Durerea unei pierderi de sarcini (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Dumank ma doare sufletul cand iti citesc mesajele......stiu ca este greu, dar ai sa vezi ca timpul si Dumnezeu te vor ajuta sa treci peste durerea asta care iti sfasie sufletul

sa stii ca si eu am nascut prin cezariana la 37 sapt si 3 zile un baietel care a murit in pantecul meu cu cateva zeci de minute inainte de cezariana......si din pacate , la fel ca si tine sunt din Botosani

la ce doctor ai nascut?

iti doresc refacere usoara si Dumnezeu sa fie alaturi de tine si familia ta

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

cred c-am luat-o razna...adica...m-am hotarat sa tin un regim de curatare a organismului. Facand naveta la tara,am din plin buruieni.De ieri am inceput sa beau ceai de urzica,3 pahare pe zi timp de 30 zile.nu-i bun la gust,dar n-am sa mor. Combinat cu orice mancare in care se pune leurda. Nu ma intrebati ce-i asta,maine vad.n-am mancat niciodata dar cica ajuta.
apoi...poate duc o sarcina pana la capat.

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumank spune:

mvb multumesc pentru cuvintele tale si imi pare rau pentru pierderea ta.De refacut fizic sunt ca si noua.Cu psihicul e mai greu.Dar am inteles ca nu pot face nimic si ca trebuie sa invat sa traiesc asa.
Eu sunt la dr Puflea care e o persoana de milioane, si ii multumesc f mult pt tot ce a facut pentru mine.M-a ajutat enorm de mult, m-a sustinut la fel de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DUMAN, LIA, SORINAKE, GABRIELLA imi pare nespus de rau, uneori cuvintele sunt de prisos...dar macar aasa virtual vreau sa va spun sa fiti tari si sa va ridicati. Timpul va va ajuta.....durerea va fi mereu.....dar va fi altfel. Sa se indure Sf. Stelian de voi si sa va dea un copil.
E atat de greu de crezut cum reusiti totusi sa fiti inca "aici", voi mamicilor care ati pierdut copilasii , auzi la 37....39 sapt. Ptr mine este ceva insuportabil ca am pierdut sarcina la 11 sapt apai la 37!! Sau 39!! Nu stiu daca as fi suportat. PEntru ca am trecut prin 2 sarcini duse pana la capat(bine pana la 38s5z) , multumesc lui D-zeu si deci stiu ce simti in acea perioada, stiu cum te simti....si deci e de neconceput pentru mine sa pierzi copilul cand esti la capat de linie .....de neconceput...

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

multumesc de incurajari
Da' uneori nu mai am putere, trei sarcini pierdute, o extrauterina...Doamne,unde esti Tu,Doamne?

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mvb, pentru tine un buchet enorm de
Dumanc, mergi in urma sa citesti tot ce a scris Mvb, ai sa gasesti atata intelepciune.
Eu nu stiu de unde aveti atata putere, dar per din suflet sa va impliniti visul.
Gabriella, rau nu are cum sa faca Si da, acum sigur va urma sarcina de 40 de saptamani si un bebeloi mare si frumos si sanatos.
Eu sunt sigura ca voi toate va veti implini visul
Stiu eu, fetele care scriu aici toate au reusit, acum urmati voi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Dumank, coincidenta sau nu si eu am avut acelasi medic,in care, la fel ca si tine, ma rugam ca la un sfant sa aiba grija de mine si de BB......se pare ca am nimerit pe mana unui doctor, care se bizuie mai mult pe lucrarea celui de sus.....daca Dumnezeu lasa o sarcina usoara, toata lumea e fericita, dar daca apar ceva probleme, ies la iveala marile lacune ale stiintei si profesionalismului aceste doamne doctor.....si cu mine s-a purtat exeplar dupa, dar la ce bun?......de un an si 3 luni, imi tot ling ranile .....e greu, f greu.......tot ce iti pot spune este sa nu deznadejduiesti si sa nu incetezi sa crezi ca in cel mai scurt timp o sa fii o mamica fericita......eu una astept sa treaca Sfintele Sarbatori si cu ajutorul lui Dumnezeu sa fiu si eu graviduta
Sa mergi la un dohovnic si sa iti spuna ce sa faci pe viitor.....asa am facut eu.....e de mare folos invataturile unui preot in vreme de mare durere sufleteasca......nu mai intreba DE CE? DE CE MIE?.....asa a fost sa fie.....si nu uita ca nimic, dar absolut nimic pe lumea asta nu este intamplator

daca simti nevoia sa vorbesti cu o astfel de mamica, sa stii ca iti stau la dispozitie.....si eu la randul meu am primit mult sprijin si la la fetele de pe forum si de la persoane straine....si mi-a fost mai usor

Te imbratisez cu imensa dragoste!

si schimba doctorul asa cum am facut si eu......peste 6 luni poti incerca o alta sarcina.....

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

mamagiuliei, stiu ca tii la mine, insa nu sunt nici pe departe atat de inteleapta pe cat spui tu.....incerc si eu sa ma detasez cat pot de durere si sa vad mai mult viitorul decat tecutul......si mai stiu ca vor veni clipe de maxima bucurie si fericire pt mine si familia mea, insa trebuie sa fiu rabdatoare

E mare lucru sa fii rabdator si sa pastrezi linia tot inainte!...o adevarata VIRTUTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumank spune:

Multumesc tuturor pentru cuvintele voastre, ajuta foarte mult.
mvb la mine a fost ceva diferit cu dr.adica a fost vina cuiva dar nu a ei.poate o sa iti povestesc o data.adica dr de garda nici nu s-au uitat la mine ca nu eram pacienta lor.Apoi am sunat-o pe ea si a venit.Dar nu se mai putea face nimic.mie mi se pare inadmisibil ca dr de garda sa refuze asta.Pai daca vin paciente care nu au un doctor personal de ele cine se ocupa?
Ma rog si eu sunt de parere ca nimic nu e intamplator.
Tu la ce dr esti acum?
Tu dupa 6 luni ai incercat sa ramai?
o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

nu-mi vine sa creeeeeeeeeeeeeeeed
ati avit acelasi medic si ati patit la fel????????????

tre sa fceti ceva

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput