Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 13
danonique spune:
ELLENUTA,ROLI,LAURA I sper sa se faca bine puiutii vostri cat mai repede.Ma doare inima cand ma gandesc la ei.Multa sanatate!Nu stiu cum e in Ro dar aici treaba e grava cu gripa porcina.Nivelul de alerta e 5 din 6 si autoritatile se tem de o inrautatire a situatiei incepand cu septembrie.Va multumesc tuturor ptr laudele la adresa puiului meu cel mai mic.
grati.ela spune:
Elle la enteroviroza Ozi a avut febra peste 38 timp de 10 zile si a fost viral. I-ai facut Evei procalcitonina (analiza asta spune 100% daca e inf virala sau bacteriana). Stafilococul auriu nu l-o fi ciupit din spital?
cati_magureanu spune:
Salut! Scrisesem un mesaj kilometric si raspunsesem multor zuzici, in parte insa, cand sa-l trimit..ooops..the links is broken! Mama masii!
Nu mai am puterea acum sa o iau de la capat! Ma reculeg mai tarziu..
Ati citit articolul acesta, aparut pe DC, despre bona aceea nenorocita care batea copilasii? Incredibil! Am plans, realmente cand am vazut filmuletul si cand am citit ce povestea mamica ca a mai filmat (si-a cumparat o minicamera video si a filmat-o pe bona pentru ca i s-a parut ca cei mici erau traumatizati de ceva..si bine a facut)..Si cati bani ii dadea si cata grija a avut de ea..si ea, nemernica imputita...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140370&whichpage=1
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Elle la enteroviroza Ozi a avut febra peste 38 timp de 10 zile si a fost viral. I-ai facut Evei procalcitonina (analiza asta spune 100% daca e inf virala sau bacteriana). Stafilococul auriu nu l-o fi ciupit din spital? "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
nu i-am facut .. am facut numai ce ne-a dat dr .. esti sigura ca asa se numeste? nu am gasit pe google .. o sa intreb dr diseara sa vedem ce spune.
despre stafilococ .. ea nu a mancat nimic de acolo, biberoanele au fost de acasa .. le-am spalat eu cu mana mea .. e posibil sa ia asa din aer??
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
grati.ela spune:
http://infectio.pulsmedia.ro/article--x-Actualitate-Determinarea_procalcitoninei_serice--5077.html
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Tot eu la ceas de seara
Thea a dormit ca de obicei (adica obiceiul ultimelor saptamani
), s-a trezit la 3,30 tzipand GATA! MAMI, MAMI, GATA! si am observat ca asta inseamna ca gata cu somnul, deci sa vezi "cearta" (incerc sa tzin tonul cat de cat pashnic) ca sa o conving ca e noapte si toata lumea doarme inclusiv Thea
In fine, am lasat-o sa planga si a adormit dupa vreo ora (ba tacea, ba vorbea, ba iar tzipa). Daca stau langa ea vad ca nu zice nimic, deci imi da idei de mare alint....uff!
Maine dimi mergem (eu si Thea) la manastirea Petru Voda (poate reusim sa intram si la parintele Iustin) cu masina, impreuna cu mama, sora mea cea mica - Poliana - si o prietena de familie. Sa-mi tzineti pumnii ca-i prima data cand imi umflu muschii si merg asa distanta mare singurica la volan
M-au luat in seara asta niste emotii mari tare, cand am inceput sa-i fac bagajul Theei si am vazut ca-i iau cat pt nush cate zile, desi tot maine ma intorc![]()
Gatta
s-ar putea si la tine sa fie stomatita. Ai fost la un dr? Sanatate multa
Alina
Elle
(ce-mi place semnatura ta, n-ai idee
)
Elle, acum ca ai spus de cefort mi-am dat seama ca asta a facut Thea in maternitate (eu credeam ca tot cefalexim) si asta imi da de gandit ca bubitele ei ar fi putut fi alergie la antibiotic, nu la afine!!! Offf, puiul tau tare mai are de tras! Stafilococul asta il are si Thea in nasuc si era sensibil la cefotaxim, dar pana acum nu i-am facut tratamentul. Acum poate a scapat si de asta, desi a facut doar 4 zile. Pfoai, acum am vazut si de temperatura...se poate sa fie de la gat... Sanatate multa piticei si multa putere tie!
Off, Roli, poate e spre bine piticul, dar oboseste mai repede ca-i in convalescenta! Iar Marc o fi visat ceva urat...s-o fi uitat la desene sau ceva l-a agitat. Sper sa doarma amandoi linistiti si sa poti si tu sa te odihnesti!
Aa, la Thea am mai vazut o treaba: cand nu-i convine ceva tzipa/se matzaie GATA! GATA si BUBA!
E hoatza rau! Buba la orice si sa dau nana la tot ce i se nazare ei ca i-a facut buba
Treaba cu buba ma distreaza, dar cand aud "mami, mami, mami, gata" ( o spune de parca-i panicata)....imi vine sa sar la bataie, serios!
V-am pupat si fug la nani ca am un drum destul de lung maine
Noapte buna!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ven spune:
'neata, 
LauraI, te rog eu nu te mai enerva pe Thea mica si frumoasa si isteata si vorbareata. Tu iti dai seama ce comoara de copil ai acolo?
Sunt sigura ca e de la dinti ceea ce face ea noaptea. Ar trebui sa vb. si tu cu Natalia la telefon, sa te lamureasca, ca si pe mine, ca asta e cauza nenumaratelor nopti super agitate si nervoase ale copiilor nostri....
N-ai ce face, asta este. N-o mai lasa sa planga, please! Si normal ca tace daca esti langa ea.....nu e mama cea mai buna alinare pt. orice durere?
Si chiar daca nu e de la dinti, copilul asta a trecut printr-un stres major in ultima vreme, cu injectiile, nu poti stii cum lucreaza psihicul lor la varsta asta frageda, poate e o perioada in care are nevoie de siguranta, de feelingul ca mama e acolo si o pazeste mereu de rele.....
Stiu ca e super obositor si frustrant, de-ti vine uneori sa plangi cu ei in brate (tocmai am trecut cu Mathias printr-o asemenea perioada, din cauza infectiei urinare), dar asta e unul din aspectele vietii cu copil mic.
Normal ca e frustrant, mai ales daca te-a obisnuit sa doarma toata noaptea (gandeste-te ca esti o mare norocoasa pt. asta, don't take it for granted!), dar nu va dura la nesfarsit. Cand va trece cauza, nu se va mai trezi noaptea.
Te rog din suflet sa nu te superi pe mine pt. ce am scris, dar chiar nu merita copiii astia asa mici sa ne suparam pe ei, noi, oameni mari si cu minte, pt. ceva ce ei nu pot controla si nu fac intentionat, ca sa ne enerveze pe noi.
Pupici!
alina023 spune:
'neata si multam de cafea, Ven!
Danuta, deocamdata in Romania nu se mai face tam tam legat de gripa porcina. Dar si eu ma gandesc cu groaza la ce va fi cand vine perioada rece si reincep scoli si gradinite! Sa ne ajute Dumnezeu!
Cati, am citit si eu despre dementa aceea pe post de bona!!
In mod sigur nu ar fi scapat din mana mea fara un perdaf pe cinste! As fi servit-o cateva ore cu acelasi tratament pe care il aplica ea copiilor. Asa...sa vada si ea cum e! 
Elle, despre luatul stafilococului din spital si eu zic ca e posibil. Nu neaparat din aer, dar sigur a atins atatea obiecte pe acolo, nu?
LauriciI, si eu zic la fel ca si Ven. Nu mai lasa papusica mica sa planga. Acum are nevoie de tine, sa te simta acolo, sa simta ca o protejezi si nimeni nu ii va mai face rau. Nu are cum sa treaca asa de repede peste frica generata de injectii.
Eu aveam 7-8 ani cand am facut o pneumonie urata si a trebuit sa fac penicilina. Am avut cosmaruri mult timp dupa terminarea tratamentului. 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Laura Ioana spune:
Off, Ven
Alina
stiu toate astea si chiar am nevoie sa ma traga cineva de urechi
Stiu ca ar trebui sa multumesc in toate partile ca am asa un copil bun si totusi o iau razna uneori (tocmai din cauza ca eram obisnuita sa fie linistita
). Sper din tot sufletul sa reusesc sa fiu mama pe care o merita! Azi noapte a strigat doar de 3 ori consecutiv mami si a adormit la loc! Slava Domnului!
Acum plec cu bagajele la masina si mergem la manastire, cum v-am spus.
Va pup cu drag
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
alina023 spune:
Drum bun, Laurici! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)