Durerea unei pierderi de sarcini (81)
Raspunsuri - Pagina 10
dumank spune:
Lia da.Coincidenta sau nu, asa a fost.Cu diferenta insa ca la mine nu a fost ea vinovata si stiu asta.Si sunt asa sigura pentru ca exista alti vinovati.Dar nu rezolv nimic daca arat cu degetul vinovatii.Eu sunt de parere ca Dumnezeu face totul cu un scop si ca nimic nu e intamplator.Si cu ajutorul Lui voi avea un alt copil de care sa ma bucur.
Lia73 spune:
intotdeauna ei se scot
nu sunt ei de vina
dar ai dreptate
DUMNEZEU STIE CE ARE PREGATIT PTR FIECARE
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
dumank spune:
Da,si tocmai de asta incerc sa ma concentrez asupra prezentului si viitorului.Incerc sa ma detasez cumva de trecut, desi el va fi prezent tot timpul.Dar nu cu aceeasi intensitate poate.Acum tot ce imi doresc este sa fiu bine si ca timpul asta sa treaca mai repede.Si sunt sigura ca asa va fi cu ajutorul vostru si al celor din jur.
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dumank Da,si tocmai de asta incerc sa ma concentrez asupra prezentului si viitorului.Incerc sa ma detasez cumva de trecut, desi el va fi prezent tot timpul.Dar nu cu aceeasi intensitate poate.Acum tot ce imi doresc este sa fiu bine si ca timpul asta sa treaca mai repede.Si sunt sigura ca asa va fi cu ajutorul vostru si al celor din jur. |
tre sa fim puternice
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
babiela spune:
mvb am intrat aici sa te pupacesc si sa-ti spun ca mi-e dor de tine , ne e dor de tine.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
eli spune:
buna! sunt eliza si ma alatur si eu voua,
azi ar fi trb sa am 8 sapt si 6 zile. dar sarcina s-a oprit din evolutie undeva la 5 sapt
m-am descarcat aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150420
Eseea spune:
Eli, imi pare tare tare rau.....stiu cum e, am si eu trei sarcini pierdute. Bucura-te de dragostea copilasilor tai, ei iti vor alina cel mai bine durerea......
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alinuk spune:
Eli
draga mea...
ai voie sa plangi
ai voie sa fii trista
si da, iti va fi dor de bebelushul din burtica
sa nu-ti infranezi niciunul din aceste sentimente
sunt firesti
sunt umane
hai si vorbeste cu noi, cand vei putea spune si prietenilor
as vrea sa-ti pot raspunde la intrebarea: Daca acest bebe nu va veni, oare e datoria mea morala sa dau sansa unui alt bebe?... e ft greu
iti recomand insa sa te rogi la Dumnezeu sa-ti dea semnul prin care vei intelege si-ti vei raspunde singurica... va veni acest raspuns, sa nu te indoiesti te rog
Imi amintesc un martie 2006, 8 martie, cand dupa multe sperante, vise, hopuri (3 sarcini extrauterine ..) am ramas insarcinata..oh ce bucurie, eram in al 9-lea cer... 8 saptamani de fericire si implinire
la echografie a cazut peste mine ca un pumnal napraznic vestea: "sarcina oprita in evolutie'
totul se naruia, nu-mi venea sa cred, eram impietrita, goala, pustie..
L-am identificat ca fiind cel mai cumplit moment din viata mea...
la numai doua luni aveam sa raman din nou insarcinata cu primul meu baietel, prima minune..
Iti doresc sa te regasesti alaturi de copilashii tai
Rugaciunile iti pot alina sufletul
Doamne ajuta!
eli spune:
alinuk, Essea, va multumesc ff mult pt cuvintele voastre ce mi-au incalzit sufletul
ieri am fost la Biserica, m-am spovedit , mi-a zis parintele ca al meu prunc e langa Dumnezeu.
sunt trista, nu-mi vine sa cred, ma simt obosita, as dormi intr-una.
dar ma uit la cele 2 minuni pe care le am langa mine si pt ele si nu numai trb sa ma ridic si merg mai departe.
Saptamana luminata sa ne aduca pace in suflete!
Mi-e dor de bebele meu!!!
adc spune:
alinuk,
Desi sunt offtopic nu ma pot abtine... vrei sa spui ca ai avut mai multe sarcini in uter dupa 3 extrauterine si ai acum 2 copii?
Anul trecut, aveam la activ 1 extrauterina operata, o singura trompa ramasa, si pe aceasta avusesem inca o extrauteria care se resorbise fara interventie. Intre acestea doua, o sarcina normala. Voiam al doilea copil dar ezitam... ii spuneam sotului meu ca daca as afla de 1 singur caz cu o singura trompa deja afectata si o sarcina normala dupa, voi reusi si eu sa am al doilea bebe. Din pacate nu am gasit pe nimeni, nici pe dc, nici inafara, si parca spre a confirma inexistenta reusitelor in cazul asta, in nov 2009 am facut cea de a doua extrauterina, pe care culmea nici n-am descoperit-o la timp, si am ramas de tot fara trompe.
Cat as fi vrut sa stiu ca exista cineva ca tine!
Acum imi dau seama ca de fapt nu-s chiar off-topic...
Sa iti traiasca minunile, chiar esti o norocoasa (dar cred ca stiai deja asta, nu?)
Mami de Alexandra (18.02.2006)