Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roli, daca nu a papat nimic suspect este posibil sa fie o viroza intestinala. Sunt sigura ca stii ca in cazuri de-astea este recomandat chiar sa nu pape. Lichide la greu si febra tinuta sub control. Nu ai cum merge la mama ta sa fii tu cu el?
Imi inchipui cum esti de ingrijorata... Sper din suflet sa treceti cat mai usor de noaptea asta.

Stoisor condoleante. Stiu cum este sa pierzi si ultimul bunic.... Eu si acum sufar si plang cand imi amintesc de mamaia mea iubita. Ce n-as da sa o mai am langa mine...

Laurici I Theiuta are un motiv pentru care plange. Nu sunt mofturi si nici rautati. Incearca sa-ti dai seama ce o supara.
Imi pare rau ca esti asa de obosita. Rabdare si multa dragoste, mami.
Apropos, cu sotul esti bine? Te ajuta cu Theiuta?

Pup mamicile obosite si ingrijorate si va doresc o noapte cat mai usoara.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

intru si eu la o vizita nocturna, asa.

rolistau cu inima stransa cand ma gandesc la voi! am avut si noi in trecut exact aceleasi stari. Daca nu se amelioreaza, du-l la dr. Sunt foarte trista ca treceti prin asa ceva, sincer iti spun . Cred totusi ca e un nenorocit de virus si mi-e tare teama sa nu-l luam si noi.

elle pup vorbareata mica! ce de cuvinte stie ea! Am inceput si noi sa vb, dar se stie ca baietii sunt mai lenesi; ne-am laudat pe blog!

jelimonimultumim de laude! Intr-adevar imi place sa cred (si sper ca nu e doar in imaginatia mea) ca David e foarte dezvoltat pt varsta lui. Acuma sa speram ca se mentine pe linia asta. Doamne ajuta!

Gata, nopticica bunicica si ma rog pt voi, Roli!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Uff, fetelor, nu stiu care o fi cauza: ca o fi traumatizata dupa injectiile de acum 2 sapt (cand plange striga mereu GATA! si MAMI, MAMI, MAMI!), ca acum cateva zile au mancat-o tzantzarii, ca e ff cald in casa...nu stiu
Ana Moni Elle Stoisor Alina tare-i bine sa vad ca sunt inteleasa,c a ziceam ca am io probleme la cap!! Elle are toti dintii si un rand de masele jos si unul sus. Totusi o vad cu manutele tare in gurita....e posibil sa iasa asa repede si maselele din fundul gurii?
Acu' iara plange si la culcare a plans de a trebuit sa stau langa ea si s-o mangai pe spate. Faza este ca ma tem f tare sa nu se "strice" si sa reincep "dresajul", stiti voi, cel legat de dormitul singurica fara a chema pe mama ca sa faca prezenta
Alina sotul ma ajuta doar daca-i musai, adica sa fiu eu ocupata cu altceva...in fine, el si lucreaza mult (cam toata ziua) asa ca nici eu nu prea insist. De bine, ce sa zic: s-ar putea si mai bine.
Roli m-am intristat citind cat e de bolnavior Andrei, mi-l imaginez ca o carpita, saracutul Sper sa treaca peste noapte fara temperatura! Multa sanatate!
Elle ce scumpica Eva cu noile ei cuvinte, felicitari!
Ma duc la nani, sper sa pot dormi

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Sal'tare fetele !

Uuuff , cate vesti proaste in ultima vreme

Stoisor , condoleante pentru pierderea bunicului iubit Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Dani , imi pare rau sa aud ca trebuie sa te operezi pentru refacerea timpanelor Habar n-aveam ca de la o otita se poate ajunge la o chestie atat de grava ca pierderea auzului . Sunt cu gandul la tine ca totul sa mearga bine si sa te refaci repede si complet

Laurici , ai patit-o rau cu puiutii ...si colac peste pupaza , mai e si buni bolnava . Nici nu vreau sa ma gandesc ce greu iti este. Stomatita asta se ia sau de la ce naiba se face ? Intreb pt ca si eu am inceput sa am niste bubite in gura de aseara. Am fost in Buc. de duminica pana marti seara si am racit rau de la AC ...puroi in gat , febra , stranut , muci...am bagat medicamente la greu si am banuit ca bubitele din gura sunt o reactie alergica la vreun medicament , dar acum ma gandesc , nu cumva am si eu stomatita?
Ca Eleni nu face pipi nu cred ca e un lucru f. grav...mai ales ca ai zis ca bea lichide si ca intervalul fara pipi nu a fost decat de o noapte .Cand mi-a racit Sara ultima data , acum o luna , tot pe niste calduri insuportabile , n-a facut pipi 2 zile , insa nici nu bea lichide . Ca ai amestecat bioticsul si hydrasecul in laptic , no problem...bine ca l-a baut.Multi ici puiutilor bolnaviori si mamicii greu incercate.

Roli , si tu Brutus? Uuuff , saracutzul Andrei , mi-e asa mila de el Ati fost la doctor , ai descoperit ce a provocat deranjamentul la burtica ? Pup baiatul sa nu fie nimic grav si sa-si revina repede

Laurici de Piatra , zic si eu ca si Anandrei...daca nu potzi gasi cauza urletelor Theiutei , n-ar fi rau sa te duci cu ea la un preot sa-i citeasca o rugaciune. Poate sa fie deochiata sau poate sa se fi speriat de ceva . Am patit-o si eu cu Sara asa , dupa ce maica-mea a gasit de cuviinta sa se prefaca in bau-bau si s-o sperie pt ca nu manca. Acum , cand aude un zgomot mai ciudat , ma intreaba speriata "bau-bau ? " ...ii spun ca nu e niciun bau-bau , ca bau-bau nu exista ...nu vreau sa devina o fricoasa si sa nu mai pot s-o culc singura .

Nu stiu cum fac eu ca ma intind de fiecare data ca o pomana tiganeasca

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Acum si un post pentru lucrurile "de bine" pe care le-am citit :

Ema , am citit aventura ta cu nasterea lui Sasha ! Adevarat "aventura" ...mi-l inchipui pe sotzul tau , ce stres a indurat saracul de el pana ati ajuns la spital. Dar totul e bine cand se termina cu bine ! Ai un pepenas de baietel sanatos si mancacios , si cuminte pe deasupra ! Asteptam pozele cat mai curand.
Despre iesitul afara dupa nastere...la 8 zile ar trebui sa chemi un preot sa-ti citeasca o molifta si , dupa asta puteti sa iesiti linistiti...in prima zi 10 min. , a doua 15 min...si asa mai departe.Pupam familia frumoasa

Cati , multumim de intrebare ...Sara e bine , ii merge super la tara . Da' tu nu ne mai zici nimic de Mateias ? N-am fost pe faza , dar am inteles ca ati avut ceva probleme . Sper sa se fi rezolvat si frumushelul sa fie bine. Vrem poooze !

Danutza , am vazut si eu poze cu bombonicul Darius Tare dulce , micutzul ! Sa-ti traiasca !

Vad acum pe Protv un reportaj despre Ferma Animalelor din Pantelimon. Super-afacere au gandit baietii aia ! Cica fac treaba buna cu dozatoarele alea de lapte , dar , din cate inteleg , laptele trebuie fiert pentru ca vine direct din ugerul vacii.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Trezirea zuzelor si haideti la raport!!! Dormiti la ora asta? Luati de-aici o cafeluta! (tigari nu dau decat dependentelor! )

Mamici cu probleme...cum mai sunteti? Roli, cum ati trecut noaptea? LauriciD hai spune-mi ca sunt mai bine puii!!! LauriciI ati facut nani pana la urma? Elle, Evita cum mai este?

Ema, cand ai timp asteptam cu mare interes poze cu familia in formatie de 4!!

Va pupacesc si ma apuc de treaba! Evident ca sunt cu ochio pe voi!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Hmmmm!!!

Cre' ca sunteti toate la plaja ca altufelu' nu-mi iegsplic!

Edit ca acu' mi-am dat seama!!! Adica sunteti la plaja fara miiiineeee?????!!!! Relelor!!!

Ce fain vorbesc eu aici ca televizoru'!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau fetelor!

Alinush aici sunt si eu de ceva vreme da asa am o lene in mine si un somn...Imi prinde bine cafeaua.

Eu tot astept sa vad ce vesti mai au fetele cu puiutii bolnaviori

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Ramo, si eu tot la ele ma gandesc si abia astept sa scrie ca sunt bine puii!
Cat despre lene...asa m-as duce la un nani!!! Dar nu pot asa ca nu-mi ramane de facut decat sa macan!

Ma gandeam acum...LalaD nu a mai scris de cateva zile, asa-i? Lala??

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

va ofer o .. cine doreste?

mie puteti sa-mi oferiti un zid sa ma dau cu capul de el .. mergem mai departe cu antibioticul pana duminica seara .. de ce? ptr ca eva are stafilococ auriu in gat .. mor de nervi!! pana acum a facut cefort si acum ii face cefalexin .. in plus, inca are rosu in gat si ...colac peste pupaza tuseste si nu tuse seaca, ci rupe .... ma duc sa ma zvarl in dambovita!!

laurici cum sunt puii? mai ales eleni .. ca dimi e mare si intelege de bunavoie sa ia siropuri ..

roli uff ma ia cu calduri cand aud .. sper sa nu fie virusul ala tampit care circula prin bucuresti si nu numai .. sanatate multa!!

laurici deci are toti dintisorii .. atunci chiar nu stiu ce sa spun. nu cred ca de la injectii face asa. poate o doare burtica sau chiar ii ies ultimele maselute .. pupam gaza!

gatta sanatate multa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput