Durerea unei pierderi de sarcini (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Agata-te de speranta ca e bine pana marti.

Nu mai analiza nici simptomele. Mergi inainte cu nadejde in Dumnezeu care ne-a zidit pe noi femeile asa de puternice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna fetelor , vreau sa ma alatur si eu voua.

Am trecut si eu printr-o pierdere anul trecut, din cauza unui hematom. Dar dupa un an inca nu am ramas insarcinata, desi doctorul spune ca arata bine totul in interior si sotul nu are probleme cu .

Pana ajung la laparo vreau sa cred ca inca mai exista speranta.

Va si astept un sfat........orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Sa aprindem o lumanare pentru ingerasii nostri!
Va pup pe toate fetelor si haideti sa le trimitem dragostea noastra ingerasilor, prin lumina si balonase.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Azi e 10 MAI ziua mamicilor de ingerasi, ziua copiilor nostri care au devenit ingerasi. Ai D-ne grija de ei. Sper din inima ca ingerasul meu sa fie acolo cu Tine.D-zeu sa dea putere tuturor.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Doamne ai grija de ingerasii nostrii scumpi care sunt acolo sus!

Danangie

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

D-zeu sa ocroteasca copiii nostri nenascuti, fetelor.

Va pup fetelor si sunt alaturi de voi si durerea voastra, prin care am trecut si eu in februarie. Acum sunt din nou gravida cu inima cat un purice.

Ama, am intrat si sa-ti scriu experienta mea recenta: pe 6 mai, saptamana trecuta am avut o hemoragie scurta dar abundenta cu cheaguri. S-a oprit a doua zi. Am fost sigura ca sarcina s-a dus, dar ciudat simptomele continuau: greturi mari, oboseala, sani sensibili. Ne puneam problema sa nu fi ramas resturi in uter sa nu dau in altceva..Azi am fost la eco sa verificam si sarcina era acolo in parametri normali de 6 sapt si 6 zile.
Fetelor, mie mi s-a parut o minune.
Nu se stie ce va fi dar macar pentru azi sunt fericita!
Dumnezeu sa ne apere. Ama sa-ti ajute D-zeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Va pup fetelor si sunt alaturi de voi si durerea voastra, prin care am trecut si eu in februarie. Acum sunt din nou gravida cu inima cat un purice.

Ama, am intrat si sa-ti scriu experienta mea recenta: pe 6 mai, saptamana trecuta am avut o hemoragie scurta dar abundenta cu cheaguri. S-a oprit a doua zi. Am fost sigura ca sarcina s-a dus, dar ciudat simptomele continuau: greturi mari, oboseala, sani sensibili. Ne puneam problema sa nu fi ramas resturi in uter sa nu dau in altceva..Azi am fost la eco sa verificam si sarcina era acolo in parametri normali de 6 sapt si 6 zile.

Luminita, acum tot natural ai reusit, fara stimulare fara inseminare? Mi aduc aminte cand scriai la subiectul Inseminare! Doamne ajuta!!!!!!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Luminita, acum tot natural ai reusit, fara stimulare fara inseminare? Mi aduc aminte cand scriai la subiectul Inseminare! Doamne ajuta!!!!!!

Dumnezeu ne va ajuta!

Buna Anita, tot asa am ramas, natural. Sper sa fie bine. Mi-e cam frica, cu atatea peripetii..doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

Buna fetelor.
Luminita, nu te mai gandi la ce e mai rau, fi pozitiva, eu iti spun din experienta mea, din cauza ca am pierdut acum aproape 2 ani un bebe - o fetita- la 20 de sapt., dupa 4 luni am ramas gravida, iar din cauza gandurilo mele negative si suferinta mea ca nu mi-am putut tine fetita in brate,lucru care o sa ma chinuie o viata intreaga, era sa imi pierd si baietelul, dar am stat la pat, repaus total atat fizic cat si psihic, si totul a fost bine, iar ca sa vezi culmea culmilor am pierdut in 27 septembrie si am nascut baietelul la exact 1 an doar ca in 30 septembrie, la aceeasi ora.

Va pup si aveti grija de voi, Ca Dumnezeu are grija de ingerasi nostri .

PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Din pacate eu ieri am fost chiuretata deja incepusem si sa sangerez si sarcina era compromisa.

Am facut tot ce mi-a stat in puteri, am asteptat pana in ultima clipa cu speranta ca poate apare bebe, dar din pacate nu s-a putut.

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput