Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)
Raspunsuri - Pagina 16
ANDREEA11 spune:
Sabina pana la urma asta e un glanurom de la un fir cxare nu s-a absorbit bine. E ok ca nu am facut infectie. Dr Tarig nu vb romaneste f bine, desi e un dr bun, eu cu capul in nori nu eram atenta, asa ca ieri cand l-am sunat si i-am zis ca a cedat durerea ola diclofenac si dc sa ma duc la o alta specializare, mia explicat in amanunt.
ANDREEA11 spune:
Picea felicitari pt noile bijuuri![]()
Rodica ce burtica mare!! Iti zic deja nastere usoara si bebe sanatos!!!
Devylla ai grija de bebelusa si de bebeloaie!!
ANDREEA11 spune:
Fetelor repede unde gasesc si eu un costum de baie intreg de baiat!!! Repede, repejor ziceti!! Sunt pe ultima suta de metrii.
Erina spune:
Buna dimineata!
Aseara ne-am culcat tirziu asa ca Daria doarme si acum. O astept sa se trezeasca din minut in minut!!!
Ce de mesaje pentru mine!!! Multumim tuturor!
Piciulika,unele fraze scurte din mesajle tale: cum ar fi cea cu masina si melcii,plus unele explicatii la pozelelui Micha suna pentru mine ca mesajele lui E.
(inafara de latura fashionista la care aproape a renuntat,ea are 3 copii si postarile despre acestia imi sunt cele mai dragi).
Bernix cu mare drag la urmatoarea intilnire. Totul tine de bunavointa si vointa cum am spus de multe ori! Eu m-am simtit tare bine ieri si m-am felicitat ca in loc sa aleg varianta usoara de a sta in Herastrau am mers intr-un loc nou sa cunosc prieteni noi. Cred ca e un cistig imens pentru Daria.
Sabina Y. ma bucur ca sunteti bine. Imi pot doar imagina cit e de greu dar si frumos in acelasi timp cu doua printese.
Valentina sper sa scape repede Andrei de raceala aceasta.
Andreea11 si in Eforie e frumos, intradevar mai putine atractii dar plaja e la fel de buna si e mai putina aglomeratie.
Si noi mergem din nou pentru Daria si mai ales pentru aerosoli. Am noroc ca sotul e la fel de constiincios si organizat ca mine.Oricit de obosit ar fi ne trezim foarte devreme si mergem cu Daria pe plaja.
Sunt siguraca o sa ii faca foarte bine lui Cristi.
Sabina am vazut pozele cu frumosii tai alergind porumbei si la fintina arteziana. Sunt minunate! Se vede ca se simt excelent la munte!!!
Yaia ce mai face Tudor? Cum la e la gradinita? cE crafturi minunate au mai facut?
Bebeka, e super Rebeca! Si eu sunt siguraca vor veni si zile cind nu va dori sa mearga dar oricum e mare lucrucas-a adaptat asa de bine din primele zile!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Fetelor repede unde gasesc si eu un costum de baie intreg de baiat!!! Repede, repejor ziceti!! Sunt pe ultima suta de metrii. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Andreea11 daca nu ma insel am vazut eu alaltaieri la Debenhams (Baneasa). Se uita sotul la ele cit timp eu cascam gura la niste rochii. Am vazut asa cu coada ochiului, nu stiu pret,marime nimic. Sunt ca cel pe care il avea Vladut de Moldoveanca.
Erina spune:
Prisi toate bune?
Celia, Kriss, Moldoveanca-moldovencele mele toate bune?
Va doresc o zi excelenta!!!
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Sabina Adi, am primit 2 cadouri extra, unu stiu ce sa fac cu el, altu nu un obiectiv de 30 de mm (Radu de Picea stie ce-i aia...deci 31 cu diafragma 1.8, pentax Limited, asa sa-i spui, da? si o begonie uriasa ope care nu stiu sa o ingrijesc, dar acuma trebuie sa caut pe net ce si cum, daca are cineva sfaturi... |
| citat din mesajul lui Sabina Adi, n-am apicat sa -ti spun despre decizia sotuloui...mi se pare f f bine sa faci ceea ce simti , mai cu seama in vremuri tulburi! pentru ca lucrurile nu-s sigure niciodata...si-atunci mai bine vvsa iti urmezi instictul. Unora le spune sa stea pe loc, altora sa se desprinda...fiecare dupa context. Cat despre lectriile de muzica, mi se pare f dragut ce povestesti tu acolo. Plus ca are Lisa activitatea ei, in afara casei, ceea ce o va ajuta mult cand vine samburelu'. Au inceput si la noi sa mai rasara cluburi din astea, daca va intereseaza, fetelor, va zic de una/alta. |
Sabina, sa folosesti sanatoasa cadourile. Sunt sigura ca vei gasi utilitate ambelor si vei sti sa ai grija de ele
Referitor la cursul de muzica, e special facut pt copii pana la 3 ani, cu cantecele pe care ei le canta in mod normal. Lectia de luni a avut un impact extrem de mare. De luni Lisa nu mai cere Trotro (desene animate speciale pt varsta lor, de 2 minute pe episod, ii luasem dvduri)!!! Ci vrea "shoks" (songs). Nici macar nu l-a pomenit pe Trotro decat azi dimi si cand vroiam sa ii dau drumul la dvd, a inceput sa strige "shoks-shoks"!!! Si de atunci merge muzica mereu in casa. Plus ca zilele astea a inceput sa danseze mai mult, inclusiv cu papusa favorita, ma cheama si pe mine la dans, sa scuture din clopotei, maracas si alte jucarii ce fac zgomot, sa fredoneze crampeie de cantece (o aud cu "bah-bah-yes-yes", "yyyaaa, yaaa, ohhh" etc). Sper sa o si tina
Drumetii placute la Busteni si asteptam poze.
Revin, ca mai am de spus
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
bebeka spune:
Multumesc pt felicitarile adresate Rebecai;si da,vorbeste f mult.de ex un dus de 5 min inseamna:
-tine-te,cazi,tine-te de margine(asta ii ziceam eu mereu iar acum isi spune singura)
-spalam mainile,patzioale(picioare) ,a fund
-buretele face spuma
-si Rebeca are burete si mama are burete,tata nu are burete,cumparam de a magazin
-burete roz ,buretele mamei,buretele Rebecai
cam asta zice cat ii fac dus si multe altele
Voiam sa intreb de mai mult timp daca mai sunt copilasi care fac scandal monstru la spalatul pe cap?la noi de fiecare data se lasa cu urlete animalice si vrea sa sara din cada...
alehiam spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Fetelor repede unde gasesc si eu un costum de baie intreg de baiat!!! Repede, repejor ziceti!! Sunt pe ultima suta de metrii. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
eu am vazut ceva si pe la fox... nu stiu daca aveau si mari... eu i-am luat lui robert de la un miniprix - http://picasaweb.google.com/malynskaya/AlbumFaraTitlu#5366764644569040658
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
Bebeka si la noi se lasa cu plansete la spalatul pe cap si cu data, data... dar il mai zapacesc cu balonase, cat il limpezeste tati si ii mai distrag atentia asa... in rest e cel mai fericit sa faca baie. Ieri isi facea valuri si se credea la mare 
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)