Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

...va mai amintiti de noi?
Citesc si nu-mi vine sa cred ce de clopotei bolnaviori......multi multi ...sa se faca bine repede toti...
Eu m-am intors de la mare cu un copil tare razgaiat,face adevarate crize de plans daca nu i se face pe plac,la luat pe "NU" in brate si nu-l mai lasa.A reusit sa raceasca si ea,da s-a facut bine...numai eu nu mai scap o data de raceala...
Ma intorc in butoi...
P.S....daca aveti timp si chef aveam ceva poze la semnatura in albumul "la mare"...
la toate zuzicile

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE........La mare
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ramo da .. il face tot pe branula ptr ca eva e capoasa rau si nu ia niciun sirop ..

imi vine sa fug de acasa!!!!!

alinus noroc ca s-a apucat de mancare ca altfel nu stiu ce ma faceam ... mananca mesele ei obisnuite numai ca nu mai papa cantitatile obisnuite ci mai putin ...

chiar vroiam sa va intreb de cantotati caci mi se pare ca eva papa tare putin .. mesele de 10 / 13-14 / 18 - minim 180 - maxim 200g!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

cam asa mananca si Daria, de fapt manca, pt ca de cateva zile cam face greva foamei. ma gandesc ca ii apr si ei ultimele 4 maselute.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Uff mai fetelor...ce de vesti proaste...Imi pare tare rau ca sunt atatia copilasi bolnaviori...,sanatate multa tuturor si nervi de fier mamicilor!

Ingrosam si noi randurile celor bolnavi, din pacate...de 1 ora ne-am intors de la urgenta cu Ana care mi-a varsat de 7 ori de la 7 la 10 Au examinat-o pe toate partile, i-au facut un ex de urina si au concluzionat ca are Sindrom de varsaturi in gastroenterocolita acuta de debut...de la ce a facut-o??? "nu ma puneti sa ghicesc" - citat dr de la urgenta
Ne-au dat Metoclopramid 3 zile si enterolactis 5 zile, dar nu sunt impacata cu doza - mi-a dat 3 plicuri/zi ??? in conditiile in care in prospect scrie 1 plic/zi copii si 2 plicuri/zi adulti.
Din fericire si sper sa spun intr-un ceas bun n-a mai varsat de la 10 si doarme linistita de cand am venit ca a trezit-o Stefania la 7

Laura - eu zic ca e de la dinti, la fel face si Stef ca si Thea...asta e , n-avem ce face decat sa avem rabdare sa treaca...eu recunosc rusinata ca datorita acestor treziri care sunt disperant de frecvente si datorita mai ales lipsei mele de rabdare, o cam culc pe Stefania lipita de mine in ultimul timp si nu stiu cum voi face sa mi-o scot din pat Anuntam si noi un canin iesit si au mai ramas 3

Stoisor- condoleante! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe bunicul tau!

Elle - cum mai e Eva azi?
Laura - Eleni?

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

buna....
Natalia multumesc.....
legat de Ana,noi am luat cate 2pic de 3 ori pe zi metoclopramidu la 8 luni,stiu ca e toxic si nu i-am dat cum a zis doc,nu a mai vomat oricum deloc dupa primele 2 pic iar apoi i-am dat doar una singura de 3 ori pe zi(in ziua 2) apoi tot mai putin....cert e ca tragea numai la nani,dormea ff mult,eram speriata,ea atunci a primit si injectii si ma mai tot luam de viata la asistenta ,de ce doarme asa mult si imi spunea ca in primul rand de la metoclopramid....acum nu stiu ce sa zic
sanatate multa si pupam boticu mic
ps.si noi la 18.30 mergem la doc de fam caci iara e cu aceiasi febra 37.3-37.8 ,imi vine sa urlu si doar luni primesc rez la analize

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Am sosit si eu! ca tare as mai bea o cafea de la voi! mersi ven!

Am venit sa culeg copilul de la mama si mergem in parc, pe undeva. Azi am program de voie dupa o saptamana plina de bilanturi! Apropo, daca auziti pe cineva ca are nevoie de un contabil, aicea-sunt!
Pupici, plec, s-a trezit pishcotu'!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

abia acum apuc si eu sa stau pe ziua de azi. dimineata la injectie cu eva, apoi la cumparaturi, apoi facut mancare, apoi curat .. apoi o fuga pana la farmacie ..

eu sunt varza ce sa va mai spun .. nu stiu incotro sa ma duc cu eva. azi-noapte a avut 38,9 ... pe la 14, 38,4 si accum ... tineti-va bine 39,1 .... SUNT DISPERATA!! doctorita a spus ca nu stie ce sa spuna ... ca poate a prins o viroza ... eu fug de acasa!!! sfatuiti-ma ce sa fac, va rog ca nu mai rezist!!

laurici multa bafta la manastire cu theutza!

nati uff Doamne ... sanatate multa anitei si sper sa nu ia si stef!

stoisor tinem pumnii sa veniti cu vesti bune de la dr!

