Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 10
aurel_cris spune:
Laura uf ce de probleme la voi,multa sanatate.Despre pampersul curat si eu am patit-o odata,m-am speriat eu un pic dar dupa aceea in cursul zilei a fost ok.Inca odata multa sanatete.
Nicole multa sanate si puiului tau.
Cati ce mai face Mateias?
Dana ce scump e Darius
Roli sper ca sunteti bine mami.
Danybv multa sanatate,imi pare rau tare rau ca treci prin asa ceva,ce mai fac strumfi tai?
Cat despre cutremur ce sa va zic l-am simtit bine,m-am si speriat pe masura.M-am gandit instictiv bine ca nu am fata aici,mi sa ridicat parul pe mine,naspa senzatie frate.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Laura Ioana spune:
AM scris un mesaj kilometric si thea mi l-a sters, in conditiile in care deja am nervi cat carul pe ea@!!!!! Imi vine nush ce sa-i fac!!!!!!
Le uram sanatate lui Eleni si lui Dimi si spuneam ca nu cred ca-i o problema ca Lau a amestecat biotics cu hidrasec.
Si ca sa ma plang iar:
spuneam ca nu ma mai tzin nervii la trezirile in urlete noaptea, dimineata si la somnul de dupa amiaza
Imi vine sa o bat, serios! Imi vine sa plec in lumea mea, c a mai am putzin si fac cu capul!!! se trezeste de o mie de ori pe noapte racnind de zici ca o taie cineva si dimineata la 5,30-6,30 se trezeste de tot in urlete si-i dau biberonul, dar nu vrea sa mai adoarma, doar mai atipeste cu intreruperi pt urlete
Azi s-a trezit urland la 5, i-am dat biberonul si am lasat-o in patul ei. A mai atipit, a mai urlat, la 8,30 am luat-o din pat. La 2,30 am pus-o la somn si la 3 abia a adormit (a trebuit sa o cert,c a era pusa iar pe jelit), iar la 4 s-a trezit urland de mama focului de-mi vine sa mor! Am o durere infernala de cap si nu mai suport, serios! Ce naiba sa fac sa-si revina??? Aseara si ieri seara i-am dat cate 2,5ml romergan si s-a trezit doar cate o data/ noapte (ea care nu se trezea in veci noaptea), dar tot urland!
Eu simt ca ma lasa nervii de tot....na, ca iar ma plang, dar nu mai pot!!!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Anandrei spune:
Of, Laura_I, te cred ca iti e greu, si eu mai am momente cand imi vine sa-l arunc pe geam. Ai gasit macar o sursa pentru tipetele ei sau...
Incearca sa o duci la biserica sa-i citeasca ceva, poate o sa functioneze, exista rugaciuni special pentru linistirea copiilor. Nu cred ca are ce sa strice... Nu poti sa o lasi cu cineva cateva ore sa te mai relaxezi un pic?
Am scris si noi pe blog.Pe amandoua
Pentru cine are timp de lectura, va invitam cu drag!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha
roli25 spune:
Acum am venit de la mama. Cand am ajuns la ea am gasit-o cu Andrei in brate moale ca o carpa si palid. Mai vomitase de 2 ori pana am ajuns eu. I-am dat Electrolyt sau cum ii zice. Si-a mai revenit un pic si imi cerea papucii, dar cand a luat-o pe picioare nu prea avea putere...se cam impleticea, il mai lua mama in brate, mai atipea cate putin, se mai trezea si mai dadea afara cate putin lichid. Apoi a vrut apa, tipa apa, apa si i-am dat ceai pe care l-a baut cu mare pofta. Apoi a vrut nani si cand l-am pus in pat a mai dat afara putin ceai.
I-am facut supa, i-am prajit paine si i-am cumparat branza de vaci. A adormit si mi-a zis mama la tel ca doarme si acum.
Uff, Doamne, sper sa fie mai bine cand se trezeste si sa pape putina supica.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
jelimoni spune:
danibv imi pare rau de vestile proaste,dar ma bucur totusi daca se rezolva cat de cat cu operatia!orice ameliorare importanta!iti tinem pumnii sa treci peste greutatea asta cu bine!
elle multi pupici pt eva,sa speram ca scapa de astazi de injectii!
ema astept poze cu bebe Sasha!
dana chiar ma gandeam la voi,se simpte lipsa posturilor tale de cand erai gravi,erai zilnic prezenta! vorba fetelor,ai trecut de 2 ori peste probleme de genul acesta cu sotul,sigur le depasiti si de data asta! cred ca la mai toate casele exista asa o perioada,e normal pana va acomodati!am vazut si pe bebe Darius cel mare si frumos!mi se pare ca seamana cu Vanessa
cati multumim ca ai intrebat de noi! eu am o perioada mai aiurea,stiti cum e o problema nu vine niciodata singura,dar Robert e bine,de zile ma face tare fericita ca mananca foarte bine,zici ca e alt copil! cred ca de vina pt greva foamei de peste o luna sa fi fost 2 canini ce i-o iesit!si ca urmare in 3 zile mi-a mai pus un kg pe el,asa ca am ajuns la 14 kg!
laura asa am fost si eu mai ales dupa ce la0m intarcat pe robi,vreo 2 saptamani mi-a facut asa,parca se razbuna pe mine ca nu-i mai dau titzi...sper sa treaca cat mai repede perioada asta si la voi caci stiu cat de obositor poate fi,mai ales pshihic te termina! 
anandrei,felicitari pt mutat! o sa intru sa-l mai vad pe david pufosu ce maii face! am vb cu mitsu si l-a laudat pe David de cat de multe stie! 
shose pe unde umbla?parca n-am mai vazut-o...
stoisor condoleante pt bunic!
jelimoni spune:
laura D.imi pare rau sa aud de Eleni,chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau,tin pumnii sa nu fie ceva grav! 
Ellenuta spune:
laurici uff, te cred ca-ti vine sa-ti iei campii. a avut si a mea o perioada din asta .. eram cheauna .. ma trezea noapea in urlete .. nu stiu ce avea, cel mai probabil dintii .. theei i-au iesit caninii? am inteles ca astia sunt cei mai durerosi. da-i cu calgel la culcare si niste nurofen .. sau poate chiar sa dormi langa ea .. poate o ajuta .. eu stiu .. tin pumnii sa treceti peste perioada asta.
roli uff mie nu=mi suna prea bine ce zici tu de andrei .. da-i regimel, poate chiar si niste metroclopramid. 1 pic per kg/corp. sanatate multa!!!
apropo shose??!! unde umbli??
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
de cand cu cartile de la adevarul, eva vrea sa-i citim la fiecare culcat .. si ziua si seara .. cum o pun in patut, incepe "cate cate" .. uneori ii fac pe plac, alteori nu. ii place tare alba ca zapada - "aba" .. azi a vrut sa-i citeasca socrela doamna si vagabondul si eva i-a spus .. "aba aba" .. i-a citit jumate de carte si a adormit bustean.
a mai invatat si ceva cuvinte noi .. poca - porcul, paca - parcul, mamusa - maimuta, ma masa - la masa, picipici - papucei, cocoi - ochelari, cacarea - cafea
.. in spital a spus si prima propozite adevarata .. ma jucam cu ea si ii spunea ca eva e fata mare si ca trebuie sa stam in patut la perfuzie si ea a spus clar "eu sunt mare" .. sau poate oi fi avut eu auzenii dupa noaptea agitata .. nu a mai repetat ulterior.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stoisor spune:
SEARA BUNA
ups ![]()
va multumsec mult pt condoleante,am apucat sa citesc putin dar nu tot,sunt epuizata fizic si psihic dar o sa-mi revin ,la psihic o sa lucrez pt ca ma simt ciudat de impacata...
am vazut ca nu scapam de una dam de alta,imi pare sincer rau pt clopotei bolnaviori,sanatate multa si putere la mamici sa i vegheze
ma bucur pt Evita ca trece si la ea boala si scapa de injectii si
trimit un pusic pt Thea sa aibe mila de mami ,tu mami mai rezista ,sunt sigura ca e ceva ,nu o face ea intentionat,data trecuta a fost tantar nu?poate e iara ceva prin camera sau chiar dintii,nu stiu ce sa zic dar mai ai rabdare te rog
am citit de Robiski ca bate 14 kg-felicitariiiiii
ma tot vaitam de ce rau si putin papa Sasa,mai e fenomenala,rade tot ce prinde de cateva zile,ma scuip in san si ma inchin
am vazut poze cu Darius,ce bebelac frumusel ai mami ,esti de invidiat sa sti
si bafta multa Vanesicii la scoala
va pupacesc ,zbor in pat caci nu mai dau rateuri
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
roli25 spune:
La noi nu-i a buna deloc. Andrei cand s-a trezit nu a pus nimic pe gura...ma cam asteptam...a baut ceai vreo 150 ml in care erau amestecate si niste saruri de hidratare si a mancat cateva guri de paine prajita.
Pe la 9 a inceput sa arda, avea 38.5. I-a pus mama supo cu paracetamol si s-a culcat.
Mi-e teama de noaptea asta 
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)