Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 9
danonique spune:
Azi trebuie sa merg sa cumpar uniforma ptr Vanessa ptr ca din septembrie va merge la scoala.Am inscris-o la o scoala bilingva fr-engleza.Am preferat o scoala privata ptr ca sunt mult mai seriosi. Abby va merge la cresa la care a fost Vanessa anul trecut.Sper sa se adapte repede si sa nu planga prea mult.Mi se rupe inima cand ma gandesc ca vor plange dar e spre binele lor.
danonique spune:
LAURA
.Doamne prin ce treci si tu cu puiutii!Sper sa isi revina repede.Despre pipi eu zic sa urmaresti daca azi se remediaza problema.Daca nu e schimbat la culoare eu cred ca nu sunt motive de ingrijorare.Multa sanatate!
Ereena spune:
a fost cutremur . L-ati simtit ? eu eram intinsa in pat si zau ca nu mi-a placut senzatia 
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena a fost cutremur . L-ati simtit ? eu eram intinsa in pat si zau ca nu mi-a placut senzatia ![]() MATEI POZE PITICUL URIAS BBEAUTIFUL |
da, la greu...eu si toti colegii l-am simtit. naspa senzatia, intr-adevar. si a si durat o gramada. iar 5,8 pe richter e ceva.
ni l-au trimis bulgarii :-) originea e intr-o falie din Marea Neagra. mama mea la Focsani n-a simtit nimic!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
roli25 spune:
Mda, deci am vesti nasoala in aceasta dimineata. in timp ce vorbeam cu mama la telefon Andrei a vomitat laptele de dimineata
...si imediat cum am inchis tel. m-a zguduit cutremurul.
Ei nu l-au simtit ca erau la baie sa-l spele pe Andrei.
Acum fug la ei.
Tineti-mi pumnii sa nu fie vreun virus ca innebunesc
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alina023 spune:
Ziua buna!
Eu nu am simtit deloc cutremurul. M-a alarmat colega de birou. Eu stateam bine merci! ![]()
Roli, sper sa nu fie virus! Sanatate Andreiutului!
Grati, Luca merge la Club 2000 in Militari. Este cel mai aproape de noi. Au bazin acoperit si aici va merge si la iarna.
Laurici daca a facut pipi la 15 min dupa trezire eu zic ca e ok. Si Ana mai are dimineati in care ii gasesc pampersul uscat. si apoi face la cateva minute dupa trezire.
La Luca asta s-a intamplat destul de repede. Cred ca de pe la 1 an el nu mai uda pampersul noaptea. Banuiesc ca incep sa-si controloleze sfincterele. Poate este doar o coincidenta faptul ca s-a intamplat acum la voi. Deshidratata nu are cum sa fie daca a baut un bibe de apa si unul de lapte.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Danutza, si voi incepeti scoala? Vom fi boboci impreuna! Si noi il dam pe Luca la scoala din septembrie.
De ce ai inceput asa devreme serviciul? Nu mai aveai dreptul sa stai acasica cu bebe sau nu ai mai vrut tu?
Cat despre relatia cu tati... Asa cred ca se intampla tuturor cuplurilor dupa nasterea copilului. Iar voi avand trei...e cu atat mai dificil. Dar trece si asta! Ma bucur ca deja sunteti mai bine!
Elle ce bine ca azi scapati de injectii! Doamne ajuta sa iasa bine si analizele!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
nemary spune:
LauraD, imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti spun. multa sanatate puiutilor 
L-am vazaut si eu pe frumuselul Darius si eu zic ca seamana cu tine, Dana.
Nicole, cum mai e Mihaita? mai sunteti pe regim?
Bine ca se rezolva si cu putica lui Andrei. chiar ma gandeam ca e mai complicat sa ai baiat din punctul acesta de vedere.
cat despre cutremur...nici eu nu am simtit nimic.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ellenuta spune:
laurici imi pare rau si ma doare sufletul cand ma gandesc la voi. ce chin e pe mititica eleni .. si eva mi-a vomitat in perioada critica .. sigur e de la afte si daca are si putin rosu in gat .. asta e beleaua
! sa stii ca eu nu mai reusesc sa-i dau evei cu glicerina boraxata cu nistatin si apa bicarbonata .. urla de se invineteste .. asa ca am ramas cu tantum verde puf .. pe asta il vrea .. e ff bun. sa-i iei si tu, poate vrea si eleni. eu ii zic evei hai mami sa-ti dau puf .. si e incantata .. zice si ea puf puf .. si o pacalesc. cat despre pipi .. sa stii ca si eu am observat ca pampersul de dimi e uscat, dar tot o spal si o schimb si la 15-30 de minute se umple de pipi .. eu cred ca ei nu mai fac noaptea pipi sau fac ff putin si dau drumul cand se trezesc .. cred ca incep sa-si controleze muschii .. zic gresit??
roli ufff va tin pumnii sa nu fie un virus ceva! sanatate multa!
danutza sunt sigura ca puii se vor acomoda la cresa/scoala .. pupici
ereena nu am simtit .. alergam dupa eva in casa .. mai bine ca nu l-am simtit ca m-as fi speriat teribil ... eu am o fobie cu seismele ...
alinus mai avem si maine injectii .. e ultima zi!
a venit si rez la urocultura .. e curata. mai e copro si scapam de stres .. Doamne ajuta!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Anandrei spune:
Neatza! Mi-am luat pauza 30 de minute sa stau pe net inainte sa ma apuc de gatit si de calcat. Dupa care dupa-amiaza ma duc sa lucrez. Of! Ce viata grea au femeile! Preferam sa fiu barbat, sa ma duc la birou si sa stau acolo toata ziua! O sa treaca si asta...
Am scapat de lighioane!!!! Dap!
Problema e ca o sa trebuiasca sa tot repet figura cu stropitul cu solutie fiindca tot blocul are gandaci si purici, iar puricii am aflat ca sunt de la una de la 8 care are n-shpe pisici! Bine macar ca am scapat de ei!
De asemenea aseara ne-am bucurat de confortul a 2 camere si Mr David a dormit singurel in dormitor, in patul mare. S-a mai trezit peste noapte si m-am dus la el, dar sunt happy ca incepem sa facem trecerea de la patuts la pat mare si la dormit singur in camera(cu usa deschisa, binenteles)!
cati_mag multumim frumos de vizite! Uite, daca zici ca iti place stilul meu, promit ca o sa scriu mai des pe blog. Numai ca nu stiu cand! Dar promit ca incerc! 
Dana
mamica de trei ori!!! Mi-a fost dor de tine, dar te cred ca nu poti intra mai des. Din pacate asa se intampla, dupa nastere urmeaza o perioada mai dificila pt cuplu, si la noi a fost la fel, dar cu rabdare o sa treaca si o sa va reveniti si poate o sa fie chiar mai bine cand o sa observati ce minuni ati realizat impreuna! Mii de pupici iti trimit si o imbratisare ca-mi esti tare draga! 
Elle Normal ca e foarte buna cafeaua ta! Stai linistita, o sa treceti si voi peste perioada “critica” . Daca este iubire, nimic nu e imposibil si vorbesc foarte serios!!! Am experienta! ![]()
Roli ma bucur foarte tare ca putzy e ok. Ca mamica de baiat si eu sunt foarte stresata de acest aspect si stiu ce inseamna sa-ti faci griji pt flacau. Diferenta e ca noi practicam decalotarea, strict pt igiena, tocmai ca sa nu se adune mizerie acolo. Dar o facem usor, natural, fara sa fortam, fara sa intindem pielea respectiva prea mult. Ba eu chiar l-am pus pe Andrei sa se ocupe de acest aspect ca el e barbat si stie mai bine cum e cu igiena masculina ![]()
PS: Sa inteleg ca a avut succes tinutul pumnilor?
si sper ca o sa fie ok la baita!
Laura Doamne prin cate treceti! Ma rog la Dumnezeu sa va fie mai bine si sa se insanatoseasca Eleni cat mai repede! Dimitris cum se simte?
Acuma o sa ma apuc sa pun mancarea pe foc ca am lenevit suficient si cand ma intorc, scriu pe blog, asa, ca sa aveti ce citi
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha
aweya spune:
Buna ziua dragi zuzici!
Multumim mult pentru ca ati intrebat de noi, Mihai e binisor (a facut azi 3 kk, dar erau normali), din pacate se pare ca rezultatul la copro nu este asa de bun. Maine ma duc sa-l iau, dar am vorbit la telefon si mi-a zis ceva de giardia si ca ar mai fi ceva, dar inca nu terminasera de lucrat
.
Imi pare rau ca Eleni e bolnavioara, ma bucur ca Eva nu mai are decat pana maine injectii...
Nici n-am stiut ca a fost cutremur, am citit pe forum despre asta. Noi eram afara la ora aceea si nu s-a simtit. Mai bine ca sunt cam speriata de cutremure.
Pupam toate mamicile si clopoteii, imi pare rau ca nu pot scrie mai mult, dar am mintea vraiste de cand mi-a zis rezultatul la analize.
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata