Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata,

va ofer o .. cine doreste?

mie puteti sa-mi oferiti un zid sa ma dau cu capul de el .. mergem mai departe cu antibioticul pana duminica seara .. de ce? ptr ca eva are stafilococ auriu in gat .. mor de nervi!! pana acum a facut cefort si acum ii face cefalexin .. in plus, inca are rosu in gat si ...colac peste pupaza tuseste si nu tuse seaca, ci rupe .... ma duc sa ma zvarl in dambovita!!

laurici cum sunt puii? mai ales eleni .. ca dimi e mare si intelege de bunavoie sa ia siropuri ..

roli uff ma ia cu calduri cand aud .. sper sa nu fie virusul ala tampit care circula prin bucuresti si nu numai .. sanatate multa!!

laurici deci are toti dintisorii .. atunci chiar nu stiu ce sa spun. nu cred ca de la injectii face asa. poate o doare burtica sau chiar ii ies ultimele maselute .. pupam gaza!

gatta sanatate multa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Of Elle Las ca scapati si de balauru ala.Pe rand se duc toate si scapa Evita de chinuri.Inteleg ca iti este tare greu.Stiu cand a luat si Razvi cefort asa mila mi-a fost de el ca is dureroase.I-l dadea cu xilina, nu?Cefalexinu asa e tot injectabil?
O imbratisare mare!!Curaj ca o sa treaca.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata,

va ofer o .. cine doreste?

mie puteti sa-mi oferiti un zid sa ma dau cu capul de el .. mergem mai departe cu antibioticul pana duminica seara .. de ce? ptr ca eva are stafilococ auriu in gat .. mor de nervi!! pana acum a facut cefort si acum ii face cefalexin .. in plus, inca are rosu in gat si ...colac peste pupaza tuseste si nu tuse seaca, ci rupe .... ma duc sa ma zvarl in dambovita!!

laurici cum sunt puii? mai ales eleni .. ca dimi e mare si intelege de bunavoie sa ia siropuri ..

roli uff ma ia cu calduri cand aud .. sper sa nu fie virusul ala tampit care circula prin bucuresti si nu numai .. sanatate multa!!

laurici deci are toti dintisorii .. atunci chiar nu stiu ce sa spun. nu cred ca de la injectii face asa. poate o doare burtica sau chiar ii ies ultimele maselute .. pupam gaza!

gatta sanatate multa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva

papa bun

Elle, antibiotic injectabil? Sper ca nu! Altfel Eva e mai bine? Papa? A intrebat si Irinuk de voi (ei sunt la mare de luni si nu au net).

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ramo da .. il face tot pe branula ptr ca eva e capoasa rau si nu ia niciun sirop ..

imi vine sa fug de acasa!!!!!

alinus noroc ca s-a apucat de mancare ca altfel nu stiu ce ma faceam ... mananca mesele ei obisnuite numai ca nu mai papa cantitatile obisnuite ci mai putin ...

chiar vroiam sa va intreb de cantotati caci mi se pare ca eva papa tare putin .. mesele de 10 / 13-14 / 18 - minim 180 - maxim 200g!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Elle, imi inchipui cat este de greu! Si stiu cat de frustrant! Insa daca te linisteste cu ceva, sa stii ca sunt perioade si perioade. Perioade cu toate bubele rele in ... babei mele si perioade in care te inchini si nu-ti vine a crede cat de mult timp a trecut de cand nu a mai avut nici macar o stare subfebrila sau nas mucios.
Curaj mami! Si apeleaza la ajutor! Soacra va mai ajuta? Incearca sa o lasi pe ea mai mult cu Eva ca sa te poti odihni!
fetele suparate!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Aici sunt. Am fost la bazin sa-mi vad puiul cel mare cum inoata. Ii place deocamdata...erau ca niste ratuste toti cu colacele, mai mult balacindu-se decat inotand....

Azi noapte a fost cam asa:
1. La mama: Andrei a adormit la 9.30 si s-a trezit la 11 cu chef de joaca pana la 12.30. Apoi a bagat somn pana al 7.30. A baut ceai pe nerasuflate, a papat branza de vaci cu morcov fiert si cu paine prajita, destul de mult ca era lihnit de foame dupa ziua de ieri in care nu a mancat NIMIC.
Febra nu mai avea, vesel era, asa ca au plecat in parc. Dupa vreo juma de ora de joaca l-au apaucat urletele si nu vroia nimic decat in brate. Au ajuns acasa si a cazut frant. Astept sa vad cume cand se trezeste

2. La noi: Marc n-a vrut la somn nicicum pana la 11.30 noaptea si apoi incepand cu ora 1 s-a trezit in urlete din 2 in 2 ore...dimineata era vesel...nu mai inteleg nimic, dar eu sunt zobita.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

deci eu fac cu capul rau .. ce dambovita .. in dunare ma duc!!!!

eva s-a trezit cu 38,5 ..... ce puii mei o fi?? sa fie tot de la rosu in gat???

va rog un sfat ca mor de inima!

roli uff .. imi pare rau ca andrei nu e bine si ca marc te-a tinut treaza .. sper sa fie bine amandoi puii.

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Elle, este posibil sa fie tot de la gat... Dar cu atat antibiotic sa faca febra... Zau ca nu stiu ce sa zic...
Mai bazaie-l pe doctor la telefon si vezi ce zice!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta mi se rupe sufletul cat sufera mica Eva. Pun si eu o intrebare poate prosteasca...i-au facut antibiograma? E potrivit antibioticul, avand in vedere si stafilococul asta nenorocit?

LauraD cum mai sunt puii tai?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Roli, sper ca Andrei sa fie mai bine in seara asta si Marc sa faca nani linistit.

Si eu sunt franta de oboseala! Nu stiu cum fac dar nu reusesc sa gatesc decat dupa ora 22 si ma apuca in mod frecvent 12-1 noaptea. Dimineata la 6:30-7:00 sunt in picioare... Deja simt ca nu mai pot!
Asa ca va inteleg, mamici dragi!

Si totusi...ce s-a intamplat azi cu zuzicile mele dragi?

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

roli da, i-au facut-o, cum sa nu .. e sensibil la mai multe streptococul asta .. dr i-a ales cefalexin .. poate sa nu fie ok asta?

am vb cu dr ei pediatru si mi-a spus ca e posibil sa faca febra peste antibiotic .. .. dar nu de la vreo infectie ca nu are cum ci poate ca nu a baut apa suficienta sau o fi si vreo masea .. ei ii dau si caninii .. sper sa fie ceva izolat. imi vine sa fug in lume!

stiti ce e culmea .. ca absolut toate analizele i-au iesit perfect. in afara de exudatul asta .. uff, ce sa mai inteleg .. unde e lalad sa ma lumineze???

Eva

papa bun

Mergi la inceput