Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)
Raspunsuri - Pagina 17
ancasilv spune:
fetele, voi ce mai gatiti pt voi, ca eu sint intr-o mare pana de inspiratie. doar ardei umpluti sa nu spuneti, ca m-am saturat de ei.
anca si Vladut... 06.10.2007
papanash spune:
helou !
care-i treaba ? eu n-am simtit cutremurul de ieri, am uitat sa va zic. eram cu tras canapele, aspirat, etc. ma sunau astia ai mei si eu nu auzeam telefonul
, of, ce bine ca nu l-am simtit, ma speriam rau si plecam sigur de-acasa ...
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasilv fetele, voi ce mai gatiti pt voi, ca eu sint intr-o mare pana de inspiratie. doar ardei umpluti sa nu spuneti, ca m-am saturat de ei. anca si Vladut... 06.10.2007 |
supa de rosii cu galusti, ardei copti -zilnic de vreo 3 zile, salata de vinete ( fara maioneza-pe caldurile astea), ciorba de legume dreasa cu ou si iaurt, spaghete cu carne, ficatei de pui panne, salata orientala....
vreau sa fac o supa de mazare si vinete umplute ( cu carne de pui si legume, cred), dar asta maine, pentru azi mai mancare.
( 02.10.2007 )
danuta36 spune:
Hello!
Multumim pentru urari fetele
,deja Miru e mai bine...de fapt si zilele trecute a fost vioaie si vesela,nici nu zici ca ar avea ceva bai.
Aaa..eu cred ca i se trage de la niste carne facuta la gratar,nu cred ca de la mare,ca-s aproape 3 saptamani de cand ne-am intors.Duminica am fost la padure si dimineata a fost totul ok,dupa masa a inceput 'distractia',dupa ce a mancat carnea...si altele pe langa.
Valentina,multa sanatate lui Andrei!dat si vot![]()

bebeka si a mea 'comenteaza' la spalatul pe cap ![]()
papanash spune:
Danuta, sigur nu-i dela mare, asta se manifesta imediat.
eiu n=am fost cu analizele fiindca n-a mai facut dimineata acasa, deci n-am avut ce sa duc
.poate in weekend.
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Bebeka, nici Adi nu agreeaza spalatul pe cap ( noi folosim nui dusul), ba mai nou nu ma mai primeste la baie
, ii pun dusul sus pe perete si el se joaca foarte fericit acolo, cu barcutele, se spala singur ( pe bune) cu buretele si sapun, cand mai intervin si eu se supara
. Butoaneaza robinetul sa-i stabileasca presiunea , temperatura...Dar canta, tipa " mama, Adi dush, spala baca:, spala Adi dedete ( degete), mana, pichorul..." dar ma striga mereu sa stie ca-s in preasma , comunicam tot timpul.
De 2 zile, cand mergem cu masina tipa "tati, tare tati"....v-am mai zis ? cred ca m-am cam sclerozat si ma repet .
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza, ii cere permisul si citeste:
Politistul:
- Ooo... domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati.
Soferul:
- Dar ce s-a intamplat?
Politistul:
- Eeeeh... mai citim si noi!
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Un politist la o agentie CEC:
- Am o suma depusa... Pot s-o scot?
- Desigur, ii raspunde functionara de ghiseu.
Dupa inmanarea banior si dupa ce politistul a numarat banii, acesta intreba:
- Acum pot sa-i depun inapoi?
- !??
- Am vrut doar sa vad daca sunt toti.
( 02.10.2007 )