Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Adimercedes , felicitari pentru talentata Lisa !

Ceamica, multumesc .

Sa va fie de bine concediu. Bine ca totul a fost bine pana la urma...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sabina da search letterstomarcjacobs. Blogul e inchis dar a deschis altele.

A picurat un picut si la noi dar s-a oprit. Ma astept sa ajunga si aici furtuna de la voi. Pacat, aveam planuri de iesit in parc.
sper macar sa fie bine zilele urmatoare la mare dardaca nu noi ne vom relaxa oricum.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Adi, si eu cred ca mananca super bine Lisa!
Gheorghe, de unde era mancaciosul sef, acuma mananca bine doar daca ii e f f foame.
Dimineata, dupa ce suge bine, mai bea si lapte de vaca , dupacare, cam peste juma de ora mananca cu mare placere ou fiert moale cu painica.

peste inca vreo 2 ore fructe, care se nimeresc.
la pranz, tot asa, daca ii dau doua feluri mananca f f puytin din fiecare.

Seara recupereaza...acu n-am stat sa vad ce si cat, dar ii plac salatele (de fapt ceapa din salata), ii place telemeaua goala.

Am observat ca cel mai bine mananca atunci cand ii e foame:)

Sabina, pai, mananca "bine", ca eu stau si ii tot ofer. Dimineata ma dispera pe la 7-8 cu "mami, eat!", repetat ca o incantatie, dar cand e vremea de "eat", ma cam lasa cu ochii in soare. E independenta, vrea sa manance ea, insa se plictiseste repede si ma trece pe mine la aparat pt inca vreo cateva runde.

Vezi, nu uita, ca al tau inca mai suge!!! Ori Lisa nu bea lapte decat asa, dupa chef, o data la 2 zile, si atunci cam 100-150ml, daca am noroc!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare de la munte, cu furtuna de rigoare cu tot. Tocmai ce a inceput. Netul merge, cablul nu. Oricum nu pot sta mult, ca s-a trezit Andrei deja.

Voiam sa urez sanatate puiutilor bolnaviori, mai ales tizilor nostri care vad ca sufera!

In rest ratam intalnire dupa intalnire, asta e, m-am consolat. Sper sa nu ratez si urcarea pe munte cu Sabina maine, desi la ce furtuna e aici nu stiu ce va fi. Oricum e beton propunerea Sabinei, sa vedem ce iese. Cu piticii ce faceti? Eu nu l-as lua pe Andrei, l-as lasa la Poiana cu bunicii.

Sabina, in Busteni cred ca venim oricum. Avem niste interese imobiliare, o sa iti povestesc eu incercarile esuate de aici. Doamne ce preturi nebune aici!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Adimercedes, Lisa maninca superrrrrrrr bine!!! Un pestisor Daria nu a mincat niciodata!!!

Astazi a mincat asa:

7- 280 ml lapte

10si- o para piure amestecata cu 30g cereale si 160 suc de mar.

12-a cerut bzzz-adica cereale (a mincat un pumnisor)

14-pentru ca s-a trezit tirziu un castronel de orez facut la cookricer amestecat cu ardel,mazare,morcov, porumb,piept de pui si omleta taiata julienne.

Mai tirziu va mai minca un iaurt simplu iar seara din nou ceva putin din felul doi iar inainte de culcare un biberon de lapte.

A mai baut fresh de portocale intre timp.

Nu pune gura pe supe sau ciorbe pentru ca vrea sa manince singura totul si i se pare prea greu. O sa incercsa ii dau perisoarele separat iar supa sa o bea din canita.
Tot asa rezista maxim 15 minute la masa,ma anunta cind se satura spune gata si nu mai deschide gura. Ii mai plac bulette din carne de curcan cu umplutura de brinza, clatitele goale, briosele, nu se omoara dupa fructe decit piure, felioarele de castravete si morcov le mai rontaie cu placere...
Am observatca maninca lucruri pe care nu le-ar atinge altfel in compania altor copii. cind e cu Matei sau ceilalti verisori maninca mai bine, a incercat si pepene, cirese etc.

E si vina mea pentru ca nu maninc cu ea si nici nu am revenit consecvent cu fructele sau legumele pe care le-a gustat o data.

Erina, vezi ca uiti ca Lisa nu bea lapte aproape deloc! Singurul mod de a avea ceva lapte e dimineata, cu cereale. Altfel, cum mi-o fi norocu'...

Insa adora fructele si legumele. I le tai cubulete in bol sau pe farfurie si si le ia pe masuta ei si le rontaie in ritmul ei... S-a obisnuit cu ele cubilete de la grupul de joaca, desi acolo mananca snackul de fructe asa, relativ, ca e mai interesant sa se joace decat sa stea la masa cu ceilalti copii. Desi ea e cea care, atunci cand vede ca incep educatoarele sa adune de pe mese, se duce in bucatarie si scoate din cutii boluri si cani si le pune pe mese pt copii .

Am incercat si eu tot felul. De ex, nu prea ii place pepenele, mango, portocalele/mandarinele decat rar de tot. Insa mananca mere, pere, banana, capsuni, cirese. La capitolul legume, rontaie morcovul daca il tai sticks, ardeiul il tai cubulete, rosii baby roma (le mananca si intregi, ca le musca si soarbe sucul din ele) etc. Si a descoperit de curand passion fruit. I-am taiat si scurs in bol vreo 4-5 bucati si a fost ff fericita sa il manance cu lingurita sau sa il bea, asa, simplu. Insa acum nu am mai gasit ziele astea, nu stiu unde au disparut!

Fug sus la dus, va pup si mai intru sa va "verific" . Dar voi scrieti, nu stati dupa mine ;)

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, atunci, excursie, neexcursie, ne vedem.
eu il iau si pe Gh pe munte, da el e cat de cat familiar cu conceptul:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna,
Danuta, multa sanatate Mirunei , sa-i treaca cat mai repede.

Valentina , sanatate papanasului, imi pare rau ca iar a racit, sa-i treaca cat mai repede. Eu i-am dat Andreei ,Prospan(sirop natural,e pe baza de iedera)-a scris Sabina de el pe aici -si am fost multumita.

Piciulika, sa fiti sanatosi si fericiti cu cei doi printi, sarcina usoara in continuare si sa iti iasa totul precum iti doresti .

Devylla, ma bucur ca vestile sunt bune de la voi.

Roxali, sedere placuta in Ro, ma bucur ca prietenia de la distanta s-a concretizat in intalnirea frumoasa. Am vazut ce fratior protector are dulceata.

Erina, multumim, . Ma bucur ca Daria isi face prieteni multi si mami de asemenea. Va doresc drum bun si sa aveti zile placute la mare alaturi de Matei si ai lui.

Papanash, deci asa cu Adi...treci la colt...urat...
Vad ca ai impartit sarcinile cu tanti Iulia..., daca nu ai simtit cutremurul...

Yaia, imi pare rau ca reacomodarea lui Tudor la gradi e cu mult plans. Sper sa treaca mai repede perioada si sa-i fie cat se poate de placut acolo, fara mami si tati...

Sabina , frumoase foto, multumim. Sper sa fie vreme buna maine si sa urcati pe munte asa cum v-ati propus.

Am vizionat impreuna cu Andreea, foto cu doi copii superbi , si ma intreba "Cine-i acolo?" , i-am spus Gheo si Sofia. Cand a vazut foto cu porumbei striga"Pindei Gheo, pindei" iar la foto cand bea apa a zis"Gheo bea apa".
La foto de la intalnire a vazut-o pe Daia...

Frumoase amintiri pentru copii , felicitari mamicilor!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Fetili de la munte, cica si maiine-i vremea cu ploaie multa acolo, acu au zis la meteo, am ciulit urechile sa vad daca-s sanse sa urcam si noi

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

So, ramane in picioare excursia de maine, cel putin pana acum.
Rox, daca nu-l iei pe Andrei va fi mult mai simplu. Voi ajungeti al 11?

Io nu'sh cum sa fac cu somnul de pranz al Anei. POate s-o trezesc la 8, ca daca doarme ca azi pan' la 10 o sa fie moarta de somn la intors din drumetie si va fi rau-rau. Sau poate s-o las cu Bobo la Breaza si sa vin doar eu ori sa-i campez la Busteni la Sabina, nu stiu cum sa fac.

Tinem legatura!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Noi tocmai am terminat bagajele!!
Va pupam!!

Mergi la inceput