Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata la pranz si de la noi

Elle - ce mama ma-sii o fi? sa fie vreo viroza bonus de externare?
sau vreo roseola? sau?? mi-am amintit ca Ana a avut asa vreo 5 zile inainte de canini, cand imi facea tot 38,5-39...am fost cu ea la 2 dr, mi-a intors-o pe toate partile si nu i-au gasit nimic...am tinut-o pe antitermic si n-a mai avut nimic...dar nu tusea sau alte simptome evidente...sanatate va doresc!

Stoisor - zau ca dr ta se cam grabeste cu antibioticele...fara urmarire, fara analize...dam antibiotice dupa ureche...sanatate multa puiutei!

Laurici- la tine se pare ca e mai bine, slava Domnului!
Roli - sanatatte si voua!
Lala -ufff mai mami, iar? pentru voi sa fie totul bine!

Ana e ceva mai bine, in sensul ca n-a mai vomat, a-nceput in schimb cu scaunele moi si dese...cu mofturi, cu nervi ca ii e pofta de mancarea interzisa, etc...sper sa scapam repede ca deja m-am saturat!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Stancutza - dragele de voi...uff tare greu trebuie sa fie sa incerci sa convingi copilul si sa nu vrea sa incerce sa auda...ca de fapt asta e...cred ca o sperie zgomotele, nefiind obisnuita cu ele...pui mic si drag...ideea cu purtarea aparatelor fara baterii mi se pare buna...poate ar fi bine sa te intalnesti cu Kay si Sosonica si sa-i arati ca Soso le poarta...poate faptul ca vede un alt copil purtind o va face sa-l imite...Doamne ajuta sa se obisnuiasca cumva cu ele si sa nu fie nevoie de operatie

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am pus poze cu CASUTA NOASTRA
Nu va asteptati sa vedeti o casa la cheie. Mai sunt multe de facut...daca am avea finante......veti vedea o camara fara usa si rafturi care adaposteste saci de moloz, un living fara o biblioteca omeneasca (avem niste rafturi goale inca pe care azi le voi umple cu cartile ce zac prin cutii), veti vedea o camera de pici cu mobila incropita de ici de colo, veti vedea un balcon spatios dar nu si frumos pt ca acolo troneaza sculele muncitorilor care mai au de lucru la el ...holul nici nu l-am pozat caci in loc sa aiba un dulap inzidit este doar depozit de cutii...si tot asa...eh

Ma afund rau in butoi cand vad ca nu pot sa misc nimica nimicuta si nu se intrezareste nici o luminita la capatul tunelului asta fara bani...... sa-mi pun ochelarii poate o zaresc.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

azi am iesit si noi un pic din casa .. am fost la tara .. eva tuseste de rupe in continuare, abia i-am dat 3ml de romergan in seara asta .. nu vrea frate sa ia nimic pe gura, zici ca-i dau otrava .. Doamne fereste de boala cu copilul asta ca numai la spital o sa stam .. e ff incapatanata .. a facut un 38 azi, acum vad ca nu are febra .. sper sa fie bine ...

laurici pupam dulceata mica. cum a dormit?

lala iubita, tinem pumnii, fii tare si incurajeaza-l pe bogdanel, sunt sigura ca tot va decurge bine!

ema pupici multi fratiorilor! sper ca sunteti cu totii bine!

roli ma bucur ca sunteti bine!! pe de alta parte, sa stapaniti sanatosi casuta! e tare frumoasa si incet incet o sa o terminati voi, sunt sigura. ceea e f important e ca este a voastra!

stancutza ma bucur ca ati scapat de balaur! cat despre olive .. uff imi pare rau ca sofiuca nu le vrea. poate cumva cumva reusesti s-o pacalesti .. pupam printesuca!

laurici Doamne ce bine ca si-au revenit copiii!! din pacate noi nu suntem inca bine .. tuseste rau, mai face febra, nu vrea niciun sirop .. mi-e groaza .. eu nu am aparat de aerosoli ... poate ii fac la spital cand mergem la injectie ... daca sta .. caci e tare capoasa!

nati sanatate multa anitei! sa se faca bine repede repejor! uf e o nenorocita de viroza pescuita din spital .. aseara mai venise o mamica cu fetita (internata in acelasi timp cu eva) .. cu tuse si stranut ..

noapte buna!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Seara buna si de la noi

Am vazut ca tot cu belele suntem... Ooofff...

Lala, draga mea, nu stiu ce operatie va asteapta, dar noi vom fi cu gandul si rugile alaturi de voi. Sper din suflet sa te linistesti si sa ai incredere ca totul va fi bine. Suntem aici si va asteptam inapoi.

Elle, Laurici, ma bucur sa aud ca sunt mai bine puii vostri.

Roli , am vazut casuta. Sa o stapaniti sanatosi si sa ai rabdare pana la sfarsit. Stiu cum e cand te saturi de santier si munca ce pare ca nu se mai termina. Dar aveti casuta voastra, mare si frumoasa.
Sanatate mamei tale.

