fost motivul de ai pierdut sarcinile???
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arate Calea trezirii sufletului si a Dumnezeirii ! HRISTOS A INVIAT!
Lia73 spune:
citat din mesajul lui Ninia81 Hristos a Inviat! Va doresc tuturor un Paste fericit, cald si linistit! Visul nostru |
ADEVARAT A INVIAT![flo]
mvb spune:
Fetelor, postez urmatoarele randuri, poate va sunt de folos.....eu anul trecut am dat de pomana de PASTELE BLAJINILOR si m-am simtit minunat.....am cumparat dulciuri si m-am dus la terenul de joaca unde erau multi copii........nu va spun ce bucurosi erau cand m-au vazut ca le impart dulciuri......fericirea si bucuria lor m-a facut sa ma simt mai impacata cu mine si cu tot ce s-a intamplat......imi doresc si anul acesta sa fac acelasi lucru...sper sa va fie de folos randurile de mai jos
Dupa Saptamana Luminata crestinii ortodocsi sarbatoresc Pastele Blajinilor, sau Pastele mortilor, sarbatoare dedicata spiritelor mosilor si stramosilor trecuti la cele vesnice. Prima luni din a doua saptamana dupa Pasti este dedicata celor trecuti în lumea dreptilor si se mai numeste Lunea Mortilor, Pastele Mortilor, Pastile Mici, Pastele Rohmanilor, Pastele Blajinilor sau Matcalaul. Potrivit legendelor, Blajinii sunt fiinte mitice, miloase, devotate lui Dumnezeu si care traiesc pe Taramul Celalalt, dar pastreaza legaturi cu pamantenii. Se crede ca ei provin din copii nebotezati morti imediat dupa nastere. Se mai spune ca Rohmanii sunt oameni vechi, care au o credinta mai curata decat a actualilor pamanteni.
Legatura dintre pamanteni si Blajini se face de obicei la Pastele Blajinilor. Se crede ca in aceasta zi sufletele mortilor sunt slobode, de aceea se gatesc bucate multe si alese, fiind impartite, cu credinta ca mortii numai in aceasta zi pot gusta din mancarurile pregatite. Cine nu serbeaza si nu da mortilor de pomana vin mortii noaptea si le cer. In aceasta zi, sarbatorita în R. Moldova nu numai in Lunea mortilor, dar si duminica, credinciosii depun ofrande pe morminte, inalta rugaciuni si fac sacrificii la mormintele mortilor din familie. In acest fel, oamenii isi imagineaza ca petrec Pastele cu mosii si stramosii lor in lumea de aici, prin intoarcerea spiritelor acestora.
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
ama22 spune:
Vad ca este liniste aici, totusi scriu pentru ca altfel simt ca imi pierd mintiile de suparare.
Am intrat pe aceste forumuri direct la Aspirante Optimiste, dar eu sunt inca insarcinata si nu vreau sa le mai intristez pe optimiste cu supararea mea.
Acum o saptamana (7 saptamani) am fost diagnosticata cu sarcina cu ou clar si am fost programata luni la un chiuretaj. Pana luni am refacut de 2 ori bhcg-ul care a crescut de la 4000 (cu cateva zile in urma) la 9000 si apoi la 12000 in 48 de ore.
Luni cand m-am dus la chiuretaj, doctorul a constatat ca placenta mea inca s-a dezvoltat si cum nici bhcg-ul nu a dat in spate m-a intrebat daca sunt sigura de data conceptiei. Nu sunt, puteam concepe cu mai multe ocazii si nici nu am avut sangerare de nidatie.
Atunci, desi mi-a zis ca el e 99.9% sigur ca sarcina este pierduta, daca mai axista si acel 0,10% ca am un puiut mic in mine (mai lenes), sa mai asteptam o saptamana.
Si acum astept si trec prin iad si inapoi zi de zi. Ma simt gravida - am greturi, ma dor sanii, adorm in picioare. Desi doctorul mi-a zis sa ma astept oricand la un avort spontan, eu nu am nici un semn negativ.
Dintre toate acum mi se pare cel mai dificil aceasta stare in care sunt gravida fara a fi gravida. Si imi este foarte foarte dificil! :(
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/