Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Se pare ca Lala nostra draga e tristuta rau. Juniorul are nevoie de o operatie(nu stiu mai multe detalii, tocami am citit pe blogul ei). Fetelor, care aveti telefonul ei sau sunteti mai aproape, sunati-o sa o imbarbatati. Lala, nu stiu daca mai apuci sa citesti pe aici, dar : nu stiu cat de grav e, dar sper sa treceti cu bine si peste asta . Tu ai fost alaturi de multe fete de aici, ai un suflet cat pentru 20 de mamici, e imposibil sa nu fie cumva rasplatit asta.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Se pare ca Lala nostra draga e tristuta rau. Juniorul are nevoie de o operatie(nu stiu mai multe detalii, tocami am citit pe blogul ei). Fetelor, care aveti telefonul ei sau sunteti mai aproape, sunati-o sa o imbarbatati. Lala, nu stiu daca mai apuci sa citesti pe aici, dar : nu stiu cat de grav e, dar sper sa treceti cu bine si peste asta . Tu ai fost alaturi de multe fete de aici, ai un suflet cat pentru 20 de mamici, e imposibil sa nu fie cumva rasplatit asta.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Saru-mana
Multumesc tuturor zuzelor ce mi-au scris pe blog.
Sunteti minunate.
Sunt mult mai bine, m-am acomodat cu ideea.
Daca analizele ies ok luni probabil il voi opera joi la Medlife.
Inca o data va multumesc mult.
Va fi bine, cu siguranta.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

elle si eu am in casa diclogesic pt combaterea febrei, recomandat de dr. va imbratisez , sanatate multa!

lalaD ai pm

stoisor, lauraD si celelalte mamici cu copilasi bolnaviori, sanatate multa puiutiulor si imbratisari voua!

salutari tuturor si sper sa ajung curand sa pun niste pozici in album cu fratiorii

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Of doamne, iar copii bolnaviori! Nu mai suport! Ce dumnezeu, o fi ceva in aer?

LalaD mi s-a strans inima cand am citit...ce operatie o fi, o sa fie bine...suntem aici sa te sustinem.

Eva tot nu e bine...draga de ea cate rele sa mai suporte...sigur a luat din spital ceva. Ca asa e in spitalele noastre mizere .

Stoisor dar eu zic ca asta nu e febra. Nu zic ca n-o fi ceva rosu in gat, dar la fiecare rosu in gat sa sarim cu antibiotic? Mai ales ca nu ai toata increderea in acest dr. Se simte rau? Nu ar fi mai bine sa o tii pe antitermic pana vine dr. vostru? I se obisnuieste organismul cu antibiotice si nu o sa mai reactioneze daca va fi cazul. Si apoi flora intestinala?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

Va citesc in fiecare zi, dar nu apuc sa scriu, cu atat mai mult sa scriu fiecareia din voi...

Am fost tristuta pt fetele car eu copilasii bolnaviori - Elle in primul rand, Stoisor, Laura, Roli, sper sa se faca bine puiutii repede si sa scapati de siropuri, antibiotice, injectii - uf, ce greu e cu ei mici!

Apropo de antibiotice, va spusesem eu ca Sofiei i-a iesit e-coli in urina si a luat Cedax, i-a trecut, asa cum ma asteptam. I-am dus proba de pipi in a 5-a zi de tratament si deja disparuse. Si, spre surprinderea mea, tot de atunci a avut numai scaune tari, cu o singura exceptie, ziua de ieri. Deci, deduc eu ca probabil a avut un balaur si in kk, nedepistat la atatea probe pe care i le-am facut.

Si, tot asa ciudat, dupa ce am terminat tratamentul pt infectia urinara a inceput sa bea si ea mai mult si sa faca si pipi mai mult. Sper sa fim pe drumul cel bun... A, chiar vroiam sa va zic si eu inainte de a incepe discutia aici pe forum ca am observat ca face pipi mai rar, e normal la varsta lor :-) e unul din semnele premergatoare operatiunii "olita" :-)

Ema, daca mai citesti - am in mobil un numar de telefon care are numele tau, dar cred ca nu e al tau ci al tipei cu care am facut balet contemporan acum cativa ani :-) Am schimbat mobilele si cred ca l-am pierdut pe al tau ... cand ai timp, imi dai un PM cu nr tau?
Asteptam poze cu voiniceii! Cum se poarta Milan cu Sasha mic?

Si eu sunt partial in butoi pt ca Sofia, cu olive super potrivite si aparatele reglate ok, nu vrea sa le poarte. Nu stiu cum sa o mai pacalesc, voi incerca diverse trucuri pe care le-am primit la spital (sa port si eu olive in urechi, sa-i pun aparatele fara baterie ca sa nu auda, dar sa se obisnuiasca cu ele acolo etc). Solutia cea mai simpla era sa stea cu o bentita pe cap, dar nu sta mai fetelor cu nimic pe cap, le arunca cat colo. La fel si cu aparatele, eu nici nu apuc sa intind mana spre ea, ca ea deja l-a scos, il desface in doua, baga o parte in gura si fuge razand...pt ea e o joaca...Uf. Daca nu accepta aparatele, implant scrie pe noi.

Ieri la logopedie (la ORL Panduri, am fost prima oara) am cunoscut un baietel cu implant cohlear, la o urechiusa. Avea saracutul o intreaga instalatie: implantul in capusor (era usor reliefat sub pielea capului), la exterior o parte magnetica care statea lipita de zona implantului, un procesor si o baterie, un fir... Cand i-am vazut dupa urechiusa cicatricea de la operatie, am facut eforturi sa nu ma buseasca plansul, gandindu-ma ca prin asta probabil vom trece si noi. DAR, de cand il poarta aude pana si usa deschizandu-se, invata sa vorbeasca etc... Asta e mult mai important decat temerile mele de mama...

Fetele, ce mai face Gabi Ploscariu? O fi reusit sa stranga banii?

V-am pupat dragele mele, aveti grija de voi si de copilasi!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Stancuta intr-o buna zi le va purta, dar probabil ii trebuie o perioada mai lunga de acomodare si tie foarte multa rabdare. Ma gandesc, daca ii pui muzica , ce-i place ei, cutiuta muzicala, etc...si ii spui ca daca poarta olivele aude muzica, nu o pacalesti? Sau desene la Tv si sa-i spui "uite mami, punem astea in urechiuse ca sa auzim ce spun desenele".

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Stancuta intr-o buna zi le va purta, dar probabil ii trebuie o perioada mai lunga de acomodare si tie foarte multa rabdare. Ma gandesc, daca ii pui muzica , ce-i place ei, cutiuta muzicala, etc...si ii spui ca daca poarta olivele aude muzica, nu o pacalesti? Sau desene la Tv si sa-i spui "uite mami, punem astea in urechiuse ca sa auzim ce spun desenele".

BAIETII MEI IUBITI

Roli, multumesc de sustinere, dar Sofia nu cred ca a descoperit inca muzica...si cu siguranta nu intelege nimic din ce-i spun, pentru ca fara aparate nu aude...adica ea intelege foarte multe lucruri in general, dar nimic care sa necesite convingere...nu stiu cum sa zic. Neauzind, nu pot sa o conving cu vorba ca pe un copil normal. Trebuie sa-i distrag atentia ca sa faca ceva ce vreau eu.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Sa va spun si despre noi...una calda, una rece...Andrei de alaltaieri nu a mai vomitat deloc dupa ce i-am dat Electrolyt. A papat regim...nu cine stie ce, f. putin, dar a papat, nici nu mai am pretentii deocamdata. E bine insa ca se hidrateaza, vrea apa, ceai.
Nici febra nu a mai facut din ziua in care i-a fost rau.
Dar, ieri dupa ce l-am lasat pe Marc la gradi, ma opresc la piata. Intre timp tot sunam la mama sa vad cum e Andrei si nu raspundea. In final, ma suna ea, cu o voce sfarsita, ca avea mobilul in geanta si ea zace in pat, ca ii e rau, ca o ia cu ameteli, sa vin urgent. Mi-a sarit inima. Fug la ei. Era foarte rau, nu se tinea pe picioare. Nu vroia nimic, nici mancare. I-am dat calciu si apoi a mancat. Pana seara si-a revenit. Cred ca a avut cadere de Ca.
Toata ziua am stat la ei, le-am gatit, am fost cu Andrei in parc, iar seara a venit tati cu Marc de la gradi si s-au jucat baietii pana seara tarziu.
Marc nu s-a mai trezit de 2 nopti, a dormit linistit si dimineata mi-a zis: "ai vazut mami ca nu te-am mai trezit?"...puiul mamii drag.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna zuzulici dragi!
Am si eu clipa de ragaz si abia asteptam sa intru si sa citesc ce ati mai facut... Speram la vesti mai bune...

