Durerea unei pierderi de sarcini (81)
Raspunsuri - Pagina 12
deeva73 spune:
ama mi-i tare greu sa-ti dau un sfat, m-am uitat pe valorile tale HCG si sarcina ar corespunde unei varste de 6 saptamani. Vad ca esti din Timisoara, incearca sa afli parerea altui medic, is convinsa ca gasesti tu acolo un doftor bun.
Si sa fi convinsa ca, indiferent de rezultat Dumnezau poate ne da un nacaz mai mic pentru ca sa ne fereasca de altu' mai mare. Daca vrei sa vorbesti cu cineva despre nelinistile tale da-mi un PM. Am un umar uscat pe care il poti uda cu lacrimile tale.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
szivarvany spune:
Ama, o imbratisare si de la mine ca sa stii ca nu esti singura in aceste momente si ne rugam alaturi de tine
Cand mai mergi la medic ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Lili_g spune:
Draga ama,
Hai sa-ti impartasesc ceea ce mi s-a intamplat mie.
Pe 31 dec am pregatit si dereticat toata ziua. Eram asa de fericita si multumita ca am reusit sa fac tot ce palnuisem…M-am dus la baie si am vazut cateva pete maronii pe chilot. Citisem la fete ca se poate intampla dar ca nu inseamna ceva grav neapart. Nu avusesem asemenea experiente la sarcinile anterioare…Pe la 11 seara am avut mai multa sangerare…Am sunat la un doctor on-line i-am spus ce si cum si el a spus foarte intelept: “daca e sa fi pierdut sarcina nu poti sa faci nimic sa opresti asta.” Mi-a sugerat sa nu fac eforturi exagerate dar daca nu am dureri sa incerc sa stau linistita.
Eu eram in 10 sapt. La cateva zile cand am mers la dr si mi-a facut ecografie bble se oprise din evolutie la 6 sapt jumate. Iar sarcina am eliminat-o dupa aproape 4 sapt.
Daca la tine totusi BHG-ul continua sa creasca nu m-as grabi sa fac chiuretaj. Poate e o eroare, mergi la alt acograf, doctor, mai cere o parere…
Asaza-te in genunchi si roaga-te mult.
Bunul Dumnezeu sa fie cu tine, cu bebele tau, sa va aduca mangaiere cum stie El mai bine.
Te imbratisez strans si cu mult drag
Lili
ama22 spune:
deeva ti-am raspuns pe PM :)
mamagiuliei iti multumesc mult de tot marti dimineata sunt programata din nou la un eco si chiuretaj cu semnul intrebarii. timpul trece infernal de greu!
lili iti multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta si imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva
sunt tare curioasa, tu ai mai avut simptome de sarcina in cele 4 saptamani pana la eliminare?
eu am fost deja la doi doctori si la cel care sunt acum sunt si multumita de el, mai ales ca m-a incurajat sa mai astept atata vreme cat eu nu am dureri sa eliminam orice posibilitate ca as avea doar un bebe mai lenes. Oricum, daca nu apare pana la 10 saptamani nimic la eco, nu mai sunt sanse sa apara dupa aceea :( Astept urmatorul control acum.
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
Lili_g spune:
De obicei la mine de prin saptamana 6-7 incep greturi dimineata.
De data asta n-aveam nici o greata, sotul ma intreba cand vin greturile si raul iar eu ii spuneam ca o fi baiat si la baieti "nu am greturi" (avem 3 fetite si la toate am avut aceleasi simptome). Eram plina de energie iar snii erau mai putin sensibili... Dureri n-am avut deloc decat foarte rare intepaturi in zona ovarelor pe care le-am atribuit sarcinii. Doar in ziua cand am eleiminat sarcina, pentru doar cateva, ore am avut dureri.
Sa inteleg ca nu se aud bataile inimii lui bebe?
Saptamana viitoare iti mai face analiza de sange inainte de chiuretaj?
Incearca sa nu te mai chinuesti. E ceva ce nu sta in puterea ta sa schimbi oricum ar fi...
Te imbratisez cu drag,
Lili
ama22 spune:
Lili - nu se vede bebe deloc eu am o gramada de simptome - greturi, somnolenta, dureri puternice de sani.
oricum inainte de chiuretaj mi se va face un nou eco si in functie de el se va lua decizia finala.
te imbratisez si eu cu multa caldura
Ninia multumesc mult
Ninia81 spune:
Ama, nu stiu ce sa zic...eu zic ca daca exista o mica sansa...crede in ea. Poate bebe este luptator si va fi bine. Cat despre simptome...nu stiu ce sa zic...Nu iti pierde speranta! Crede in sansa voastra!
Ps. eu gatesc des de pe blogul tau...iar cand te-am gasit aici...pacat ca ne intalnim pe topicul asta.
Visul nostru
ama22 spune:
Ninia - eu ma bucur ca ne cunoastem, lasa ca o sa trecem si la odisee :))
eu sincer parca si sa sper imi e teama, parca nu vreau sa se prabuseasca dinnou cerul peste mine ca la auzul vestii. incerc sa fiu cat pot de realista, sa epuizez toate metodele si sa accept ca poate asa a hotarat Domnul si poate asa este mai bine.