Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 17
emabucuresti spune:
sunt terminata de oboseala dar am apucat ieri sa pun cateva poze in album, iata-le
http://family.webshots.com/album/573946445RONsbd
milan este topit dupa sasha, tot timpul intreaba de el cand e pe afara, cand intra pe usa vea la bb, mai nashpa e cand asta mic doarme si el tipa ca vrea sa il vada pe bb
tb sa fim cu ochii in 14 oricum, sa nu ii faca ceva, ca nu isi da seama si il apuca de manuta sa dea noroc cu el, tot felul de traznai ii trec prin cap. cand prinde bibele lui asta mic, il inhata si bea din el daca sunt cativa stropi ramasi, bine ca nu cere si tzitzi hihi!
va pupam si sanatate multa tuturor!
edit am modificat semnatura
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
sunt terminata de oboseala dar am apucat ieri sa pun cateva poze in album, iata-le
http://family.webshots.com/album/573946445RONsbd
milan este topit dupa sasha, tot timpul intreaba de el cand e pe afara, cand intra pe usa vea la bb, mai nashpa e cand asta mic doarme si el tipa ca vrea sa il vada pe bb
tb sa fim cu ochii in 14 oricum, sa nu ii faca ceva, ca nu isi da seama si il apuca de manuta sa dea noroc cu el, tot felul de traznai ii trec prin cap. cand prinde bibele lui asta mic, il inhata si bea din el daca sunt cativa stropi ramasi, bine ca nu cere si tzitzi hihi!
va pupam si sanatate multa tuturor!
rlc_sandor spune:
Ema,felicitari mamico pt bebe Sasha,iti doresc sa te bucuri de baietii tai pana la adanci batraneti
,bebe e un dulce foc
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
11+
ramonab spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui rlc_sandor Ramona , scuze pt intarziere dar am fost plecata din tara de sambata si nu am apucat sa intru![]() of,am citit din urma cu sufletul la gura sa vad cum sunt clopoteii,imi pare rau ca inca mai sunt probleme, Ellenuta,te inteleg perfect prin asta am trecut si eu in iarna,o sa vezi ca totul va fi ok Danybv,imi pare rau pt aceasta incercare,am credinta ca operatia ce urmeaza iti va rezolva problema am citit si de Lala,sunt alaturi de ei si de toti clopoteii bolnaviori,iar mamicilor le doresc multa putere sa poata fi alaturi de ei Roli,o sa vezi ca toate se vor aranja la locul lor,bucura-te ca ati reusit sa aveti casuta voastra,am vazut pozele,va fi o casa primitoare pe care Marc si Andrei o vor insufleti cu prezenta lor,stii cum e:mult a fost,putin a mai ramas... ![]() http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea si 10+ |

Multumesc.Ce mai face Sonia?
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
buna seara
Roli am vazut casuta frumoasa.Din cate vad nu mai aveti foarte mult de lucru.Va apropiati incet incet de finalizari.Ai incredere ca toate se vor aranja.
Ema 
Sasha dodoloata.Inca o data ii urez sa fie sanatos, mancacios si destept.Are mama doi feciori
Felicitari inca o data.
Vad ca inca sunt bolnaviori clopoteii dragi
Sanatate multa si rabdare mamici.
Grati spor cu dieta si vreme buna la mare sa aveti!
Aurelcris
sa nu fie prea mare chinu cu dintzisorii.
Noi nu demult am venit de la pescuit
Ce sa fac daca ne plac pestii?
Bineinteles ca am avut prada bogata vreo 4 kg de peste in total.Acuma curata sotu la ei ca mie nu-mi place.(numai sa ii mananc, pregatiti tot de el
)
Razvi a fost plasat iar la mami si noi tot umblam telelelu tanase
Nu-i bai ca mai este un pic vreme de hoinarit si apoi ne-om cuminti si noi ca vin ploile, frigul etc.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
rlc_sandor spune:
Ramo,mersi de intrebare,Sonia e bine,ii place foarte mult aici la tara,nu stiu cum va fi la iarna in oras
,din fericire nu am avut probleme de sanatate in vara aceasta
PS:si eu mi-am luat lumea in cap si am fost cateva zile pana in Germania,dar m-am lecuit,nu mai plec in graba
,in ultima zi am plans de dorul fetei desi si eu o mai las la mama singura fara mine
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
11+
gattasalvaje spune:
| citat din mesajul lui stancutza Buna zuzici! Va citesc in fiecare zi, dar nu apuc sa scriu, cu atat mai mult sa scriu fiecareia din voi... Am fost tristuta pt fetele car eu copilasii bolnaviori - Elle in primul rand, Stoisor, Laura, Roli, sper sa se faca bine puiutii repede si sa scapati de siropuri, antibiotice, injectii - uf, ce greu e cu ei mici! Apropo de antibiotice, va spusesem eu ca Sofiei i-a iesit e-coli in urina si a luat Cedax, i-a trecut, asa cum ma asteptam. I-am dus proba de pipi in a 5-a zi de tratament si deja disparuse. Si, spre surprinderea mea, tot de atunci a avut numai scaune tari, cu o singura exceptie, ziua de ieri. Deci, deduc eu ca probabil a avut un balaur si in kk, nedepistat la atatea probe pe care i le-am facut. |
Diana , infectia urinara cu e-coli are ca simptom si scaune moi ...cel putin la noi asa se manifesta. Este bine sa-i mai duci o proba de pipi la o saptamana dupa ce terminati antibioticul. Sub tratament , rezultatul la urocultura poate sa nu fie elocvent. Pupam fetele

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti sunt terminata de oboseala dar am apucat ieri sa pun cateva poze in album, iata-le http://family.webshots.com/album/573946445RONsbd milan este topit dupa sasha, tot timpul intreaba de el cand e pe afara, cand intra pe usa vea la bb, mai nashpa e cand asta mic doarme si el tipa ca vrea sa il vada pe bb tb sa fim cu ochii in 14 oricum, sa nu ii faca ceva, ca nu isi da seama si il apuca de manuta sa dea noroc cu el, tot felul de traznai ii trec prin cap. cand prinde bibele lui asta mic, il inhata si bea din el daca sunt cativa stropi ramasi, bine ca nu cere si tzitzi hihi! va pupam si sanatate multa tuturor! Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009) |
Ema , Sasha e delicios
...Doamne , ce mic este ! Cum mai stai cu lapticul , a inceput sa vina mai bine ?Multi pupici familiei frumoase

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Zuzici ,
Poate cineva sa-mi dea si mie linkul catre blogul Lalei ? Il aveam salvat pe PC-ul de acasa iar aici , la C-lung am laptopul si ea nu-l are la semnatura.
Multam anticipat !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
LaLa_20 spune:
Neata!

...poftiti care doriti
Pupam clopoteii inca bolnaviori...si va asteptam cu vesti bune...
LauraD...

LalaD cu gandul si sufletul alaturi de voi...va asteptam si pe voi cu vesti bune...
Roli...casuta e primitoare si frumoasa...hai ca mult a fost puti a ramas...Cand aduci amandoi picii acasa?
Ema Sasha...e pufos,frumos...si tare dulci sunt in pozele in care sunt amandoi...cred ca v-or fi cei mai buni prieteni
Eu am fugit la munci...e prima zi cand Bia ramane la socrela...

...am o stare 
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE........La mare
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Ramona