Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba:
- Si dumneavoastra sunteti ranit?
- Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia ce mai face Tudor? Cum la e la gradinita? cE crafturi minunate au mai facut?

Multumesc, bine, in general. Mai un tantrum ici si colo, dar il inteleg, a inceput gradinita. La gradinita e ok, doar ca a inceput sa planga dimineata. Luni a plans cand am plecat, marti a plans cand a intrat in clasa, miercuri a plans in parcare, azi a plans cand am plecat de acasa. De 2 zile, plangand, imi tot arata casa si zice "acolo" (adica sa mergem acasa, sa nu-l las la gradinita). Poate de saptamana viitoare e mai bine, ca vine si prietena lui din concediu. Azi dimineata, in brate la educatoare, plangand mi-a zis "Ba-bai, mami!" Dar vestea buna e ca ieri la gradi deja a plans mult mai putin decat alaltaieri.
Apropo, Carpatino, simtisi fundu' meu mare ingesuit in posteriorul dumneavoastra beljian pe bancuta?
Crafutri inca nu au inceput sa faca.

Daria vad ca e mare plimbareata. Bravo ei!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Adimercedes, eu daca as avea timp as aduna tot ce-ai scris de 2 ani despre Lisa si as face o carte pt parinti. Asa frumos si documentat spui totul, emani calm si multa empatie .

Papanash, multumesc pt cuvintele calde. Doar ca, din pacate, nu am timp nici pentru listele megalungi cu ce e musai sa fac...

Ce ma amuza cand spui ce povestelnic e Adi. Si pana la urma ce faci cu "ce afli" de la Adi?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

m-am trezit la 11,30 ca aseara eram doi huhurezi Sebastian si cu mine desi doar eu bausem cafele peste cafele!!!!

ma simt de parca am carat cerul in spate , dar acu' ma tin de cana cu energizant

bun venit pe lume puiutilor Larisa Gabriela , Lisa Maria si Melissa si felicitari mamicilor Jojo , Devylla si Danielle pentru minunatii. Viata lunga si senina si voi multi ani pe langa ele!

Felicitari micutului Daniel pentru crestinare si felicitam si mamica lui Ramonaiani!

felicitari Piciulika pentru cel de-al doilea putzos mostenitor . Cand te-am auzit ca esti lacrimogena , mi-a trecut un gand ca ai avea exces de estrogen si zic , gata ,ce , numai un baiat frumos sa faca , uite ca si fata frumoasa ! dar nu sunt mama omida ..felicitari ! Pupacim ursuletul frumos!

Adimercedes , felicitari pentru talentata Lisa !

felicitari Rebekai pentru realizari si independenta si Bebekai pentru rabdare

cu scuze pentru intarziere urez si eu La multi ani fericiti si impliniti sarbatoritelor mamici ce au taiat tortul in lipsa mea

concediu placut Luy , Sim_stoian si Greyeras ! Stai , parca si Bernix ! Iara pleci? Distractie placuta in continuare la munte Roxana ,fan micky mouse este si Sebastian - kimiti in varianta lui. Nu am gasit pozele cu voi ! la semnatura sau era vreun link si mi-a scapat?

Erina , eu sunt inebunita dupa accent, nu neaparat molvovenesc si cred ca daca mai stateam putin cu voi (imi cer scuze ca am plecat atat de repede) imprumutam si eu un pic .Al tau nu e pronuntat insa. In facultate aveam colegi olteni si ajunsesem si eu sa vorbesc cu perfectul simplu iar dupa doau saptamani in retezat bagai mana in foc ca sunt ardeleanca!

Roxali . Concediu placut in Romania !

Yaia , sa stii ca si acum regret prostia mea !
Salut mamicile pe baricade pe aceasta cale!

Sabina , iti doresc sa-ti gasesti postul pe care-l vrei la cons , daca-l mai vrei !
frumoase poze , protagonistii pe masura ,insa n-am apucat sa citesc pe blog , am deschisa fereastra - o dovedesc eu!
cat despre bulgaria , ma gandeam cat de strategic sunt asezati ai naibii !!!!!

fetele de la mare , numai o poza? frumoasa dar nu mi-a ajuns!

frumoase poze harnica PApanash ,Adi este delicios , mi-l dai mie?
sa stii ca ai dreptate cu mai rau , unde naiba au plecat aia cu camioneta 5min daca pe drum nu e tipenie de sat sau oras??! astazi in parc am mai aflat niste horror despre bulgarica , data viitoare ma teleportez daca mai am de gand sa plec in jos spre turcia sau grecia.

Gabriela felicitari pentru rezultate finale , cred c-ai tras o spaima .., eu stiam cum zicea si Tomasa , daca imm e negativ si img pozitiv (sper ca nu era invers) inseamna ca ai capatat-o inainte si nu exista nici un pericol ! Sarcina usoara in continuare!

Danuta ,Valentina sanatate puiutilor , ce de trageti si voi !
Danutza , la ce s-a referit dr cu modificare guritei ? La dantura de la suzeta sau ce?

Eu n-am reusit sa-l dezvat de pampers , nu constientizeaza cand face pipi iar la kk imi spune dupa , insa vad eu ca ramane fix si da semn de scremut! Suza inca ne ajuta sa adormim , desi o facem cu mare tam-tam cu mult dupa miezul noptii
pozele inca nu sunt gata , ca n-am apucat nici sa le descarc!

ma scuzati acum ca tb sa fac ceva de mancare ptr odor !

Ancasilv eu ii fac astazi reteta de paste scrisa de Adimercedes

va pup si va urez o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:

Buna dimineata!

Piciulika,unele fraze scurte din mesajle tale: cum ar fi cea cu masina si melcii,plus unele explicatii la pozelelui Micha suna pentru mine ca mesajele lui E. (inafara de latura fashionista la care aproape a renuntat,ea are 3 copii si postarile despre acestia imi sunt cele mai dragi).

Ahaaaa. Noh merci ca m-ai scos din neagra disperare ca nu gasesc asemanarea. Noh, daca tu zici... merci mult!

Da' sa stii ca e o diferentza fundamentala: "latura fashionista la care aproape a renuntat,ea are 3 copii".
Ei bine, eu nu am renuntzat deloc! (Pentru ca nu am la ce, ca nici nu am dezvoltat-o! )

Apropos: azi m-am trezit comentand pe ultimele pagini - ca deh.
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n241348-p4.html
Acuma nu stiu ce astepti tu, ca nu cred ca m-a dus capu' prea mult (in general, si acum in special ca eram la birou: da, daa, aveam intalnire cu colegii de proiect si-i musai... Ca-i proiectul meu. Acuma nici nu ma retrag in buncar si fac ecluza de aer! Ma duc minimul necesar si in rest bag mare de acasa.)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Citat:
Adimercedes, eu astept cu nerabdare povestirile despre cum papa Lisa. Daria are zile si zile...Felicitari pentru inscrierea la clasa de muzica. Chiarciteam pe baby center ca e virsta ideala poentru asemenea activitati: Baa,ba, black sheep...

Erina, pai Lisa papa total aiurea, dupa parerea mea si ce aud pe aici . Dar asta e stilul zilele astea, ma iau si dupa "output" ca sa imi dau seama ca nu da inapoi...

Pai, meniul zilele astea arata cam asa:

- mic dejun: 1/2 de bol de lapte cu 1 Weetbix, 2 linguri de cereale integrale cu nuci, 2 linguri de fulgi de porumb si 1/2 de banana. Apoi mai rontaie 1/2 de felie de paine sau mar sau bea putin lapte - dupa chef si pofta, ca eu ii tot ofer.
- snack 11-12: niste napolitane gen saratele - waffers (sau grisine groase), 1/2 de mar
- pranz 2-3pm: ciugulit putin din farfurie. Azi a mancat 1 cartof copt, 1/2 de peste la cuptor cu parmezan ras. Nu a vrut salata de rosii cu ulei de masline.
- snack 4-5pm: fructe/legume sau waffers sau ambele. Azi a mancat 1.5 ardei gras galben, un bol mic de capsuni, 1 para mica si s-a suit si si-a luat din bucatarie 1/2 de cartof copt ramas de la pranz.
- cina 6-7pm: i-am oferit grisile cu Philladelphia Cheese, insa a vrut si Vegemite, dar nu a mancat mai mult de 1/2 de grisina, mai mult a lins branza si Vegemite-ul. Apoi a cerut branza rasa si a mancat asa simpla. Apoi a rontait din farfurie de la sot undeva sub 1/2 de peste ca cel de la amiaza si a baut niste ceai.

DAR, nu sta la masa mai mult de 10', max! Cat apuc sa balotez in timpul ala, bine. Cand simte ca s-a saturat sau nu mai vrea, zice "nuf" (enough), "fechiu", vine ma imbratiseaza si ma pupa si se duce la ale ei... Snackurile le are la masuta mica din living si se mai joaca intre timp, mai rontaie, mai vine mai cere, etc.

Asa ca nu cred ca vom ajunge prea curand la felul 1 si felul 2 la amiaza "in 1 sitting" . Daca ii dau supa, de ex, nu mai mananca nimic, poate dupa 1/2 sau 1h.

Cum am zis, asta e ritmul zilele astea si incerc sa ma obisnuiesc cu stilul asta si sa gatesc ca atare, mai ales ca nu mananca NIMIC din ce e o masa nedeterminata, gen mamaliga, orez, pireu etc.

Sper ca voi stati mai bine .

Pupici Dariei si mamicii ei elegante

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

erina, piciu, mi-a scapat, ia dati-mi si mei link la blogul fashonistei cu 3 copii

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Adi felicitari Lisei! Poate ne-o arati si pe micuta in actiune! Asteptam pe viitor si alte impresii! Felicitari si tatalui pentru viza, poate asa iti mai alini dorul de casa si de cei dragi!

Valentina, multumesc . O sa urc zilele astea filme si poze mai recente. Tata vine la sf sapt viitoare si cred ca vom avea o perioada de acomodare unii cu altii, unde eu va trebui sa ii fac sa se inteleaga (tata cu Lisa, adica). Dar se va adapta, ca nu are de ales . Va tin la curent cu ritmul in care ma voi urca pe pereti ;)

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mey, Adi, pai daca asta-i rau, sa-ti zic eu ce manaca vrabia mea - si iti schimbi radical parerea - ai o bulimica!
Noi tinem modelul de aici - am vazut ca tu incerci cu 3 mese - aici recomanda 5 mese: 7-9:30-12:30-4-19.

Deci Mi-cha:
- Dimi 7:20 - 360ml lapte. Apoi evtl. un biscuite (unu'), max! (in rest ne sufla grijuliu in cafea ) sau o lingura furata de la noi de müsli. Atat.
- Pe la 10 un iaurt cu vanilie sau o banana
- 12:30 de ex. supa cu taietzei, un bolutz. Scandal mare la felul daoi, pui cu piure - nici nu vrea s-auda! "Gioos!". Deci ori vii cu supa, ori cu felul doi. Si atunci intai piureul (ii place!) ca daca vede carne uita de legume, ciao! Degeaba le-ai mai pus. Asa ca intai piureuam, apoi puim.
- Ora 4: iar un fruct (avocado 3/4, sau o banana, sau un 1/2 mar) ...sau sticksuri (m-a innebunit!) sau paine goala.
- Cina: un piculetz din: paine, cascaval, sunca fiarta, ou fiert, muuulte masline; sau cateva furculitze de paste cu unt sau cu branza (carnea o scuipa).
(Orice e combinat: (branza crema pe paine) e bleach! - totul trebuie separat. Si cu carnea pe paste la fel. Si legumele in ciorbitza... le pasez, ca sa nu le vada in lingura - nici nu deschide gura daca e un cubuletz sau o razatura de morcov pe-acolo!).
- 260 ml lapte seara la kuki

Noh, ca l-am barfit - acuma asa-i ca o vezi in alta lumina pe mancacioasa ta? Pupam Lisa!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Yaia , sa stii ca si acum regret prostia mea !

Ema, habar nu am la ce te referi! (si mi-am stors creierii!)

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput