Durerea unei pierderi de sarcini (81)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ama22 Din pacate eu ieri am fost chiuretata ![]() ![]() Am facut tot ce mi-a stat in puteri, am asteptat pana in ultima clipa cu speranta ca poate apare bebe, dar din pacate nu s-a putut. http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ |
Offffff, Doamne...Imi pare atat de rau, Ama
![](plang.gif)
Sa-ti ajute D-zeu in continuare. Ai grija de tine.
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luminita42 spune:
citat din mesajul lui cipriana85 Buna fetelor. Luminita, nu te mai gandi la ce e mai rau, fi pozitiva, eu iti spun din experienta mea, din cauza ca am pierdut acum aproape 2 ani un bebe - o fetita- la 20 de sapt., dupa 4 luni am ramas gravida, iar din cauza gandurilo mele negative si suferinta mea ca nu mi-am putut tine fetita in brate,lucru care o sa ma chinuie o viata intreaga, era sa imi pierd si baietelul, dar am stat la pat, repaus total atat fizic cat si psihic, si totul a fost bine, iar ca sa vezi culmea culmilor am pierdut in 27 septembrie si am nascut baietelul la exact 1 an doar ca in 30 septembrie, la aceeasi ora. Va pup si aveti grija de voi, Ca Dumnezeu are grija de ingerasi nostri . ![]() ![]() PUPICI |
Cipriana, multumesc, incerc din toate puterile, dar nu vreau nici sa-mi fac vise prea mari, incerc sa pastrez un echilibru, imi zic ca totul poate fi foarte bine, dar ca nu e exclus sa mearga rau. Imi zic ca se intampla atator femei si ca trebuie sa-mi tin firea orice ar fi,..incerc din greu sa ma antrenez si pentru bine si pentru rau.. Nu mai zic nimic, vom vedea..
Doamne , prin ce durere crunta ai trecut cu fetita...D-zeu are grija de ea acum...
Sa-ti traiasca baietelul, sa fiti sanatosi amandoi!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinushali/alinushali.jpg)
alinushali spune:
Ama ,imi pare foarte rau de pierderea suferita. Trebuie sa gandesti pozitiv si durerea v-a parea mai mica , caci bebe acum este la DD si de acolo de sus el stie ca tu eti mamica lui.
Va pup pe toate si fiti puternice
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
cipriana85 spune:
Buna,
luminita42, cum te mai simti? esti bine? ti-ai mai imbarbatat? ma tot gandesc la tine si sper ca o sa faca o minune si totul va fi bine.
ama22, imi pare rau prin ce ai trecut, fruntea sus si fi puternica, ca totul va fi bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Scrisoare pentru ghiocel
pui drag acum un an, aripile mi-au fost frante de durere, pierdeam un mic ghiocel care mi-a adus primavara dupa 5 ani de vise si sperante, erai prea micutz sa resisti in lumea asta doar 20s...in "certificatul tau de nastere", un dr cu suflet a scris ca "te-ai nascut in cer", asa sper pui mic, nu stiu unde sa te caut.....asta e cea mai mare durere.....
te-am cautat in rugaciuni, te-am cautat in manastiri, am cautat raspunsuri si greseli.....era prea tarziu sa fac ceva.....a fost greu, a fost cumplit, trebuia sa merg inainte, pentru tati tau, pentru bunicii tai pentru fratiorii tai eram datoare sa lupt cu durerea ce-mi sfasia trupul........
Incet, incet am invatat sa traiesc cu durerea ca tu nu mai esti...mult timp te cautam in "casuta" din burtica...dar nu mai locuiai acolo, erai ingeras...trebuia sa accept si sa te las sa te duci acolo de unde ai venit....am inteles ca nu-mi apartii si ca mi-ai fost dat si trebuia sa te dau inapoi, dar mult prea devreme.....
Te iubim pui mic si mereu ai sa fii primul nostru copilas,sper si ma rog ca acolo unde esti sa-ti fie bine, o rog pe Maicutza in rugaciune sa aibe grija si de tine...
am avut multe planuri, multe vise..suntem prea mici, intr-un univers imens....poate vom intelege intr-o buna zi sensul lucrurilor...
Acum DD a fost bun cu noi si ne-a trimis un fratior, tu banuiesc ca stii deja, imi place sa cred ca e cadoul tau de ziua mea, iti multumesc.
sa ne ierti daca ti-am gresit cu ceva....
ramas bun puiul meu drag, mami te poarta-n suflet
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui mada23 Scrisoare pentru ghiocel pui drag acum un an, aripile mi-au fost frante de durere, pierdeam un mic ghiocel care mi-a adus primavara dupa 5 ani de vise si sperante, erai prea micutz sa resisti in lumea asta doar 20s...in "certificatul tau de nastere", un dr cu suflet a scris ca "te-ai nascut in cer", asa sper pui mic, nu stiu unde sa te caut.....asta e cea mai mare durere..... te-am cautat in rugaciuni, te-am cautat in manastiri, am cautat raspunsuri si greseli.....era prea tarziu sa fac ceva.....a fost greu, a fost cumplit, trebuia sa merg inainte, pentru tati tau, pentru bunicii tai pentru fratiorii tai eram datoare sa lupt cu durerea ce-mi sfasia trupul........ Incet, incet am invatat sa traiesc cu durerea ca tu nu mai esti...mult timp te cautam in "casuta" din burtica...dar nu mai locuiai acolo, erai ingeras...trebuia sa accept si sa te las sa te duci acolo de unde ai venit....am inteles ca nu-mi apartii si ca mi-ai fost dat si trebuia sa te dau inapoi, dar mult prea devreme..... Te iubim pui mic si mereu ai sa fii primul nostru copilas,sper si ma rog ca acolo unde esti sa-ti fie bine, o rog pe Maicutza in rugaciune sa aibe grija si de tine... am avut multe planuri, multe vise..suntem prea mici, intr-un univers imens....poate vom intelege intr-o buna zi sensul lucrurilor... Acum DD a fost bun cu noi si ne-a trimis un fratior, tu banuiesc ca stii deja, imi place sa cred ca e cadoul tau de ziua mea, iti multumesc. sa ne ierti daca ti-am gresit cu ceva.... ramas bun puiul meu drag, mami te poarta-n suflet ![]() ************************************************* Madutz sufletul meu ![]() iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> ![]() "I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
Atat de trist si atat de frumos !
![](plang.gif)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
![](copilas.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laurraa/laurraa.jpg)
laurraa spune:
citat din mesajul lui mada23 Scrisoare pentru ghiocel pui drag acum un an, aripile mi-au fost frante de durere, pierdeam un mic ghiocel care mi-a adus primavara dupa 5 ani de vise si sperante, erai prea micutz sa resisti in lumea asta doar 20s...in "certificatul tau de nastere", un dr cu suflet a scris ca "te-ai nascut in cer", asa sper pui mic, nu stiu unde sa te caut.....asta e cea mai mare durere..... te-am cautat in rugaciuni, te-am cautat in manastiri, am cautat raspunsuri si greseli.....era prea tarziu sa fac ceva.....a fost greu, a fost cumplit, trebuia sa merg inainte, pentru tati tau, pentru bunicii tai pentru fratiorii tai eram datoare sa lupt cu durerea ce-mi sfasia trupul........ Incet, incet am invatat sa traiesc cu durerea ca tu nu mai esti...mult timp te cautam in "casuta" din burtica...dar nu mai locuiai acolo, erai ingeras...trebuia sa accept si sa te las sa te duci acolo de unde ai venit....am inteles ca nu-mi apartii si ca mi-ai fost dat si trebuia sa te dau inapoi, dar mult prea devreme..... Te iubim pui mic si mereu ai sa fii primul nostru copilas,sper si ma rog ca acolo unde esti sa-ti fie bine, o rog pe Maicutza in rugaciune sa aibe grija si de tine... am avut multe planuri, multe vise..suntem prea mici, intr-un univers imens....poate vom intelege intr-o buna zi sensul lucrurilor... Acum DD a fost bun cu noi si ne-a trimis un fratior, tu banuiesc ca stii deja, imi place sa cred ca e cadoul tau de ziua mea, iti multumesc. sa ne ierti daca ti-am gresit cu ceva.... ramas bun puiul meu drag, mami te poarta-n suflet ![]() ************************************************* Madutz sufletul meu ![]() iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> ![]() "I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
felicitari din inima draga mea!!!!!!!!!!!!!!!!!
ti-am trait fiecare litera scrisa de tine si m-am regasit in ea!
sa dea Dnul sa fie totul bine in continuare
![](pupic.gif)
![](japonez.gif)
si printesa mea s-a nascut pe 17 mai 2009 si fratiorul ei s-a "nascut" la 21 de saptamani pe 24 Mai 2008;
Dumnezeu le oranduieste pe toate
![](pupic.gif)
va pup cu drag
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
mara78 spune:
Dragile mele,
As vrea sa ma alatur si eu voua deoarece recent am pierdut o sarcina si durerea este imensa. Nu stiu daca va puteti imagina cum e sa faci chiuretaj de ziua copilului, pe 1 iunie si asta dupa aproape trei ani de incercari. Diagnosticul a fost clar: sarcina oprita in evolutie in saptamana a 9-a. N-am avut nici un simptom, n-am sangerat, am avut greturi matinale, dureri de sani, toate simptomele unei femei insarcinate. La o vizita intamplatoare la medic mi-a facut un ecograf si a vazut ca practic a disparut embrionul. Acum suferim foarte mult atat eu cat si sotul meu si de-abia asteptam sa treaca cele 3 luni pentru a putea incerca din nou. Intre timp, la recomandarea medicului am sa merg sa fac niste teste de trombofilie si un set de analize.
As vrea sa va intreb pe cele care ati reusit sa ramaneti insarcinate dupa o pierdere de sarcina daca ati ramas mai usor decat prima data, daca ati urmat ceva tratament ajutator, etc. deoarece aud tot felul de povesti si sunt un pic cam stresata avand in vedere ca prima data am ramas asa de greu.
Va multumesc mult!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
Mara, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat. Eu insami sunt patita de 3 ori si am reusit sa am primul copil dupa 5 ani de la prima pierdere de sarcina.
nimeni nu-ti poate spune ce se va intampla de acum incolo. Poti ramane graviduta imediat, poate sa mai dureze....si nici nu prea ai ce investigatii sa faci dupa prima pierdere. Bine, poti face evident, dar f rar se descopera cauza din prima.
eu zic sa mergi inainte dupa ce-ti plangi durerea, dupa al doilea ciclu poti incerca iar, tine-te de asta in perioada fertila si cu D-zeu inainte. Si urmareste f atent sarcina in primele saptamani, la ecograf, se pot da si ceva tratament de sustinere, eu am luat.
iti tin pumnii.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...