Stancuta papusica ta prefera sa fie lasata in liniste. In plus, probabil ca face asa cum fac toate printesicile mofturoase {am si eu una acasa } cesi smulg tot ce au pe cap. Ca sa reusesc sa- prind codite Anei, ii distrag atentia cu ceva ce stiu ca-i place. Si cand vad ca-si aminteste iar de codite si vrea sa le dea jos...fac la fel. Poate merge si la voi tactica asta. Ideea este sa muncesti putin cu distrasul atentiei ...asta pana incepe ea sa se obisnuiasca cu ele.

Si acum vin sa va spun ca ma facui vanzatoare de zarzavaturi. M-a insarcinat a mea mama cu vreo 40-50 kg de rosii ...pe care sa i le vand. Asa ca...fetele din Bucuresti care doresc rosioare sanatoase de la mama mea din gradina...am de vanzare cu 2 lei/kg. Sunt tratate doar cu o solutie antimana...nimic altceva/ Nici azot...nimic nimic. Au fost crescute special pt nepotei insa mamaie a pus prea multe si acum scoate si la vanzare. Cine doreste sa dea telefon sau PM si vedem cum facem. Le-am cules in seara asta...ce nu vand pana luni seara...bag la un suc de rosii.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ramona, scuze pt intarziere dar am fost plecata din tara de sambata si nu am apucat sa intru

of,am citit din urma cu sufletul la gura sa vad cum sunt clopoteii,imi pare rau ca inca mai sunt probleme,

Ellenuta,te inteleg perfect prin asta am trecut si eu in iarna,o sa vezi ca totul va fi ok

Danybv,imi pare rau pt aceasta incercare,am credinta ca operatia ce urmeaza iti va rezolva problema

am citit si de Lala,sunt alaturi de ei si de toti clopoteii bolnaviori,iar mamicilor le doresc multa putere sa poata fi alaturi de ei

Roli,o sa vezi ca toate se vor aranja la locul lor,bucura-te ca ati reusit sa aveti casuta voastra,am vazut pozele,va fi o casa primitoare pe care Marc si Andrei o vor insufleti cu prezenta lor,stii cum e:mult a fost,putin a mai ramas...

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o .. cine doreste?

eva prezinta un 38.2 .. deja m=am obisnuit. tusea asta e nasoala rau .. azi-noapte a dormit dar s-a cam vaitat .. nu s-a trezit ci asa in somn. febra mare nu a avut .. maxim un 38,2 ....

ce sa mai spun ... sunt cu nervii tot la pamant ..

pupici si o zi buna!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle lui Tudor i-a mers super pt tuse sedinta de aerosoli cu: 1/2 fiola ACC300, 1/2 fiola dexametazona, 1 fiola ser fiziologic de 3 ori/zi (noi mai mult de 2 ori am reusit pt ca ii faceam cand dormea).

Roli sa fiti fericiti in noua voastra casuta!

Eu am terminat de amenajat garsoniera...e tare draguta! De fapt mai am de pus perdele si mocheta (care e la curatat...de nu iese bine pun covor pt ca am parchet masiv). Mi s-a pus piticul sa o inchiriez unor studente din Braila (stiu cat de disperata eram eu cand am pierdut cazarea in camin si nu aveam unde merge!).

De ieri suntem in Brasov pt 2 saptamani. Vreau sa bag inot la greu si dieta dar azi nu se pune (ca m-a asteptat buni cu placinta, tocanita de ied cu mamaliguta). Pe 22 plecam direct la mare pt inca 9 zile - sper sa fie vreme buna!

Stancutza, o imbratisare pt tine si un printesei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am intrat si eu o fuga sa vad ce mai este nou,speram la vesti mai bune dar vad ca o gramada de clopotei sunt bolnaviori.Le doresc multa sanatate si la mamici multa putere.Si noi ne chinuim iarasi cu dintisori,somn agitat,treziri cu plansete,mancarica asa si asa,kk moale,si ma gandesc ca ii ies dintocul cu nr.8 abia.Deci mai avem de tras o gramada..............
Pupici la toate zuzele si clopotei.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna ziua zuzici !

La Campulung ploua de rupe si e un frig...baaarrr ! Stau in trening si cu sosete groase si tot mi-e frig...cred ca diseara facem focul.

Ma intristez sa vad iarasi ca sunt atatia clopotei bolnavi! Pupam pe Evita , Sara , Eleni si Dimitrakis , pe Bogdanel sa fie curajos la operatie si pe Sophia sa accepte olivele

Elle , i-am pus si eu Sarei diclogesic , insa mie mi-a zis dr. sa-i pun 1/2 de supozitor maxim de 2 oi pe zi. La fel , mi-a zis ca merg si supozitoarele cu nurofen , chiar daca pe prospect scrie ca sunt pt pici peste 2 ani. Eu ii alternam la 4 ore sup cu nurofen si paracetamol 125 mg , iar daca febra sarea de 38.5 ii puneam novocalmin , iar peste 39 - algocalmin fiola 0,8 ml.Multa sanatate va doresc

Grati , unde mergi la mare ? tot la eforie ? Vom fi si noi acolo de pe 29 pana pe 6-7 sept. Poate ne vedem.Voiam sa te intreb de programul ala balneo de la Efosun ...parca ziceai ca este decontat de CAS. Ma intereseaza niste sedinte balneo pentru mama mea pe care o chinuie reumatismul ingrozitor.

Va pup ca fug sa-i pregatesc papica Sarei !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput