Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 8
roli25 spune:
Seara buna,
Am fost azi la dr cu Andrei cum va spuneam de dimineata. Am respirat usurata cand a azut putza. A zis ca nu e nici o problema, dar intr-adevar sunt niste depuneri, destule, si trebuie sa decalotam putin la baita. A zis ca ar trebui intr-o saptamana sa iasa depunerile. Nu a plans deloc, l-a lasat pe dr sa-i umble, deci nu-l doare si nu e inflamat cum imi parea mie.
Bilantul de 1.6 ani: 10 500 kg si 83 cm. Au strapuns si 2 canini pe care eu nu-i observasem. Mai avem inca 2.
Despe ochisorul care fuge mi-a zis ca asa cum il vede el se va regla pana in 3 ani dar daca eu vreau neaparat sa merg la oftalmolog, desi la varsta asta nu se pot face exercitii de corectie.
Altfel, dl.Andrei a fost foarte cooperant si vesel.
Am fost sa vad fetita prietenilor, care are 5 zile si e o grasunica. Mami are lapte mult, iar domnisoara e o fomista. I-am invatat una alta ca erau tare debusolati. Iar eu am constatat ca am uitat cum arata un bebe asa mic.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
cati_magureanu spune:
Buna fetelor! M-am intristat sa aflu atatea vesti rele despre clopoteii nostri dragi dar si despre necazurile unora dintre mamici dar..m-am bucurat enorm sa aflu despre nasterea lui Sasha cel dolofan si cu siguranta tare frumos!
O pupam dulce, dulce pe proaspata mamica Ema si va dorim refacere rapida, cat mai putina oboseala si laptic mult (pt. mami) si pt. iubitul mic sa fie sanatos si sa pape bine! Abia asteptam pozele! Ce aventura ai experimentat!
Elle si Laurici, dragele mele, mi se rupe inima cand citesc prin ce cosmar ati trecut si mai treceti inca! Bietele puiute..cu ce s-au ales ele! Primiti de la noi milioane de pupici dulci si imbratisari si speram ca fetele vor fi bine in curand! pupam si pe Dimi sa-i treaca amigdalita repede!
Dany, dragutza mea, sanatate multa iti dorim si sa dea bunul Dumnezeu sa se refaca timpanele si sa nu mai existe nicio problema! Am ramas masca cand am citit ce-ai patit!
Stoisor, condoleante pentru pierderea bunicului tau drag! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Ven, mama, dar stiu ca ai avut ceva "fun" vara asta!
Sanatate multa tie si puilor tai! Ma bucur ca sunteti mai bine cu totii!
Nicole, sanatate multa pentru Mihaita! Il pupam dulce si pe el!
Gratiela, felicitari pentru cei 16 ani de casnicie! Sa fiti fericiti in continuare si sa va bucurati de cele doua comori!
Ramona, La Multi si fericiti ani cu mare intarziere! V-ati distrat tare fain de ziua ta! Ma bucur mult!
Gatta, cum se simte Sarita? M-am bucurat asa tare cand am citit ca-i merge asa bine la Campulung, ca papa si se joaca toata ziua si ce mult vorbeste! A inceput sa lege cuvintele..Bravo ei!
Ana, zic si eu sa fie cu noroc! Am citit un pic pe blog-urile tale si mi-a placut tare cum scrii! Tare dulce este Davidutul!
Laura_Ioana, asa mila mi-a fost de Theuta cum povesteai tu acolo ca incerca sa se scarpine..Offf..am o oftica pe tantarii astia..Si pe Matei l-au ciupit 4 de obrazul drept si era saracul ca vai de el...Ce m-a mirat este ca nu s-a scarpinat sau nu l-am vazut eu...Eu numai cand vedeam intepaturile imi venea sa ma scarpin eu!
Roli, ce fain ca ati fost la ferma animalelor si ca ati gasit si laptic fresh! Ce mi-ar placea si mie..mm..yummy! Imi pare tare rau de Andreiutul care plange, micutul de el, cand il lasi la mama ta...O sa vina si vremea cand o sa va linistiti si o sa fiti toti 4 din nou!
Alinush, felicitari pentru performantele lui Luca! M-am bucurat cand am citit ca instructorul a vazut chemare pentru innot la Luca si ca v-a propus sa treceti la performanta! este foarte bine pentru organismul lui, asa cum bine ai spus si tu!
Ce face Anita?
Moni cum mai merg lucrurile la tine? Cum este Roberticul mic?
Aurel_cris, felicitari pentru ruperea turtei Biancai si pentru alegeri! Hi, hi..stie copilul ce vrea! Imi pare rau sa aud ca nu se simte in largul ei in Bucuresti! Asa este..este greu..nu este libertatea si aerul curat de la tara!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
ramonab spune:
Ceau!!!
Dana si Cati cate un 
Multumesc mult.
Dana am bagat si eu un ochio la poze si l-am vazut pe darius cel grasunel.Zic si eu ca Elle, imi place poza aia cu boticu 
Laura si voi?!Offff!Sanatate multa va doresc sa va refaceti cat de repede.
Stoisor, sincere condoleante! Imi pare rau pentru pierderea suferita.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta danutza chiar azi ma gandeam la voi!!! ce face darius, cum ii merge? cum sunt abby si vanessa? mi-am aruncat ochii si pe webshots .. sunt niste poze cu darius pe care nu le vazusem .. Doamne cat e de frumos si scump! imi vine sa-l rontai! aici e super dulce .. http://family.webshots.com/photo/2044008500103257307pQReai cum lasa el buzica .. pup gasca de pitici si pe mami cea frumoasa! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
!Abia acum am citit ca EVA a fost bolnavioara.Multa sanatate!Eu am inceput sa lucrez si nu prea mai am timp liber.Am inceput si reeducarea perineului ca deja a trecut ceva timp de la nastere si nu vreau sa ma trezesc intr-o zi ca nu mai am nici un control asupra muschilor.Darius creste si e din ce in ce mai atent la tot ce il inconjoara.Inca nu a renuntat la mesele de noapte asa ca sunt cam rupta de oboseala.Cei mari se simt bine la bunici.Vanessa isi mai aminteste de mine si mai plange dar incerc sa vorbim zilnic la telefon si asa ii mai trece dorul.Am avut o perioada in care nu ma mai intelegeam deloc cu sotul dar totul s-a rezolvat.E tare dificil sa gasim timp si ptr viata de cuplu si ptr iesiri cu 3 pitici dar facem eforturi si macar o data pe saptamana iesim doar noi in oras.Nu stiu cum a fost la voi dar la noi dupa nasterea fiecarui copil a urmat o perioada mai dificila.
Ellenuta spune:
neata fetelor
poftiti la o
!!!! nu-i asa ca va era dor de cafeaua mea?
astept sa se trezeasca eva si sa mergem la injectie .. sper ca diseara sa fie ultima. tb sa vb cu dr azi sa vedem ce spune, s-o vada. sper sa fi iesit si analizele coprocultura si urocultura sa vedem daca e vreun balaur pe acolo .. sper ca NU
!
danutza trebuie sa fie greu cu 3 copii, dar musai sa gasiti timp si pentru voi .. altfel, va pierdeti .. se rupe ceva. stiu din proprie experienta (si la noi e doar unul) cum era dupa ce s-a nascut eva .. eu o alaptam exclusiv, nu vroiam sa ies niciunde .. sotul vroia sa mai iesim si noi la un film, la un teatru, intr-o disco .. eu eram prea chitita sa nu-i dau si lapte praf si din cauza asta eu si sotul ne intelegeam ca soarecele cu pisica .. dar, cand eva a mai crescut si si-a reglat un pic mesele si programul, am inceput sa iesim si sa mai discutam si despre altceva decat de copil .. acum iara mi-e teama dar sper sa depasim perioada critica ..
ma bucur ca totul e ok cu sotul si ca piticii tai se simt bine la buni! va pupacesc!
cati
ce mai face frumuselul?
roli ma bucur ca e bine putzica lui andrei!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Ceskule, barbatul tau este cumva rac? |
Neata,
nu, barbatul meu e sagetator dar un soi mai ciudat, oricum. Ieri insa o fi realizat ca a fost un ciudat si a trecut la slip, a fost cu B in bazinul pentru bebelusi si la nisip....Am rasuflat si eu vreo 30min in liniste, intinsa pe prosop si ma uitam la nori: nu imi venea sa cred ca nu sunt in alerta!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danonique spune:
Buna dimineata!Ellenuta multumim ptr cafea!De azi in 3 saptamani imi voi vedea puiutii cei mari.Abia astept sa fie din nou agitatie pe acasa.Acum e prea multa liniste.Saptamana trecuta tati a fost in Ro si,spre surprinderea mea,Abby l-a recunoscut pe Darius in poze.Le arata tuturor pozele si spunea bebe Daius.Va pup si va doresc o zi frumoasa!
laura_dimitris spune:
Buna dimineata fetelor !
Multumesc de cafeluta elle
!! Cum mai este evita ? I-au trecut bubitele din gurita?
De cate ori o dai cu glicerina in gurita?
Mie dr. mi-a dat sa-i dau dimineata si seara un amestec de 10ml apa cu 10 picaturi de tinctura de salvie si nu o pot face nicidecum sa bea amestecul ala... Sper sa fie ok doar cu glicerina aia...
Ieri mi-a mai facut o "belea" a varsat rau de cateva ori...
Am sunat dr. si mi-a spus ca este posibil sa fie de la stomatita ... Evita a varsat vreodata in perioada asta ? Offf...
Plus ca mai am o problema... Nu prea face pipi...
Nu ca inainte...
Ieri, de exemplu i-am facut baita la 8 seara, i-am pus pampers cyurat si astazi de dimineata la 7 cand s-a trezit era la fel de curat si lipsit de pipi
Si a baut in cursul noptii un biberon de apa...
Ce o insemna asta ????
Fetelor ... HELP !!!
aveti habar daca ar trebui sa-mi fac sau nu griji...???
A facut pipi dupa aceea... cam la 15 minute dupa ce s-a trezit...
Cineva mi-a spus ca elimina apa prin traspiratie avand in vedere ca este si foarte cald acum... Nu stiu ce sa zic... Dimineata mi-a baut bine lapticul 250 ml de lapte cu hidrasec si biotics inauntru. O avea ceva ca le-am amestecat ???
Dimi a mai facut febra dar continuam tratamentul...
Off, va omor cu atatea intrebari si probleme de care ma plang de cateva zile...
Ema, abia astept sa vad fotografii cu puiutl mic !!! Deja milan , acum, nu mai este "puiutul mic"...
Este puiutul mare si frumos si ascultator! Ma bucur sa aud ca ai un ajutor in mama ta!
Danybv, offf acum am citit prin ce treci...
Ma rog
sa se rezolve problema si sa auzi din nou cum trebuie...
Copiii sunt bine? Ce mai face maria-bucuria?
Roli, ma bucur ca te-ai linistit in privinta putulicii lui andrei. Stiu ca subiectul este controversat dar eu l-am decalotat usor in fiecare seara la baita pe dimitrakis... Daca nu o faceam cateva seri se strangea mizerie acolo... Acum o face singurel ![]()
Cum mai stai cu mutatul? Gata mobila? Gata tot ? Ati dat deja petrecerea de casa noua?
Stai linistita cu ochisorul ala... Si dimitrakis a avut problema asta cand era mic... Din cand in cand ( nu tot timpul!) ii "fugea" un ochisor dar pana la 3 ani nu a mai avut absolut nimic la ochisori !
Danutule, ti-am admirat si eu baiatul in fotografii 

Este tare scump !!! Cat despre tensiunile dintre tine si sot... Relax! Se intampla frecvent si ai mai trecut de doua ori prin asta! Si mie mi s-a intamplat dupa ambele nasteri ! Mai ales acum... a fost mai nasol ca am stat ( si stam inca
) cu mama in casa...Important este ca va iubiti si se remediaza situatia cand va mai creste un pic si darius.
Ramona, nici eu nu am apucat sa te felicit pentru ziua ta
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI!!!!
Cati,
darag amea! Mateiasul cum mai este ? Stiu ca ultima data cand am mai citit o postarea de a ta aveati ceva probleme si urma sa mergeti la medic... S/a rezolvat ? Iarta-ma daca ai spus deja... am vreo 2 capitole ( sau unul
? ) necitite...
Si ca tot vorbeam de capitole necitite... sunt sigura ca nu am citit de ce a patit mihaita a lui nicole...Este bine acum ? A fost bolnavior?
cu mult drag si sper sa fie bine !!!
alinush si roxanici pt. sms-uri/telefoane!!!
Offff cata treaba am si astazi la birou...
Sper sa mai pot intra...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009