gata .. ma retrag in butoi!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Off mai Elle ce mai tragi si tu cu Eva! Daca nu are alte semne(mucisori, rosu in gat,etc) si ea pare totusi vesela poate sa fie ruseola infantum. Febra mare inexplicabila 3 zile apoi apar bubite care se duc in 48 de ore. Nu ai ce sa faci decat sa ii tii febra sub control si sa astepti sa vezi ce se intampla. Ce nu tre sa faci in mod sigur e sa disperi, mai ales in conditia ta. fata si mamica sa treaca mai repede.
Laura si eu zic sa nu te mai superi pe Thea. De multe ori somnul lor agitat are legatura cu ce li s-a intamplat peste zi, cu dintisorii, sete, lucruri pe care noi nu avem cum sa le explicam. Nu te teme, o sa isi revina si o sa doarma din nou toata noaptea. Ce am observat eu la Emma e ca trezirile ei noaptea se leaga de anumite schimbari din viata ei: la inceput cand am lasat-o cu bona, cand a inceput gradinita, cand a fost racita si acum cand a fost foarte cald. Si ea se trezea, plangea si tacea insantaneu daca o luam in brate. Dar si-a revenit. Acum aplicam regula celor 5 min( bine, asa e titlu, dar de fapt sunt vreo 3), daca o aud bazaind, nu ma duc imediat la ea, daca in max 5 min nu a tacut insemana ca e ceva mai mult decat un vis urat si ma duc la ea. Am ajuns la asta pentru ca de multe ori ma repezeam in camera ei la primul scancet si o luam din patut iar ea era semiadormita(nu reuseam decat sa o sperii si sa o trezesc de tot).
Laurici si tu cu puiutii bolnavi si mama racita. Tare greu trebuie sa-ti fie. Da-ne de veste cum mai sunteti.
Cati am citit si eu povestea cu bona si i-am multumit lui Dumenzeu ca bona Emmei chiar a fost ca o bunica pentru ea. A mai facut si ea greseli, dar nu legate de felul cum se purta cu ea. Tot ce sper e ca cei mici sa-si revina.
Tu ce-ai facut cu Matei? Ai fost la doctor?

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

da ce sa zic ......se putea sa nu vin cu un antibiotic de la doctor???Elle vin cu tine unde vrei ca disper si eu acuma
deci un singur scaun mai vraiste pe zi ,de toate 2 max 3 (dar unul verde si urat,2 tari.....febra 37.3-37.8 nu mai mult,scade singura fara nimik dat pt ea......doc zice ca nu are rost sa astept rez analizelor(analize care le-am facut ca am vrut eu nu ca ar fi cerut el) ca are in gat si i da direct antibiotic ....ospamox de 250 cate 5 ml la 8 ore.....am calculat si eu si ar veni 3 si ceva hai 4 ml dar nu 5 ml......fara cuvinte,dupa 2 ore de framantari am hotarat sa i dau totusi dar numai 4 ml nu 5 ,iar luni cand o sa am rez o sa mai vedem
intr-o luna de co al doc noastre Sara o luat de 2 ori antibiotic,dupa ce am traso cu raceli un an si a luat numai o singura data......nu mai stiu ce sa zic
va pupacesc

LalaD pe unde esti mami????mai hai cu o parere ca suntem in plop si plopu in aer

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eliza

stoisor si voi .. nu pot sa cred. dar ptr ce exact i-a dat antibiotic?? are puroi in gat? imi pare tare rau ... sper sa va faceti bine repede.

am fost cu eva la injectie si dr a concluzionat ca e o viroza .. nu are nimic la plamani dar tb sa-i dau siropele ptr tuse si ea nu vrea nimic .. mi-a dat romergan .. eu m-am uitat pe prospect si nu scrie ca ar fi ptr tuse ... sa-i dau sau ba??? mi-a mai dat niste supozitoare pe care sa le alternez cu novocalmin, se numesc diclogesic .. ati auzit de ele?? asta tb puse unul la 6 ore .. eu ii luasem supozitoare nurofen dar pe ele scrie 2+ .. insa am taiat din el si i-am pus azi o data .. le aternam cu paracetamol supozitare fix cum faceam cu siropurile .. daca eva nu vrea niciun sirop ...

cred ca a luat viroza din spital, tuseste cu expectoratie numai ca ea nu stie sa scuipe .. ufff .. in seara asta mai venise o mamica care fusese internata cu fetita odata cu eva si fii=sa stranuta si tusea .. deci .. am mers la spital ptr una si ne-am captusit cu alta .. shit!!

sunt tare obosita .. arat ca dracu' in persoana, ziceam ca ajung si eu la coafor la vospit insa tot ca taranca am ramas .. ata ete .. poate sapt viitoare am noroc!

noapte usoara!

pupici!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
A fost bine la manastire, m-am si spovedit, Thea s-a jucat prin curte, striga dupa preoti: PANTINE! (adica parinte), a pupat toate icoanele si toti peretii din manastire si acum doarme sper pt toata noaptea.
Elle uff, mititica! Si eu i-am dat romergan Theei cand era bolnavioara si cu febra (i-am dat azi dimi 3ml, impotriva raului de masina), e bun ca-i calmeaza (probabil ca in felul asta previne accesele de tuse) si ii relaxeaza (ar trebui sa doarme f bine dupa romergan). Eu ii dadeam 3,5ml. Multa sanatate
Multi pupici fetelor care m-au sfatuit referitor la plansul Theei
Nati vai, vai nu se mai termina bolile la fetitele tale? Sanatate multa Anitei si sa speram ca nu ia si Stefi ceva! Io nush ce dinti i-ar mai iesi Theei acum, ca ii are pe toti, inclusiv 4 masele si 4 canini
Fug la nani,ca parca sunt in reluare Noapte buna!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput