Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
Adi, si eu cred ca mananca super bine Lisa!
Gheorghe, de unde era mancaciosul sef, acuma mananca bine doar daca ii e f f foame.
Dimineata, dupa ce suge bine, mai bea si lapte de vaca
, dupacare, cam peste juma de ora mananca cu mare placere ou fiert moale cu painica.
peste inca vreo 2 ore fructe, care se nimeresc.
la pranz, tot asa, daca ii dau doua feluri mananca f f puytin din fiecare.
Seara recupereaza...acu n-am stat sa vad ce si cat, dar ii plac salatele (de fapt ceapa din salata), ii place telemeaua goala.
Am observat ca cel mai bine mananca atunci cand ii e foame:)
last minute: e grindina! ,mare, mare de tot!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Adimercedes, ai zis si cat de des mergeti la lectiile de muzica? tare pe Lisa pe care o indragesc neconditionat ![]() |
Carpatina,
si o imensa imbratisare.Lectiile de muzica sunt saptamanale, durata e de 10 saptamani. E o initiativa a unei organizatii si a unei universitati din Queensland, daca am retinut bine - detalii aici. Prima impresie a fost ca sunt bine gandite, CD-ul e ff bine realizat, cu multe explicatii pt tipul de ritm din cantec si miscari necesare etc.
Cat despre fundul meu, inca "batzaie" si o sa o mai faca o vreme
Dar despre Ioana cand zici mai multe, ca eu intreb mereu...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
bebeka spune:
Mey ,stiu ca e de abia a doua zi,dar cred ca va fi o problema cu somnul la cresa. Desi imi spusesera sa o las sa doarma acolo,m-am deplasat la fata locului mai ales ca am vrut sa vad si ce fac doamnele pe acolo.Cand am intrat una din ele statea la patutul Rebecai si ii spunea inchide ochii,fa nani.iar Rebe raspundea:inchide ochii,fa nani.Am luat-o iar acasa s-a culcat acu la 4.
Mi-au zis ca mai incercam si maine poate, poate.
papanash spune:
Sabina, cred ca trebuie sa amanati drumetia de maine, cica-i jale mare la munte, acum a inceput si aici ploaia.Am vazut poze cu frumosii, sunt SUPERBI !!!
Yaia, si io mi-am scotocit prin kreer
si in cele din urma mi-am dat seama care-i chestia aia cu ardelenii si pateul, o singura data am vazut-o cu sonor
. Ceamica se referea la intalnirea cu tine, ratata ( intalnirea , nu te stramba ) cu toate ca era in apropiere. Asa deci,esti si tu pe bancuta
....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
pietre mari, grindina !!!!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Adimercedes - tot nu apuc cu mailul: felicit sotzul pentru verticalitate si ii doresc mult-mult succes! Eu zic ca bine a facut, acuma e momentul - chit ca trebuie sa inghitzi in sec si sa-tzi iei mult curaj pentru pasul asta! Bravo!! ![]() ![]() ![]() the 4 of you! |
Picio, multumesc
.Multe felicitari pt Don Juan 2!!! Ce ma bucur pt voi! Abia astept sa ii vad pe cei 2 crai iesind impreuna "la atac"
...Pup familia Mi-cha si burtica de baiat!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Yaia, postul tau l-am ratacit, asa ca nu te citez - sorry
. Dar vreau sa iti multumesc pt urarile de bine
. Mi-e dor de postarile tale pline de "suflu". Oare te-a afectat Shogun?!? ![]()
Offf, pupacesc delfinasul cel regradinarit
. Ce mila mi-e cand spui cum plange el - imi inchipui ca tie nu iti e deloc usor. Dar sunt sigura ca se va readapta fara probleme. Mai ales ca ii placea asa de mult, plus ca are si prietenii acolo. Abia astept sa vad ce mai face cu manutele dibace. Si cu inotul ce ati mai facut? Mai merge la lectii? Pana la urma petele alea "de cafea" au disparut?
No, te pup si astept detalii cu amanuntul ![]()
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Sabina spune:
papanash....acu ploua, e adevarat, dar nu e prapad deloc.Mai tuna un pic, dar nu mai cade grindina.
pe bune ca se exagereaza la greu:)
acu na, pe vremea asta nu e de mers nicaieri, evident, da sa vedem cum se face maine, cica la ora 21 dispare atentionarea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna din nou!
Ancasilv, eu am facut doar poze. Patru sunt cu Daria iar una e aproximativ indentica cu cea pusa de Luiza pe e-mail.
Piciulika din ce am vazut eu esti chiar fashion oriented. Comparatia mea a fost facuta pe baza impresiei generale pe caremi-ai facut-o. Nu stiu daca jobul tau e la fel de creativ dar in imaginea mea semeni mult cu E. Micha e superb!!! Mi-a placut mult in pozele cu tine in apa, cu tati si cu tine in apa din nou!
Yaia, sper sa se reobisnuiasca Tudor rapid. Revenirea din vacanta a prietenei va fi un plus cu siguranta! Asteptam cu nerabdare crafturile viitoare!!! Nu ai mai povestit despre mersul la piscina...(sa stii ca e interes sincer desi dupa atitea intrebari mi se pare si mie ca "sun" a curioasa desi nu sunt...parol!
Danuta ce bine ca si-a revenit Miruna! Poate fi de la carne intradevar! Cu Daria nu am problema asta pentru ca ea nu pune gura pe carne decit in ardei umpluti,paste, ore4z, deghizata in piure...
Ceamica 
, mi-ai placut mult!!!
Papanash, eu m-am speriat teribil ieri. Nu va spun cum s-a zgiltiit cladirea desi are numai trei etaje. Sotul la birou nu a simtit nimic si credea ca mi s-a parut.
Adimercedes, Lisa maninca superrrrrrrr bine!!! Un pestisor Daria nu a mincat niciodata!!!
Astazi a mincat asa:
7- 280 ml lapte
10si- o para piure amestecata cu 30g cereale si 160 suc de mar.
12-a cerut bzzz-adica cereale (a mincat un pumnisor)
14-pentru ca s-a trezit tirziu un castronel de orez facut la cookricer amestecat cu ardel,mazare,morcov, porumb,piept de pui si omleta taiata julienne.
Mai tirziu va mai minca un iaurt simplu iar seara din nou ceva putin din felul doi iar inainte de culcare un biberon de lapte.
A mai baut fresh de portocale intre timp.
Nu pune gura pe supe sau ciorbe pentru ca vrea sa manince singura totul si i se pare prea greu. O sa incercsa ii dau perisoarele separat iar supa sa o bea din canita.
Tot asa rezista maxim 15 minute la masa,ma anunta cind se satura spune gata si nu mai deschide gura. Ii mai plac bulette din carne de curcan cu umplutura de brinza, clatitele goale, briosele, nu se omoara dupa fructe decit piure, felioarele de castravete si morcov le mai rontaie cu placere...
Am observatca maninca lucruri pe care nu le-ar atinge altfel in compania altor copii. cind e cu Matei sau ceilalti verisori maninca mai bine, a incercat si pepene, cirese etc.
E si vina mea pentru ca nu maninc cu ea si nici nu am revenit consecvent cu fructele sau legumele pe care le-a gustat o data.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Mey, Adi, pai daca asta-i rau, sa-ti zic eu ce manaca vrabia mea - si iti schimbi radical parerea - ai o bulimica! Noi tinem modelul de aici - am vazut ca tu incerci cu 3 mese - aici recomanda 5 mese: 7-9:30-12:30-4-19. Deci Mi-cha: - Dimi 7:20 - 360ml lapte. Apoi evtl. un biscuite (unu'), max! (in rest ne sufla grijuliu in cafea ) sau o lingura furata de la noi de müsli. Atat.- Pe la 10 un iaurt cu vanilie sau o banana - 12:30 de ex. supa cu taietzei, un bolutz. Scandal mare la felul daoi, pui cu piure - nici nu vrea s-auda! "Gioos!". Deci ori vii cu supa, ori cu felul doi. Si atunci intai piureul (ii place!) ca daca vede carne uita de legume, ciao! Degeaba le-ai mai pus. Asa ca intai piureuam, apoi puim. - Ora 4: iar un fruct (avocado 3/4, sau o banana, sau un 1/2 mar) ...sau sticksuri (m-a innebunit!) sau paine goala. - Cina: un piculetz din: paine, cascaval, sunca fiarta, ou fiert, muuulte masline; sau cateva furculitze de paste cu unt sau cu branza (carnea o scuipa). (Orice e combinat: (branza crema pe paine) e bleach! - totul trebuie separat. Si cu carnea pe paste la fel. Si legumele in ciorbitza... le pasez, ca sa nu le vada in lingura - nici nu deschide gura daca e un cubuletz sau o razatura de morcov pe-acolo!). - 260 ml lapte seara la kuki Noh, ca l-am barfit - acuma asa-i ca o vezi in alta lumina pe mancacioasa ta? Pupam Lisa! ![]() Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si ![]() www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">Situl lui Michael |
Picio, adevarul e ca incerc sa nu ma stresez prea tare, sa nu ma enervez si sa nu o stresez, sa nu fac comparatii, sa nu..., sa nu... Si sa ii ofer mancare nutritiva si de calitate, la "putinul" pe care il mananca...
Insa tot tu mi-ai salvat "sanitatea"
Vroiam sa te sustin si eu in decizia de a lucra de acasa, mai ales in situatia asta ciudata cu atitia virusi si atatea voiajari. Plus ca si Mi-cha se va mai linisti si poate va avea mai putine zile de "nein" - avem si noi zile "razboinice", cand imi vine sa ma urc pe pereti. Tin pumnii ca seful sa fie cooperant. Danielle a avut gripa porcina si a tras, saraca, 1 sapt de "horror", cum a zis chiar ea!
Si am vazut si pozele
. Ce scump dulce aveti voi acolo!!! Nu ca nu stiam "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009