Elle, cum mai este eva ? Offff, si cand ma gandesc ca nu ia nici siropelele... Pentru tuse mie mi s-au parut extraodinari aerosolii... Incearca si asa!!! Si eu i-am dat lui eleni supozitor cu novocalmin si,tot asa,... l-am "cioplit" cu un cutin sa fie mai mic. cu mult drag si sper sa treaca repede-repede!!!

Roli, ahhh, m-am intristat rau cand am citit si prin ce mai trece micutul tau... Cum mai este ? A mai varsat ? cu darg si sper si la voi sa treaca repede-repede!!!!

Stoisor,... si tu mami... Sa stii ca si mie mi-a dat dr. lui eleni tot 5 ml ba chiar de augmentin care - cred!- ca este mai tare decat ospamoxul... Eu i-am dat cu durere in suflet caci mi-a fost frica sa nu cumva sa nu se faca bine si apoi sa ma duc la ea si sa-i dea ceva si mai tare de 5 ml de augmentin p-e care eu, de fapt, nu-i dadusem atata... Off, cum o dai ... tot rau este !!!

Lala20, copil razgaiat proapspat intors de la mare este tare cunoscuta experienta asta... Cred ca toti s-au purtat la fel dupa concediu... Stai linistita ca-si revine ea la ritmul ei... Ma bucur ca ei i-a trecut raceala. Sper sa te faci si tu bine cat mai repede!!!

Laurici, cum mai este theuta astazi ? vroiam sa-ti spun ca si dimitrakis a avut episoade de'aste de plans in timpul noptii... foarte bine ai facut ca ati pers la "pantine" ( draga de ea cat de scum,pa poate sa fie ) Si eu am fost cu dimitrakis atunci la peot si apoi nu a mai facut. Bine, explicatia medicului ( ca doar am fost se la el ) a fost ca avea lipsa de fier si calciu asaca i-am tratat si lipsurile astea... Nu stiu ce a functionat dar i-au trecut crizele. si rabdare!

Ema,
abia astept fotografiile cu fratiorii minunati

cu mult drag si fetele din america |: cati si eliza

La mine, IN SFARSIT , lucrurile au intrat pe fagasul lor normal ( acasa... la serviciu o sa continue nebunie saptamana ce vine )

Eleni a inceput din nou sa manance bine, sa bea apa si... sa faca pipi ca am imbatranit 1 an in ultimele 3 zile la gandul ca ar avea vreo problema cu faptul ca nu face pipi... si nu am avut timp sa mai merg cu ea la dr., nici macar sa-i dau un telefon dr.-lui...
Dimitrakis a incetat sa mai faca febra, este inca pe antibiotic dar a mai avut un episod alaltaieri cu varsaturi toata ziua...
Noroc ca este cald afara si s-au uscat repede lengeriile de pat ca am spalat la cearceafuri si fete de perna cat spalam in 3 luni ... cu doi cu doi copii ce au varsat pe rand in trei paturi9 din casa
revin
s-a TREZIT ELENI

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Laura ...cat de greu ti-o fi fost, nici nu-mi pot imagina. Bine ca s-au insanatosit micutii!

Despre mersul cu copiii la biserica...nu stiu daca va amintiti ca anul trecut si eu ma plangeam ca Marc era foarte agitat, ca nu vroia cu nici un chip sa adoarma seara, iar peste noapte urla de-mi venea sa-mi iau campii, uneori il trezea si pe Andrei.
In concediul de anul trecut am vrut neaparat sa ajung la Manastirea Nicula unde eu m-am rugat si am dat acatist sa-mi dea Dumnezeu copilasii care se lasau asteptati de ani de zile. Rugile mi-au fost ascultate si imediat a venit Marc, urmat de Andrei. Asa ca am tinut cu tot dinadinsul sa ajung acolo cu copiii sa multumesc.
Ei bine, dupa asta, Marc s-a linistit brusc. Ca sa nu mai zic, ca avusesem si luni intregi in care copiii erau bolnavi pe rand, iar dupa ce am venit de la manastire nu s-au mai imbolnavit deloc.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput